- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet o olay vardır zaten x boyle yer boyle icer bende kayınvalide yok ama gorumce yapıyor arada acayip sinir oluyorum..Aynen öyle yahu..
benim annem niye öyle değil..
Benim kv mesela,bazen memleketten bilmem ne getirir mesela, ben bunu şöyle böyle yapıyorum x böyle seviyor diyor mesela.Hı hı der geçerim.
Halbuki ikimizde ne şekilde yemeyi seviyorsak öyle yaparım.Sofraya oğluşu tek oturmuyor.Birlikte yiyoruz yemeği.
Bazen kendince bazı şeylere yorum yapar. Dinlemem bile.
Hayat bizim , ev bizim , kararlar bizim.
Artık bizde bir aileyiz.Kimseyi ilgilendirmez.
Anneni ve babanız karı koca ve bu anlattığınız gayet normal sonuçta birbirlerinin her hallerini biliyorlar . Hoşlarına da gidiyordur muhtemelen , ne güzel Allah muhabbetlerini arttırsın .Bazi yorelerden inaanlarin birbirini yikamasi normal bir sey.
Benim annem babamin babam annemin sirtini lifler.
Banyoyu oturarak yaparlar ama.
Tuhaf gelebilir ilginc gelebilir ama igrendim diyip abartmamak lazim.
Anneni ve babanız karı koca ve bu anlattığınız gayet normal sonuçta birbirlerinin her hallerini biliyorlar . Hoşlarına da gidiyordur muhtemelen , ne güzel Allah muhabbetlerini arttırsın .
Benim ebeveyn ve çocuk için aynı gözle bakmam mümkün değil .
Biz de küçükken oturarak yıkanırdık yani ne bileyim biz de , banyoda biri varken kız-erkek çocuk farketmeksizin girilmez . Unutulan birşey istenirse getiren kişi dışardan kapı koluna asar vs.Annemle babam su an yanliz ikisi kaldiklari icin onlari ornek verdim.
Biz annemde kaldigimizda kapiya vurur sirtinizi lifleyeyim diye.
Ama bizim geleneklerimizde oturarak yikanmak vardir. Yani banyo da ayakta iken geleyim demez.
Bizim oralarda kardesler bile birbirinin sirtini lifler.
Bu dogrudur yanlistir onu tartismiyorum ama oyle alismislar.
O yuzden bana tuhaf gelmedi tuhaf gelenide anlarim ama tiksindim demek bana abarti geldi.
Valla haklısınız bende olsam sinir olurdum. O ne öyle yani. Şimdi kv öyle bişey yapmadığı halde bana geçmişte nasıl yıkadığını anlatsa midem bulanıyor resmen. Bana arada ben keselerdim sen keseliyo müsün diye sorsa ağzına bi tane çarpasım geliyor. O da ilginçmiş. Ama eşiniz neden izin vermiş onu da çözemedim.7 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kayınvalidemlerle uzak yaşıyoruz ama her gün ararlar. Eşimin iki erkek bir kız kardeşi var ama benimki ayrı. Kayınvalidem hep seni şöyle bir yıkasam derdi de eşime sinir olurdum ama bu sefer yıkadı bir de başını şöyle yıkadım, sırtını sürdüm diye anlatıyor ve ben eşimden iğ-ren-dim. 30yaşını geçmiş adam hiçbir ihtiyacı olmadığı halde bu ne ya!
Aslında kıskanma değil de ben burdayım, oğlumun hayatımdayım gibi bir şey.tipik bir oğlunu elin kızından kıskanma vakası daha..
Hmm anladım, onu ben doğurdum, sen karısıysan bende anasıyım diyo yani... Niye böyle acayip yollara başvuruyor ki kendini belli etmek için.. Hiç hoş değil, etik değil, saçmalamış..A
Aslında kıskanma değil de ben burdayım, oğlumun hayatımdayım gibi bir şey.
Aman Allah uzak etsin ne deyim.
Halime şükredeyim yanio da bişeymi...karısı yan odada yatarken gidip anasının koynunda uyuyanlar var...elleme yıkasın![]()
E yaniHalime şükredeyim yani![]()
Bu ne terbiyesizlik. Anne farkli baba farkli. Anne degilsiniz sanirim. Babamin beni durup dururken keselemesine gerek yok. Ama yaslaninca oglum yikayabilir.Arkadaşım baban seni kesiliyor mu Alabalık32
Yaslaninca sen de babanı keseleyebilirsin zaten sorun yok orda.eşşek kadar adamı sorun yokken karısı dururken niye anasi yıkar sorun o.konu sahibi çok da güzel benzetmis.Ana ogul iliskisi nasılsa baba kız ilişkisi de başkadır. Benim de bi oğlum var.buyusun kendi yikansin. Evlenmeden öncesine de sonrasina da karışmam. Banane ya kocaman adam.insanda görgü adap olur.ne demek yıkamak. Bekar da olsa yıkamam koca adamı. 8-10 yaş maksimum.bazen bu kaynanalardaki hırs sacmalatiyor.Bu ne terbiyesizlik. Anne farkli baba farkli. Anne degilsiniz sanirim. Babamin beni durup dururken keselemesine gerek yok. Ama yaslaninca oglum yikayabilir.