• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı annesi yıkadı

Evlendikten sonra eş birinci plandadır ,bunu kabul etsin kv 'ler .Kızcağız da ben tiksindim yıkamaktan demiyor,koskoca adamı annesinin yıkaması fikrinden iğrenmiş...Oğullarınızın bi yerden sonra yetişkin olduklarını kabul eidn ve onları özgür bırakın ya.
+1

İşte bu açıklama gerçekçi. Anne ile oğulun banyosu pozitif ayrımcılığa uğramış burada 'annesidir yapar' diyerek. O zaman baba da yapar bu kafayla ve normal karşılamır haklısınız. Anne ebeveyn de baba değil mi? İnsanların özel bölgeleri, özel alanları vardır. Toplum ve hatta dünya kültürümüz böyle. Her ne kadar çocukken annelerimiz yakın olarak bizle ilgilense de, yetişkin olduğumuzda bedenimizin özel olduğunu anlamalılar. Anneler enteresan oluyor işte bazen, bilinçaltında kocaları yerine koyuyorlar oğullarını.

Bana kalırsa toplumumuzda anne çocuk özelde anne oğul ilişkisi problemli. 50 yaşına da gelse o onun oğludur evet ama sahibi değildir. Anne istedi çocuk da itaat etti diye bir şey olamaz değil mi? Fakat benim eşim annesine kıyamaz ve ben bu durumun yaşanmasından hiç ama hiç hoşlanmıyorum. Benim de oğlum var, İnşallah onu bağımsız bir birey olarak yetiştiririm ve inşaallah böyle dengesiz isteklerde bulunmam.

Pardon ama mesajımın neresinden 'fena' olduğum anlamını çıkardınız?
Hasta olur, müşkül bir durum olur amenna.
Koskoca adamı , durduk yere ; birde karısına ballandıra ballandıra şöyle yıkadım böyle yıkadım diye anlatması bana göre normal değil!
Bu düşünceme göre fena isem, o zaman sizin anladığınızdan çok daha fenayım ben :KK53:
Ben yıkatmam,siz yıkatın:KK66:
Allahın aşkına oğlunu yıkamanın neresini ne kadar ballandırabilir? Hamamda kız mı seçiyor?
Kocam isterse annesine yıkatabilir kendini hiç sorun değil onu büyüten yetiştiren kişi o. Herşeyde Art niyet aramamak lazım

Bazi yorelerden inaanlarin birbirini yikamasi normal bir sey.

Benim annem babamin babam annemin sirtini lifler.

Banyoyu oturarak yaparlar ama.

Tuhaf gelebilir ilginc gelebilir ama igrendim diyip abartmamak lazim.

Allahın aşkına oğlunu yıkamanın neresini ne kadar ballandırabilir? Hamamda kız mı seçiyor?
Kocam isterse annesine yıkatabilir kendini hiç sorun değil onu büyüten yetiştiren kişi o. Herşeyde Art niyet aramamak lazım
Nasıl anlatmışsa artık , konu sahibi buraya konu açma isteği duymuş.
Art niyet aramıyorum, doğru değil diyorum.İkisi farklı şey.
diyorum ya siz yıkatın :işsiz:

cok itici ya annesinin kocaman adamı yıkaması cok istiyorsa kese yapılmasını esi yapacak annesi degil 30 yasında adamdan bahsediyoruz 10 yasındaki cocuktan degil gercekten cok sacma

benim kv demde evlenmenin amaclarindan birinin sırt keseletmek oldugunu düsünenlerden:KK70:sizinkide boyle düşünüyorsa size mesaj vermek icin yapmistir belki.bak gor sirt nasil keselenir."yika oğlumu yıka"mesaji:KK49:

benim kv demde evlenmenin amaclarindan birinin sırt keseletmek oldugunu düsünenlerden:KK70:sizinkide boyle düşünüyorsa size mesaj vermek icin yapmistir belki.bak gor sirt nasil keselenir."yika oğlumu yıka"mesaji:KK49:
Çok güldüm, unutmaya çalışıyorum. İlk şoku atlattım sanırım:confused:

Nasıl anlatmışsa artık , konu sahibi buraya konu açma isteği duymuş.
Art niyet aramıyorum, doğru değil diyorum.İkisi farklı şey.
diyorum ya siz yıkatın :işsiz:
Hem nasıl anlattığının bir önemi yok ki sorun yaşanan olayda ve bazı arkadaşların yaklaşımlarında. Annesidir yıkar mantığı bana garip geldi.

Hem nasıl anlattığının bir önemi yok ki sorun yaşanan olayda ve bazı arkadaşların yaklaşımlarında. Annesidir yıkar mantığı bana garip geldi.
Bana da öyle. Yahu aynı şey bizim içinde geçerli. Annem beni yıkamasın mesela , neden yıkasın ki ?
Üstüne basa basa da söyledim kırk kere müşkül bir durum olur anlarım.Ama bu işin keyfi olanı olmaz.Bunu anlatmaya çalışıyorum ama ısrarla anlamıyorlar :KK53:

Daha şimdi bile yıkarım ederim diyorsunuz sonra kvdem şöyle kvdem boyle diye her gün ayrı konu böyle devam edin aman yapışın oğluşlarınıza ;)

Ben de annemi sokmam banyoya, hatta banyodayken bir şey lazım olurda içeri girse bile rahat edemem. Çıkmasını beklerim duşakabinin içinde

kayınvalidelerin tek derdi gelinler onları rakip goruyorlar artık evlendi karısı yemegini yapıyor utusunu yapıyor benden istemiycek bana muhtac degil diye dusunuyorlar algılayamadıkları su es ile anne farklı paylasımlar cok baska neden kız anneleri boyle degil erkek anneleri boyle cunku kıskanıyorlar ogullarını ya ben yapı olarak cok mıc mıc sevmem oglum olsa buyuse evlense hic istemem ya dibimde olsun surekli git karının yanına derim ya:KK53: gelecegin aranan kayınvalidesi oliicim:ıslık:

kayınvalidelerin tek derdi gelinler onları rakip goruyorlar artık evlendi karısı yemegini yapıyor utusunu yapıyor benden istemiycek bana muhtac degil diye dusunuyorlar algılayamadıkları su es ile anne farklı paylasımlar cok baska neden kız anneleri boyle degil erkek anneleri boyle cunku kıskanıyorlar ogullarını ya ben yapı olarak cok mıc mıc sevmem oglum olsa buyuse evlense hic istemem ya dibimde olsun surekli git karının yanına derim ya:KK53: gelecegin aranan kayınvalidesi oliicim:ıslık:
Ben de öyle olurum herhalde :KK9:

Aynen öyle yahu..
benim annem niye öyle değil..
Benim kv mesela,bazen memleketten bilmem ne getirir mesela, ben bunu şöyle böyle yapıyorum x böyle seviyor diyor mesela.Hı hı der geçerim.
Halbuki ikimizde ne şekilde yemeyi seviyorsak öyle yaparım.Sofraya oğluşu tek oturmuyor.Birlikte yiyoruz yemeği.
Bazen kendince bazı şeylere yorum yapar. Dinlemem bile.
Hayat bizim , ev bizim , kararlar bizim.
Artık bizde bir aileyiz.Kimseyi ilgilendirmez.

Bu konuya gelen cevapları okuduktan sonra Freud'un oidipus kompleksi bizim toplumda tersine mi dönüyor acaba diye düşündüm. Oğlan çocuk anneye aşık oluyor babayı rakip görüyor ya. Bizde de kv oğluna aşık oluyor gelini rakip görüyor

Back
X