• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami bu kadar çok sevdiğime pişmanım. Fikrinize ihtiyacim var.

canım evlendigine gore gecmiste olan seyi gecmise birakmissin ona inanip evlenmeyi secmissin eger esin hala o tue şeylere devam etmiyosa artik birazda guvenmeyi sec bos bos suphelenip kafanda soru isaretleri olusturma boyle yaparak sadece kendini sinir edip uzersin ve cogu erkek senin kocan gibi erkekler genelde sucsuz olduklarinda ister inan ister inanma der yada artik sucunu öğrensende umursamiyorsa bunu soyler ama cok iyi zmanlariniz da gectigine gore mutlu nor ilsikiniz var bnce senin sorularin bunaltmis dusuncelerin onu sıkmis oldugundan ister inan ister inanma diyor olabilir hani artik guvensizligine alismis gibi gorunuyor bisey yakaliyorsan varsa hayatinda baska biri zaten ortaya cikacaktir ve sen geregini yaparsin o zaman simdi oyle seyler yasamadan sorun getirme hayatina eşin yapsamda guvenmiyor yapmasamda diyip artık her düşündüğünü yapar bunu cok okumuştum .
sende ona guvenmeyi sec ha bu aptal ol gozunu kapat demem degil esinin yaninda ol bunaltmadan ona yaptıklarinda gittigi yerlerde eslik et telefnu sosyal medya herseyini kontrol altinda tut ama buni ona belli etmeden ve kendini uzmeden zaten varsa cikar merak etme umarim yoktur ve cok mutlu olursunuz insallah

Çok teşekkür ederm gercekten içime su serptiniz duymak istediklerim tam da bunlarmış onu bunalttigim gibi kendimi de harab ediyorum. Ama bu paronayakligimdan vazgeçemiyorum bazen en tepelerde oluyo bazen.duruluyorum. sakinleşmek ve takintiligmdan kurtulmak için psikolojik destege yonelicem haberi olmadan. Inşallah hersey düzelir.

Aynisini bende yasiyorum duzelmek istiyorsun takmicam artik diyorsun sonra yine takiyorsun kafaya....adamlar bi halt yiyor biz kadinlar da affetigimizi saniyoruz ama aslinda affetmiyoruz affetsek saten dusunmeyiz acebalarimiz olmaz.kendimizI helak ediyoruz baska bisey degil.bazi seyleri akisina birakmamiz gerekiyor arkadaslarin dedigi gibi hobby edinip arkadas cevresi edinip yada bi is yapmamiz lazim.tek mesguliyet eslerimiz olunca daha cok kendimizi kahredip ozguvenimizi kaybediyoruz...

Kesinlikle katılıyorum soylediklerinize. Biz aldanmayi seciyoruz. Benim tek istediğim endişem ne biliyormusunuz hani genelde erkekler aldatır diyoruz duyuyoruz sahit oluyoruz ya cevremizden, eger böyle birşeyi varsa yada niyeti, dönüp gelip benim yanima hiç bişey olmamış gibi yatmaya kalkmasın. Ben eşime bi keresinde demistimki beni kahreden iki şey var biri sen ölürsen diğeri beni aldatirsan. Ölürsen sana dua edecek başında kuran okuyacak seni iyi anacak bir eşe sahipsin. Amaa beni aldatirsan dönüp benim yanıma sakın gelme öl mümkünse at kendini biyerden. Öldüğüne kesinlikle üzülmem dedim.. Oda herzaman ki gibi hi hi tamam canım tamam diyerek gecistirdi.

Önce kendine güvenin gelsin.bir ise gir calis kazan.bu işle beraber yeni arkadaslar ve cevren olsun.onlarla otur konus gez.tabi ev işi ve eşlik gorevlerinide yap.ama hayatin koca üzerine kurulu olmasin.boyle olursa sen onu degil o seni kiskanir daha mutlu olursun.inan bana

Tayin nedeni ile Işimden ayrılmak durumunda kaldm. Kpss hazırlığı icerisindeym. Hakiketen cevre.edinip biraz kafamı onlara versem daha rahatlayacagimi.hissediyorum bende. Bu söylediklerinizi uygulayacağım inşallah gercekten çok teşekkürler

Bak canim diyeceklerime iyi kulak ver cunku asker esisin .. Askerlerin yuzde 90 i boyle cunku bulunduklari ortamda cok kari kiz muhabbeti oluyo ve evli adamlar bile yapio bu muhabbeti.. Cok yakinimdan biliyorum.. Onlara gore o kadar normal ki?? İstedigin kadar konus o da kari kiz muhabbeti normal bisey gibi dusunecektir ben o yuzden askerlerden uzak durmayi tercih edenlerdenim.. Ama ki oldu evlendin sevdin guvenmek zorundasin sıkma ustune gitme o zaman daha tatli gelecektir o muhabbetler ben sana guveniyorum de hep tekrarla ozaman guveni bosa cikarmamak icin ugrasacak kendini suclu hissedecek

Gercekten de öyle. Askerler özellikle. İste ben bunları bildiğim halde sevdim evlendim dedim aşk savaşmaktir ama gücümun yetmediği zayıf yanım yüzünden çok üzülüyorum. Söylediğiniz taktiği denicem.sürekli güvendiğimi söylemeyi denicem birde bakalım. Teşekkür ederim değerli yorumunuz icin.

bence sen farklı bir yerde ve muhtemelen istediğin gibi de dışarı çıkamadığından kafan dağılmıyor ve adama kuruyorsun gibi düşünüyorum çünkü bu kadar şüpheyle muhtemelen herşeyini zaten kontrol ediyorsundur telefonunu işe gidiş eve geliş vs.
bu yüzden kendini ev işleri dışında da uğraşacak meşkale bul birkaç ayda çözülür mesele
her yerde bangır bangır bağırıyoruz kadın hakları diye. ama yok arkadaş yok! nedir bu kadınların kocasına pervane, kendini yok sayma eğilimleri? ev işlerini kusursuz yapmak, makyaj ve seksi kıyafetlerle karşılamak değildir kadın olmak. kadın önce özgüvenlidir. kendini seven, en çok kendine değer verendir. konu sahibine tek önerim kendinizle ilgilenin. koca odaklı yaşarsanız ne kendinize ne eşinize hayrınız olmadığı gibi kıymetiniz de bilinmez.

Evlenmeden önce ki halime.bakıyorum da.eşim ozguvenimi sömürmüs resmen. Ilk yapmam.gereken ozguvenim sanırım Teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alicam

Biz kadınlar her şeye inanmaya çok meyilliyiz malesef.
Karşı taraf rahatsız ettiyse o zaman onun cevap vermemesi lazım.
Mesajlaştı dediğiniz için karşılıklı konuşulduğunu var sayarak yapıyorum yorumu.

Evet evet mesajlasilmis. Bana anlattığına göre, iste rahatsız etme benim vaktimde halimde yok senin gibilerle konusacak, nişanlı olduğumuz halde evliyim ben demis. Ya ben çalışma hayatımda çok fazla erkek tanıdım yani bana mı kötü karaktersiz olanları denk geldi anlamadm bu sözleri söylemiş ama sonradan sonradan etkisini kaybediyor. Ya zaten mevzu mesajlasmasi konuşması deil konusmus görüşmüş olsun gerekirse. Beni salak yerine koymasin doğrusu neyse o. Gözümün içine bakıp bazen sevgisini gösterirken o yalanları bana söylemiş olmasin. Kafam çok karışık kendimi ifade etmekte zorlanıyorum. Once kendimi toplayıp sonra ozguvenim konusunda birşeyler yapmam gerek sanirim..

Back
X