Kesin acr dir.en iyi o calisiyor cunkuProgramin adini istesem
Benim en son canıma tak etti ve çok ağırıma giden bir hareketini kv ye söyledim.
Kesin acr dir.en iyi o calisiyor cunku
Ben bitek bunu biliyorum oda kendi telf yuklediydim.kamerali nasil oluyo kiBirde trackwiev var o da kamera arkadaslar buraya yaziyim da lazim olanlara yardim acisindan
Yok rica ederim ne kusuru:)Ben yanlis anlamisim o yuzden sasirdim kv telf programmi yuklediniz diye.kusura bakma ya
İnanın başından beri mesafeliyim zaten kişilik olarak öyle cok samimi olamam ama mesafe de anlayan koyulabiliyor. Ne olduğunu anlatamam ama değecek birşeydi ama benim amacım tantana çıkarmak değil kırıldığımı belirtmekti ama lafı ağzıma tıktıNeydi bu hareket ve değer miydi bu kadar tantanaya.
Sizi sinir eden davranışları varsa keşke mesafe koysaydınız.
Hanımlar buranın sıkı takipçisiyim. Yazıp yazmamakta çok kararsızdım hala da öyleyim. Ben yeni evliyim. Evlendiğimden beri eşimle ufak sürtüşmeler yaşıyoruz tabiki birbirimize alışmaya çalışıyoruz ama onun dışında çok mutluyum çok seviyorum. Kv beni bugüne kadar çok kırdı ama hiç saygısızlık yapmadım eşim de her zaman sakın birebir tartışmaya girme der.
Benim en son canıma tak etti ve çok ağırıma giden bir hareketini kv ye söyledim. Daha kendimi ifade edemeden bi bağırış çağırış eski konuları ortaya dökmeler falan ama ben hiç sesimi yukseltmedim derdimi anlatmaya çalıştım sonra da guzelce vedalaşıp kapattım.
Sonra eşimi arayıp benim hakkımda bir doldurmuş ki ben hala kalbini mi kırdım ki gider elini operim derken ne namusum kalmış ne ailem ne manyaklıgım. En son da sen zaten 2 3 seneye bunu boşarsın diye ağlayıp sızlamış. Resmen kadın açmış ağzını ben bunu nasıl doldururum diye herşeyi yapmış. Ama ne masum roller ne mağdur anne, ne oğlum mutlu olsun biz katlanırız halleri.
Ben bu konuşmayı eşimin telefonundaki bir program sayesinde bulup dinledim ki yutamadım o lafları günlerce ağladım. Eşim bana hiçbir şey demedi hatta bana benim yanımda olduğunu göstermek icin daha iyi davranmaya başladı. Ben biliyordum bunun olacağını bu yuzden birebir tartışma dedim ben seni de biliyorum annemi de dedi. Bir daha görüştürmem sizi dedi konuyu kapattı. Ama benim içim içimi yiyor. Ailesi sonuçta her gittiğinde ben yokum diye sorun çıkacak eşime yuklenecekler. Burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla görüşmeyenler çok da mutlu olmuyor. Ben ne yapmalıyım sizce?Eşim zamanla dolduruşa gelip değişir mi? Cok uzun oldu özür dilerim ama çok doluyum..
O da telefonun kamerasiyla sürekli izliyorBen bitek bunu biliyorum oda kendi telf yuklediydim.kamerali nasil oluyo kifazla bilgi goz cikarmaz.
bence eşini ailesiyle eşin yanındayken görüş ben öyle yapıyorum yalancılıkla suçlandığım andan itibaren böyle yaptım şimdi kimse malzeme bulamıyor...Hanımlar buranın sıkı takipçisiyim. Yazıp yazmamakta çok kararsızdım hala da öyleyim. Ben yeni evliyim. Evlendiğimden beri eşimle ufak sürtüşmeler yaşıyoruz tabiki birbirimize alışmaya çalışıyoruz ama onun dışında çok mutluyum çok seviyorum. Kv beni bugüne kadar çok kırdı ama hiç saygısızlık yapmadım eşim de her zaman sakın birebir tartışmaya girme der.
Benim en son canıma tak etti ve çok ağırıma giden bir hareketini kv ye söyledim. Daha kendimi ifade edemeden bi bağırış çağırış eski konuları ortaya dökmeler falan ama ben hiç sesimi yukseltmedim derdimi anlatmaya çalıştım sonra da guzelce vedalaşıp kapattım.
Sonra eşimi arayıp benim hakkımda bir doldurmuş ki ben hala kalbini mi kırdım ki gider elini operim derken ne namusum kalmış ne ailem ne manyaklıgım. En son da sen zaten 2 3 seneye bunu boşarsın diye ağlayıp sızlamış. Resmen kadın açmış ağzını ben bunu nasıl doldururum diye herşeyi yapmış. Ama ne masum roller ne mağdur anne, ne oğlum mutlu olsun biz katlanırız halleri.
Ben bu konuşmayı eşimin telefonundaki bir program sayesinde bulup dinledim ki yutamadım o lafları günlerce ağladım. Eşim bana hiçbir şey demedi hatta bana benim yanımda olduğunu göstermek icin daha iyi davranmaya başladı. Ben biliyordum bunun olacağını bu yuzden birebir tartışma dedim ben seni de biliyorum annemi de dedi. Bir daha görüştürmem sizi dedi konuyu kapattı. Ama benim içim içimi yiyor. Ailesi sonuçta her gittiğinde ben yokum diye sorun çıkacak eşime yuklenecekler. Burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla görüşmeyenler çok da mutlu olmuyor. Ben ne yapmalıyım sizce?Eşim zamanla dolduruşa gelip değişir mi? Cok uzun oldu özür dilerim ama çok doluyum..
Goruntu var ses yoksa ise yaramaz o bozuk tv gibiO da telefonun kamerasiyla sürekli izliyor
Kullanmadim ama uygulama bilgisinde oyle yaziyordu
görüşmeyenler çok da mutlu olmuyor
Evlenmeden hep laf sokmalar falan cok ciddi değildi yani ama evlendikten sonra alenen ezmeye çalıştı beniEvlenmeden ne gibi sorunlar yaşadınız kv ile?
Keşke ben de öyle olabilsemOyle deme ben cok mutluydum. Esim de goruselim diye hic zorlamadi. Sonradan kayinvalidem yaptiklarindan pisman olmus barismak istiyormus esime demis ki wolfoga sorar misin barisir miyiz. Ben de koskoca kadin barismak istemis icabet edeyim dedim. Bazen barismayi kabul ettigime pisman olmuyorum degil hani. Kusken hic sikinti yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?