- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Arkadaşım baban seni kesiliyor mu Alabalık32
Anneyle baba bir mi yahu neden saptiriyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım baban seni kesiliyor mu Alabalık32
Konu yene sapmaya başladı yahu hastalık olur o ayrı ona kimse bir şey demiyor ki zaten ama ortada hastalık mecburiyet vs gibi bir durum yok devamli ağzında oğlumu yıkıcam oğlumu yıkıcam diye dolanan bir kayınvalde var normal bir şeymi yapmayınn allah aşkına.
Devamlı diye birşey okumadım ben. Bi de bu sebeple eşinden igrenmesi çok saçma annesi o yahu yabancı bi kadın mı bi de çıplak mi yıkanmış
30 yaşında bir adamı annesi yakıyorsa bu normal karşılanıyorsa 30 yaşında bir kadını babası keseleyebilir. Babaa kızına yapınca kulağa garip geliyor da anne oğluna yapınca normal mi
Benim kocam dediğin onunda oğlu. Ne olur ki yıkasa neresi anormal? Sen yeri gelir iğrenirsin benim dediğin kocandan annesi iğrenmez ama.Bu nedir ya, benim kocami anasi neden yikayacak?
Zaten normal birsey degilki adamlarin eli ayagi yok mu?
Ayda 2 kere sirtini keselersin amenna,insan uzanamiyor istedigi gibi anlarimda, hele ki anasi
Hastalik olur, sizinde yapamayacaginiz bir durum olur anlarim.
Birde normal karsilayanlar var saka gibi..
İşte bu açıklama gerçekçi. Anne ile oğulun banyosu pozitif ayrımcılığa uğramış burada 'annesidir yapar' diyerek. O zaman baba da yapar bu kafayla ve normal karşılamır haklısınız. Anne ebeveyn de baba değil mi? İnsanların özel bölgeleri, özel alanları vardır. Toplum ve hatta dünya kültürümüz böyle. Her ne kadar çocukken annelerimiz yakın olarak bizle ilgilense de, yetişkin olduğumuzda bedenimizin özel olduğunu anlamalılar. Anneler enteresan oluyor işte bazen, bilinçaltında kocaları yerine koyuyorlar oğullarını.30 yaşında bir adamı annesi yakıyorsa bu normal karşılanıyorsa 30 yaşında bir kadını babası keseleyebilir. Babaa kızına yapınca kulağa garip geliyor da anne oğluna yapınca normal mi
Ööhh gari. Koca yerine koymak nedir yahu? Adam istemiş anam yıkasın beni diye.İşte bu açıklama gerçekçi. Anne ile oğulun banyosu pozitif ayrımcılığa uğramış burada 'annesidir yapar' diyerek. O zaman baba da yapar bu kafayla ve normal karşılamır haklısınız. Anne ebeveyn de baba değil mi? İnsanların özel bölgeleri, özel alanları vardır. Toplum ve hatta dünya kültürümüz böyle. Her ne kadar çocukken annelerimiz yakın olarak bizle ilgilense de, yetişkin olduğumuzda bedenimizin özel olduğunu anlamalılar. Anneler enteresan oluyor işte bazen, bilinçaltında kocaları yerine koyuyorlar oğullarını.
Kızmayın ayol. Fikrimi söyledim. Babam da benim altımı değiştirmiş bebekken gel yıka demem lakin. Hastalıkta elbette sınırlar kalkar. Beden iyiliği önceliktir. Ama sırf keyiften de yetişkin oğulu yıkamak bana irite geldi. Zaten toplumumuzdaki ana oğul ilişkisi biraz hastalıklı bizim. Gelinler kv ile kv gelin ile dertli. Bedensel ve ruhsal sınırı bilmediğimiz için bunlar. Tabii bunlar benim fikrim. Siz öyle dersiniz, ben böyle. Münakaşaya gerek yok ki. Herkes bildiği gibi yaşasın neyse işte.Ööhh gari. Koca yerine koymak nedir yahu? Adam istemiş anam yıkasın beni diye.
Anayla babanın farkını çok iyi biliyor herkes. İkisini aynı kefeye koyamazsınız. Baba da mecbur kalınca yıkar kızını ama anneye yapıldığı gibi keyfi olarak gel yıka denmez tabi. Ee buda anne ayrıcalığı, biraz olsun.
Kızmadım yahu koca yerine konmak deyince gözlerim büyüdü biraz :)Kızmayın ayol. Fikrimi söyledim. Babam da benim altımı değiştirmiş bebekken gel yıka demem lakin. Hastalıkta elbette sınırlar kalkar. Beden iyiliği önceliktir. Ama sırf keyiften de yetişkin oğulu yıkamak bana irite geldi. Zaten toplumumuzdaki ana oğul ilişkisi biraz hastalıklı bizim. Gelinler kv ile kv gelin ile dertli. Bedensel ve ruhsal sınırı bilmediğimiz için bunlar. Tabii bunlar benim fikrim. Siz öyle dersiniz, ben böyle. Münakaşaya gerek yok ki. Herkes bildiği gibi yaşasın neyse işte.
Pardon ama mesajımın neresinden 'fena' olduğum anlamını çıkardınız?Benim kocam dediğin onunda oğlu. Ne olur ki yıkasa neresi anormal? Sen yeri gelir iğrenirsin benim dediğin kocandan annesi iğrenmez ama.
Bazen gelin kısmıda fena oluyor gerçekten.