• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı annesi yıkadı

marbeyn

Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
95
122
93
7 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kayınvalidemlerle uzak yaşıyoruz ama her gün ararlar. Eşimin iki erkek bir kız kardeşi var ama benimki ayrı. Kayınvalidem hep seni şöyle bir yıkasam derdi de eşime sinir olurdum ama bu sefer yıkadı bir de başını şöyle yıkadım, sırtını sürdüm diye anlatıyor ve ben eşimden iğ-ren-dim. 30yaşını geçmiş adam hiçbir ihtiyacı olmadığı halde bu ne ya!

Arkadaşlar adam donuyla banyoda duracak annesi başını yıkayacak ve sırtını keseleyecek. Ama bunu bekar oğluna yapmıyor!

Ne luzumsuz bir sey.Hayir esiniz nasil isteemis ben anlamadim.Hastalik durumu olur bir sey olurda neyse deriz..

Sorun ne? Eşimin annesi sırtını keselese canıma minnet. Çünkü eşim benim kese yapışımı beğenmez. Bastır bastır diyo boyuna, güç yok bende git bi tellak bul diyorum o zamanda.

Bazen abartıyorsunuz.

:skandal:
Ben 8 9 yaşında bıraktım oglumu yıkamayı
Ah be teyzem , ne yaptın sen :KK14: ayrica eşiniz ana yüreği kırılmaz düşüncesi ile ses etmemiş olabilir ama .Olmaz ..pedagojik açıdan olamaz

Sizin sinirleneceginizi bildigi icinde yikadiktan sonra soyle boyle yikadim diyerek kasitli olarak anlatmis olabilir bence..

Bana normal gelmeyen bir durum..

acil durum olsa tamam da birde sürekli söylüyormuş yıkasam yıkasam diye. ne bu heves yani.

Bu nedir ya, benim kocami anasi neden yikayacak?
Zaten normal birsey degilki adamlarin eli ayagi yok mu?
Ayda 2 kere sirtini keselersin amenna,insan uzanamiyor istedigi gibi anlarimda, hele ki anasi :olamaz:
Hastalik olur, sizinde yapamayacaginiz bir durum olur anlarim.
Birde normal karsilayanlar var saka gibi..

7 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kayınvalidemlerle uzak yaşıyoruz ama her gün ararlar. Eşimin iki erkek bir kız kardeşi var ama benimki ayrı. Kayınvalidem hep seni şöyle bir yıkasam derdi de eşime sinir olurdum ama bu sefer yıkadı bir de başını şöyle yıkadım, sırtını sürdüm diye anlatıyor ve ben eşimden iğ-ren-dim. 30yaşını geçmiş adam hiçbir ihtiyacı olmadığı halde bu ne ya!
Ne var igrenecek. 50 de olsa yasi o annesinin kuzusu. Sizin oglunuz varmi merak ettim. Yeri gelecek oglunuz annesinide yikayacak. Kese atmistir. Her tarafi meydanda yikayacak hali yok ya. Igrenecek baska bisi bulun bence kendinize.. veya baska bi ugras.. sizin babanizin kimsesi olmasa yikasaniz esinizde sizdenmi tiksinsin o zaman..

Konu yene sapmaya başladı yahu hastalık olur o ayrı ona kimse bir şey demiyor ki zaten ama ortada hastalık mecburiyet vs gibi bir durum yok devamli ağzında oğlumu yıkıcam oğlumu yıkıcam diye dolanan bir kayınvalde var normal bir şeymi yapmayınn allah aşkına.

Back
X