• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami bu kadar çok sevdiğime pişmanım. Fikrinize ihtiyacim var.

Yüz verme Aliye ... Hesabı herşeyi dört dörtlük yaranmak için yapıyor gibi izlenim olmuş eşinde şımarmışta şımarmış kendine güven biraz Amaaan :kahve:

Canım valla eğer adamın içinde varsa yapacağını yapar ben de önceleri öyleydim adam biyere gitse acaba şuan kapıyor kızlara bakıyor mudur şöyle böyle ama böyle hayat geçmiyor inan.. Tamamen serbest bırak demiyorum ama ben sunu hep eşime demisimdir eğer benim gururumu incitecek bisey yaparsan onurumla oynarsan ki en zayıf noktalarımdan biridir bu yemin ederim 1 sn dusunmem çocuğumuda alır giderim derim yani esim öyle bi hata yaptiginda tepkisiz kalmayacağım o bilir ha yaparsa gururumu ayaklar altına serecek halim yok dedigimi yaparım ama hayati zehir ederek yasamak aha yaptı aha yapacak diye yasamakta istemem zamanında bu paranoyak şeyi çok yaptım çünkü bekarliktan kalan boyle bi takin tim vardı çok şükür şuan biraz daha rahatım aldatırsa o kaybeder ben deil Ayni şekilde Aldatırsa o Kaybeder sen deil emin ol hic üzme kendini..

İki tarafın birbirini dengelemesi lazım. Mesela sen ona çoğunlukla yumuşak davranıyorsan onun da sana aynı şekil yaklaşması lazım. Ama bu karşına alıp konuşmakla olacak bişey değil sanırım. Bence sen çok dırdır yapmadan biraz daha mağdur dur. O gelip sana yardımcı olmaya çalışsın. Rabbim yardımcınız olsun

Eşyalarını utulemekle,ev temizliğiyle,iç giciklayici kıyafetlerle hayat geçmez tatlım. Adam aldatacaksa ağzınla kuş tutsan aldatır. Sen bir an önce is guc bir uğraş edin yoksa saplantilarla mahvolursun

Bir işim var zaten. Çağrı merkezi takım lideriyim Çok yoğun sekilde haftanın sadece 3günü çalışıyorum diğer işleri evden yönetiyorum. Çok haklısınız ben paronaya olmuşum ya. Güveniyorum diyorum ama şüphe, olacak korkusu. Bunlar bozan.

keşke güvenmediğiniz kişyle evlenmeseydiniz ama olan olmuş bir kere bence kendinize uğraşlar bulun tüm hayatı kocasından ibaret olan kadınlarda bazen erkekleri çok sıkıyor bunaltıyor kendinize vakit ayırın kendiniz için yaşayın

bence sen kendine güzevn duymuyorsun , önce kendine guven kendini begen ve bunu kocanın gözüne sok ,

olmadı biraz destek al dr dan ,

1 yıllık evliyiz. Eşim askeri personel. Bundan önce 2 yıllık tanışma ve nişanlılık evremiz oldu. Tanışma evresinde eşimi hiç sevememistim ama sonra zamanla sevdim hatta aşık oldum. Nişanlılıkta dalgalı gecti. Benimle nisanliyken bi şekilde hat dökümünü ele geçirdim başka bi kızla mesajlasmis. Hatta başka bi kaç kadın eşimin numarasını bulmuş arkadaslarndan..esimin savunmasına bakılırsa kesinlikle aralarında bişey olmamış yazanlar asılmış tabiri caizse, ışte rahatsz etmis. Bi şekilde uzun uğraşlarıyla bende inandm. Çünkü ilk tanıştığımız da acaip guvendm. Geçti gitti üzerinden zaman evliyiz Şuan. Ama güven kırıklığının üzerini kapatmışim megerse. Paranoyak gibi her an beni aldatacak korkusuyla yaşıyorum. Sözüyle Gözüyle gönlüyle.. Aldm karşıma defalarca konuşmaya çalıştım güven alabilmek için. Ama her seferinde benim oldu suç. Ben takıntılıym benim psikolojim bozuk. Hep bunları duydum ondan. Her seferinde kavga ettik. Hatta artık normal bişey bile söylesem hemen azarlar. Kendini kesinlikle haklı çıkarır. Çok baskın bir karakter. Hep aklımdan geçen sormak istediğim yada söylemek istediğim ne varsa içime atarm mecbur azarlayacak diye. Ha iyi zamanlarimiz da var. Bazen gülme krizlerine gireriz benimle çok uğraşır bazen moralim bozukken güldürmeye çalışır. Ama ben kendimi kafamın içindeki düşünceler den kurtaramıyorum sanırım. Çok sevdiğim için ve aldatılma korkusundan dolayı hayatı kendime zehir ediyorum. Evde her istediğini yaparm yemekler yaparm evim hep tertemizdir. Bütün kıyafetlerini ic dış hepsini ozenle utulerim. Evde her gun temiz alımlı kiyafetlerle dogal bir makyajla bazen iç giciklatici her türlü karşılarm. Bana hala güzel karım dedigi bile ccoookk nadirdir. Bana guven vermek içinde cabalamaz ha birde. Ister inan ister inanma. Olay bitmistir. Ona göre böyle. Off kızlar , ablalar çok bunaldm ne.yapacağımı nasıl davranacağımı burayı hep takip ediyorum. içimi dökmek istedim. Değerimi bildirmek.için nasıl davranacağımı bilmiyorum. Çekip gitmek geliyor içimden bazen. Kalıp savaşmakta. Uzun oldu ama okuyup birkaç cümle yazanlardan da okumaktan sıkılanlardan da Allah razı olsun. Herkese iyi geceler.

bence doktora gitmen lazım, gerçekten takıntı yapmışsın, zaten beni aldatçak diye herhan şüphede olursan aldatırda tabiri caizse sürekli eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. Kendine güven sorunun mu var acaba? Bence aşırı kıskançlıkta bi hastalık, doktora görün derim

Anladigim.kadariyla nisanli iken yakalamissiniz onuda dediklerine bir sekilde inanmissiniz.
Evliligin surece hic suphelenecegin birsey yasadin mi? Birseyden sezinlendin mi? Evet ise, biraz takibe al. Yok hic birsey olmadiysa bence hayati kendinede kocanada zehir etme. Evliliginin tadini cikar. Nisanli iken yaptı diye hep yapacak degil

En fazla aldatir
E sen de ne yapsan onune gecemezsin zaten
Bu kadar takmanin anlami ne?

Oyle evin temizliğine ic camasiri ütüsüne baktiklari da yok

Benim evi b.k goturuyor su an
Esimin gomleklerini bile utulemem belki senede 3 kere ütü yaparim ama beni aldatir mi diye dusunmeme neden olacak bisey hissettirmez. Bence sen esine bu kadar pervane olmayi birak
Cunku esin bu durumda beni cok seviyor asla birakamaz diye dusunebilir

Daha güven duymadigin biriyle evlenmicektin. Cünkü evlilikte güven sadakat en önemli faktörlerdir.
Vallahi benim buradaki konulardan ve yorumlardan anladığım tek şey evlilikte kırmızı don hepsinden önemlidir... Yıllarca bende güven, sadakat, saygı sanıyordum....:KK45::KK45:
Kırmızı don etkisini kaybetmeye başlayınca hemen çocuk yapın, olmadı bir tane daha yapın gibi bir şeylerde var hepsini tam okuyamadım...

başta güven duymadığınız biriyle evlenmeyecektiniz. ha madem evlendiniz geçmişi ısıtıp ısıtıp sunmayın adama.
paranoyak takılmayın. anınızı yaşayın. valla 4 yılı bitirdik evlilikte daha hiç eşim güzel karım demedi, benim de aklıma gelmedi bu kelime :D
size çeşitli sözcüklerle sevgisini söylüyorsa ya da belli ediyorsa sorun yok. eşim ensem de gezerse sürekli bir şüpheci hali olursa hiç tahammül edemezdim sanırım. bence artık kendinizi dizginleyip böyle konular açmayın

Gereksiz kuruntu yapıp evliliğini çıkmaza sokma mümkünse...

ortada sorun yok iken sorun çıkartmayın
İlginizi dağıtacak şeylerle meşgul olun
Takıntılı olmak size zarar verir ona değil

Böyle pervane olmayın kimseye ya. Çok itici duruyorsunuz emin olun karşınızdaki için de öyle. Madem nişanlıyken aldattı ve affettiniz, sizi nasıl ikna ettiyse aynı şeylere tıtunun.

1 yıllık evliyiz. Eşim askeri personel. Bundan önce 2 yıllık tanışma ve nişanlılık evremiz oldu. Tanışma evresinde eşimi hiç sevememistim ama sonra zamanla sevdim hatta aşık oldum. Nişanlılıkta dalgalı gecti. Benimle nisanliyken bi şekilde hat dökümünü ele geçirdim başka bi kızla mesajlasmis. Hatta başka bi kaç kadın eşimin numarasını bulmuş arkadaslarndan..esimin savunmasına bakılırsa kesinlikle aralarında bişey olmamış yazanlar asılmış tabiri caizse, ışte rahatsz etmis. Bi şekilde uzun uğraşlarıyla bende inandm. Çünkü ilk tanıştığımız da acaip guvendm. Geçti gitti üzerinden zaman evliyiz Şuan. Ama güven kırıklığının üzerini kapatmışim megerse. Paranoyak gibi her an beni aldatacak korkusuyla yaşıyorum. Sözüyle Gözüyle gönlüyle.. Aldm karşıma defalarca konuşmaya çalıştım güven alabilmek için. Ama her seferinde benim oldu suç. Ben takıntılıym benim psikolojim bozuk. Hep bunları duydum ondan. Her seferinde kavga ettik. Hatta artık normal bişey bile söylesem hemen azarlar. Kendini kesinlikle haklı çıkarır. Çok baskın bir karakter. Hep aklımdan geçen sormak istediğim yada söylemek istediğim ne varsa içime atarm mecbur azarlayacak diye. Ha iyi zamanlarimiz da var. Bazen gülme krizlerine gireriz benimle çok uğraşır bazen moralim bozukken güldürmeye çalışır. Ama ben kendimi kafamın içindeki düşünceler den kurtaramıyorum sanırım. Çok sevdiğim için ve aldatılma korkusundan dolayı hayatı kendime zehir ediyorum. Evde her istediğini yaparm yemekler yaparm evim hep tertemizdir. Bütün kıyafetlerini ic dış hepsini ozenle utulerim. Evde her gun temiz alımlı kiyafetlerle dogal bir makyajla bazen iç giciklatici her türlü karşılarm. Bana hala güzel karım dedigi bile ccoookk nadirdir. Bana guven vermek içinde cabalamaz ha birde. Ister inan ister inanma. Olay bitmistir. Ona göre böyle. Off kızlar , ablalar çok bunaldm ne.yapacağımı nasıl davranacağımı burayı hep takip ediyorum. içimi dökmek istedim. Değerimi bildirmek.için nasıl davranacağımı bilmiyorum. Çekip gitmek geliyor içimden bazen. Kalıp savaşmakta. Uzun oldu ama okuyup birkaç cümle yazanlardan da okumaktan sıkılanlardan da Allah razı olsun. Herkese iyi geceler.
Aldatacak erkek her türlü aldatır. Hatta seni ve herkesi de sevebilir. Hatta "ne var bunda" bile diyebilir. Yani bu karaktere bağlı. Gerçi karaktersiz diyorum ben bunlara. Eşini en iyi sen tanırsın. Kendi kendine takıntı yapıp "nerdesin, konum at, resim çek, kim var yanında, inanmıyorum sesini duyacam, telefonu niye hemen açmadın, iş yerini aradım yokmuşsun" benzeri tüm yaklaşımlar ilişkiye zarar verecektir. Kaldı ki adam aldatmıyorsa? Ben dahi olsam böyle bir takıntılı insanla yaşayamam. Aldatacak adamda karşısına en güzel halinle çıksanda gene aldatır. Aile içinde o huzur olmalı ki evden dışarıya çıkmasın diye düşünüyorum. Birde ipini çok gevşek bırakmamak lazım. Onla bunla konuşurken hoop gidebilir. Arada bi kulağını çek. Yalnız bırakma. Ama takıntılıysanda ilerde boşanırsınız siz, haklı ya da haksız...

Kocanı çok poh pohlama,seni kaybetme korkusu yok adamda.sal gitsin,bak nasıl peşinden koşuyor.

Saçlarımı süpürge etmiyorum, kıyafetlerini bazen kendi ütüler, evim her an tertemiz de olmayabilir. Ben eşimi pijamalarla da karşılayabilirim.

Bence kendinize kıymet verin, bir işe girip çalışın, hobi edinin. Biraz da eşin seninle ilgilensin.

Nasıl yaparsın bilmiyorum ama kıskandırmaya çalış fazla sevgini belli etme onun gibi ol...

hayatının merkezini kocan yapmışsın, kendin için değil onun için yaşıyor gibisin ki bu çok büyük yıkımlara gebe. Şu an hali hazırda olan bir şey yok sen kendi kuruntularınla kendini ve dolayısıyla eşini mutsuz ediyorsun gibi.

Back
X