Nasil dikkat ettin ya sen deyince baktimNickin beni benden aldı konuya adapte olamadım
Programı ben yuklemedim eşim yuklemişti ve dinlememe izin verdiği icin dinledim yanlış ifade olmuş.Esin tlf program yukleyen varda.arkadas ne kadar merak etmissin ki kv telf mi yukledin.
Ne olursa olsun cok kotu bisey yaptigin.
Obur durumda da zaten esin yapmis yapabilecegini gerekeni de demis.
Merak ettim neden boyle bisey yapma geregi duydunuz annesinin haberi varmi.Programı ben yuklemedim eşim yuklemişti ve dinlememe izin verdiği icin dinledim yanlış ifade olmuş.
Görüşmemeyi çok isterim ama eşimi de onların yanında buruk bırakmak istemiyorum. Yoksa her görüştüğümüzde canım sıkılıyor kendi kendimi yiyorum.Görüşmeyen gayette mutlu oluyor.
Eşin eğer aradaki dengeyi kurabilirse görüşme
Çokta lazım değil
Evet annesinin haberi var. Eşimle tartıştık o da bak seni savundum ben diye dinlememe izin verdi.Merak ettim neden boyle bisey yapma geregi duydunuz annesinin haberi varmi.
Ya da sizmi istediniz annen telf nasil konusuyor benle bak ben bisey demiyorum dinle diye :)
Bilmem ki dikkatimi çekti öyleNasil dikkat ettin ya sen deyince baktim
Esin bu derece boyle dusunuyosa .annesinin tlf program bile yuklemis ispatlamak icin.kv kim takar ya . Salla gitsin:)Evet annesinin haberi var. Eşimle tartıştık o da bak seni savundum ben diye dinlememe izin verdi.
Esas eşinizin size gelme demesi lazımGörüşmemeyi çok isterim ama eşimi de onların yanında buruk bırakmak istemiyorum. Yoksa her görüştüğümüzde canım sıkılıyor kendi kendimi yiyorum.
Ben mi yanlış anlattım veya yanlış anlıyorum bilemedim☺ eşimin telefonunda var bu program.eşim işiyle ilgili not almaktansa görüsmeleri kaydedip gerektiği zaman oraya bakıyor. Bana kendisi teklif etti ben de meraktan dinledim. Aslında keske dinlemeseydim yutamiyorum sözleri diyorum. Bazen de iyiki dinlemişim hakkımda konuşulanları ögrendim diyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için:)Esin bu derece boyle dusunuyosa .annesinin tlf program bile yuklemis ispatlamak icin.kv kim takar ya . Salla gitsin:)
Ben yanlis anlamisim o yuzden sasirdim kv telf programmi yuklediniz diye.kusura bakma yaBen mi yanlış anlattım veya yanlış anlıyorum bilemedim☺ eşimin telefonunda var bu program.eşim işiyle ilgili not almaktansa görüsmeleri kaydedip gerektiği zaman oraya bakıyor. Bana kendisi teklif etti ben de meraktan dinledim. Aslında keske dinlemeseydim yutamiyorum sözleri diyorum. Bazen de iyiki dinlemişim hakkımda konuşulanları ögrendim diyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?