• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı annesi yıkadı

Konu yene sapmaya başladı yahu hastalık olur o ayrı ona kimse bir şey demiyor ki zaten ama ortada hastalık mecburiyet vs gibi bir durum yok devamli ağzında oğlumu yıkıcam oğlumu yıkıcam diye dolanan bir kayınvalde var normal bir şeymi yapmayınn allah aşkına.

Devamlı diye birşey okumadım ben. Bi de bu sebeple eşinden igrenmesi çok saçma annesi o yahu yabancı bi kadın mı bi de çıplak mi yıkanmış

30 yaşında bir adamı annesi yakıyorsa bu normal karşılanıyorsa 30 yaşında bir kadını babası keseleyebilir. Babaa kızına yapınca kulağa garip geliyor da anne oğluna yapınca normal mi

Devamlı diye birşey okumadım ben. Bi de bu sebeple eşinden igrenmesi çok saçma annesi o yahu yabancı bi kadın mı bi de çıplak mi yıkanmış

Konu sahibinin ilk msj nda dikkat ettiyseniz kayınvalde sürekli oğluna seni bir yıkasam diyormuş
herkes bir değil kadının midesi bulanmış bulanabilir.

Vallah baya güldüm.
Birak yikasin. Hatda eli deymişken kokuşmuş coraplari donlarinida iki citilesin...

Takma kuzum ya...

30 yaşında bir adamı annesi yakıyorsa bu normal karşılanıyorsa 30 yaşında bir kadını babası keseleyebilir. Babaa kızına yapınca kulağa garip geliyor da anne oğluna yapınca normal mi

İyide bebegin doğduğu andan beri ağırlık olarak hatta genelde anneler bu işlerle ilgilenir konuyu basbaya saptiriyorsunuz. Annesi oğlunu yıkamış değil de sanki kumaniz eşinizi yıkamış gibi anlatmissiniz. Kaç yaşında olursa olsun o onun evladıdır. Eğer bu sebeple igrendiyseniz boşanın gitsin zaten saçma yani. Neyse son yorumum.

eş olarak senın için kötü bir durum ama benım erkek kardeşimide ablam annem yıkar sırtını sürer ,

ama ben yapmam meselaaa, ayy ben kocamın sırıtını bile sürmem,

Walla benim annem erkek kardeşime yapsa ona da çok kızardım. Yani bu kv ile ilgili değil. Genel olarak hoş değil.
Ayrıca anneler bunlarla ilgilenir o yüzden yapabilir diye bir şey yok. Babalar da ilgilenmeli ve herkes sınırını bilmeli Linam07

benim kocamı annesinin yıkadığını hayal ettimde kocamdan soğudum :S ben bayan olduğum halde annemin yanında pantolonumu vs. çıkarırken utanırım. Hastalık vs. olur anlarım . kalkmış koca adamı annesi yıkamış daha neler duycaz....

:skandal::olamaz::olamaz:Yok artık!!Daha neler duyacağız acaba,ya adam hasta bakıma muhtaç olsa tabii ki yıkanır da bu durum enteresan...Erkekler de olmadık şeyi gurur meselesi yaparlar al işte bundan âlâ gurur meselesi mi olur ,pess

Valla bende oğlumu 45 yaşınada gelse yıkarım o rahatsız olmazsa. Annnneeeğğğğğ bi gel dese yıkanırken karısı rahatsız olacak mı diye düşünmem şıp giderim :))
Bana çok normal geldi tiksinecek ne var ki bunda ?

Bu nedir ya, benim kocami anasi neden yikayacak?
Zaten normal birsey degilki adamlarin eli ayagi yok mu?
Ayda 2 kere sirtini keselersin amenna,insan uzanamiyor istedigi gibi anlarimda, hele ki anasi :olamaz:
Hastalik olur, sizinde yapamayacaginiz bir durum olur anlarim.
Birde normal karsilayanlar var saka gibi..
Benim kocam dediğin onunda oğlu. Ne olur ki yıkasa neresi anormal? Sen yeri gelir iğrenirsin benim dediğin kocandan annesi iğrenmez ama.
Bazen gelin kısmıda fena oluyor gerçekten.

Son düzenleme:
İşte bu açıklama gerçekçi. Anne ile oğulun banyosu pozitif ayrımcılığa uğramış burada 'annesidir yapar' diyerek. O zaman baba da yapar bu kafayla ve normal karşılamır haklısınız. Anne ebeveyn de baba değil mi? İnsanların özel bölgeleri, özel alanları vardır. Toplum ve hatta dünya kültürümüz böyle. Her ne kadar çocukken annelerimiz yakın olarak bizle ilgilense de, yetişkin olduğumuzda bedenimizin özel olduğunu anlamalılar. Anneler enteresan oluyor işte bazen, bilinçaltında kocaları yerine koyuyorlar oğullarını.

İşte bu açıklama gerçekçi. Anne ile oğulun banyosu pozitif ayrımcılığa uğramış burada 'annesidir yapar' diyerek. O zaman baba da yapar bu kafayla ve normal karşılamır haklısınız. Anne ebeveyn de baba değil mi? İnsanların özel bölgeleri, özel alanları vardır. Toplum ve hatta dünya kültürümüz böyle. Her ne kadar çocukken annelerimiz yakın olarak bizle ilgilense de, yetişkin olduğumuzda bedenimizin özel olduğunu anlamalılar. Anneler enteresan oluyor işte bazen, bilinçaltında kocaları yerine koyuyorlar oğullarını.
Ööhh gari. Koca yerine koymak nedir yahu? Adam istemiş anam yıkasın beni diye.
Anayla babanın farkını çok iyi biliyor herkes. İkisini aynı kefeye koyamazsınız. Baba da mecbur kalınca yıkar kızını ama anneye yapıldığı gibi keyfi olarak gel yıka denmez tabi. Ee buda evlat nazarındaki anne ayrıcalığı, biraz olsun.

Ööhh gari. Koca yerine koymak nedir yahu? Adam istemiş anam yıkasın beni diye.
Anayla babanın farkını çok iyi biliyor herkes. İkisini aynı kefeye koyamazsınız. Baba da mecbur kalınca yıkar kızını ama anneye yapıldığı gibi keyfi olarak gel yıka denmez tabi. Ee buda anne ayrıcalığı, biraz olsun.
Kızmayın ayol. Fikrimi söyledim. Babam da benim altımı değiştirmiş bebekken gel yıka demem lakin. Hastalıkta elbette sınırlar kalkar. Beden iyiliği önceliktir. Ama sırf keyiften de yetişkin oğulu yıkamak bana irite geldi. Zaten toplumumuzdaki ana oğul ilişkisi biraz hastalıklı bizim. Gelinler kv ile kv gelin ile dertli. Bedensel ve ruhsal sınırı bilmediğimiz için bunlar. Tabii bunlar benim fikrim. Siz öyle dersiniz, ben böyle. Münakaşaya gerek yok ki. Herkes bildiği gibi yaşasın neyse işte.

Kızmayın ayol. Fikrimi söyledim. Babam da benim altımı değiştirmiş bebekken gel yıka demem lakin. Hastalıkta elbette sınırlar kalkar. Beden iyiliği önceliktir. Ama sırf keyiften de yetişkin oğulu yıkamak bana irite geldi. Zaten toplumumuzdaki ana oğul ilişkisi biraz hastalıklı bizim. Gelinler kv ile kv gelin ile dertli. Bedensel ve ruhsal sınırı bilmediğimiz için bunlar. Tabii bunlar benim fikrim. Siz öyle dersiniz, ben böyle. Münakaşaya gerek yok ki. Herkes bildiği gibi yaşasın neyse işte.
Kızmadım yahu koca yerine konmak deyince gözlerim büyüdü biraz :)
Zira kocam var çokta severim kendisini ama oğlumda yıka dese yıkarım yani. Ben utanmam onu yıkamaktan o utanmazsa. evlat olmak farklı anne olmak farklı tabi.
Karısı iğrendim annesi yıkadı diye dese bende karısından iğrenirim kirli düşünceleri yüzünden ve üzülürüm öyle bir karısı olduğuna.

Evlendikten sonra eş birinci plandadır ,bunu kabul etsin kv 'ler .Kızcağız da ben tiksindim yıkamaktan demiyor,koskoca adamı annesinin yıkaması fikrinden iğrenmiş...Oğullarınızın bi yerden sonra yetişkin olduklarını kabul eidn ve onları özgür bırakın ya.

Benim kocam dediğin onunda oğlu. Ne olur ki yıkasa neresi anormal? Sen yeri gelir iğrenirsin benim dediğin kocandan annesi iğrenmez ama.
Bazen gelin kısmıda fena oluyor gerçekten.
Pardon ama mesajımın neresinden 'fena' olduğum anlamını çıkardınız?
Hasta olur, müşkül bir durum olur amenna.
Koskoca adamı , durduk yere ; birde karısına ballandıra ballandıra şöyle yıkadım böyle yıkadım diye anlatması bana göre normal değil!
Bu düşünceme göre fena isem, o zaman sizin anladığınızdan çok daha fenayım ben :KK53:
Ben yıkatmam,siz yıkatın:KK66:

Son düzenleme:
Back
X