Kocamı çok seviyorum ama kv...

kokoskari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
425
866
53
35
Hanımlar buranın sıkı takipçisiyim. Yazıp yazmamakta çok kararsızdım hala da öyleyim. Ben yeni evliyim. Evlendiğimden beri eşimle ufak sürtüşmeler yaşıyoruz tabiki birbirimize alışmaya çalışıyoruz ama onun dışında çok mutluyum çok seviyorum. Kv beni bugüne kadar çok kırdı ama hiç saygısızlık yapmadım eşim de her zaman sakın birebir tartışmaya girme der.
Benim en son canıma tak etti ve çok ağırıma giden bir hareketini kv ye söyledim. Daha kendimi ifade edemeden bi bağırış çağırış eski konuları ortaya dökmeler falan ama ben hiç sesimi yukseltmedim derdimi anlatmaya çalıştım sonra da guzelce vedalaşıp kapattım.
Sonra eşimi arayıp benim hakkımda bir doldurmuş ki ben hala kalbini mi kırdım ki gider elini operim derken ne namusum kalmış ne ailem ne manyaklıgım. En son da sen zaten 2 3 seneye bunu boşarsın diye ağlayıp sızlamış. Resmen kadın açmış ağzını ben bunu nasıl doldururum diye herşeyi yapmış. Ama ne masum roller ne mağdur anne, ne oğlum mutlu olsun biz katlanırız halleri.
Ben bu konuşmayı eşimin telefonundaki bir program sayesinde bulup dinledim ki yutamadım o lafları günlerce ağladım. Eşim bana hiçbir şey demedi hatta bana benim yanımda olduğunu göstermek icin daha iyi davranmaya başladı. Ben biliyordum bunun olacağını bu yuzden birebir tartışma dedim ben seni de biliyorum annemi de dedi. Bir daha görüştürmem sizi dedi konuyu kapattı. Ama benim içim içimi yiyor. Ailesi sonuçta her gittiğinde ben yokum diye sorun çıkacak eşime yuklenecekler. Burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla görüşmeyenler çok da mutlu olmuyor. Ben ne yapmalıyım sizce?Eşim zamanla dolduruşa gelip değişir mi? Cok uzun oldu özür dilerim ama çok doluyum..

Esin tlf program yukleyen varda.arkadas ne kadar merak etmissin ki kv telf mi yukledin.
Ne olursa olsun cok kotu bisey yaptigin.

Obur durumda da zaten esin yapmis yapabilecegini gerekeni de demis.

Esin tlf program yukleyen varda.arkadas ne kadar merak etmissin ki kv telf mi yukledin.
Ne olursa olsun cok kotu bisey yaptigin.

Obur durumda da zaten esin yapmis yapabilecegini gerekeni de demis.
Programı ben yuklemedim eşim yuklemişti ve dinlememe izin verdiği icin dinledim yanlış ifade olmuş.

Eşiniz sizi de tanıyor annesini de.. Ve sizin yanınızda olduğunu belli etmiş, gayet olgun davranmış.
Boş yere yıpratmayın kendinizi..
Mutlu evliliğinize devam edin lütfen,valide hanım istediği gibi at koştursun, ilgilenmeyin.
Saygınızı bozmayın siz kazanırsınız.
Mesafe koyun, öyle devam...

Görüşmeyen gayette mutlu oluyor.
Eşin eğer aradaki dengeyi kurabilirse görüşme
Çokta lazım değil
Görüşmemeyi çok isterim ama eşimi de onların yanında buruk bırakmak istemiyorum. Yoksa her görüştüğümüzde canım sıkılıyor kendi kendimi yiyorum.

Merak ettim neden boyle bisey yapma geregi duydunuz annesinin haberi varmi.
Ya da sizmi istediniz annen telf nasil konusuyor benle bak ben bisey demiyorum dinle diye :)
Evet annesinin haberi var. Eşimle tartıştık o da bak seni savundum ben diye dinlememe izin verdi.

Ailenize ve namusunuza dil uzatmasini ömrünüz boyunca unutamazsiniz ben unutmazdim
Bu tartisma ortamı nasıl başlıyor birdaha asla böyle bi diyaloğa girmeyin sizi cekmek isterse bile girmeyin
Görüşmeyin diyemem eşiniz şuan istersen görüşme dese bile aranızda hep bi problem olabilir ama mesafeli görüşmek çok güzel bise bi deneyin

Görüşmeyince mutsuzluk garantisi yok mutlulukta...

Bu eşine bağlı biraz.

Karşı tarafın bu konulardaki dır dırdırına bağlı.

Eşin o konuşmadan gerekeni çıkarmışsa , mesele yok bence .

Görüşme mümkünse (sözler yenilir yutulur değil çünkü )

Görüşmemek mümkün değilse çok az görüş ...bayram seyran dostlar alışverişte görsün hesabı ( bence buna gerek yok , seçenek diye yazdım :) )

Görüşmemeyi çok isterim ama eşimi de onların yanında buruk bırakmak istemiyorum. Yoksa her görüştüğümüzde canım sıkılıyor kendi kendimi yiyorum.
Esas eşinizin size gelme demesi lazım
Bu kadar hakaretten sonra sırf eşim buruk kalcak diye ayaklarına gitmem ben şahsen

Esin bu derece boyle dusunuyosa .annesinin tlf program bile yuklemis ispatlamak icin.kv kim takar ya . Salla gitsin:)
Ben mi yanlış anlattım veya yanlış anlıyorum bilemedim☺ eşimin telefonunda var bu program.eşim işiyle ilgili not almaktansa görüsmeleri kaydedip gerektiği zaman oraya bakıyor. Bana kendisi teklif etti ben de meraktan dinledim. Aslında keske dinlemeseydim yutamiyorum sözleri diyorum. Bazen de iyiki dinlemişim hakkımda konuşulanları ögrendim diyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için:)

Ben yanlis anlamisim o yuzden sasirdim kv telf programmi yuklediniz diye.kusura bakma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…