Kocamı çok seviyorum ama kv...

Neydi bu hareket ve değer miydi bu kadar tantanaya.
Sizi sinir eden davranışları varsa keşke mesafe koysaydınız.
İnanın başından beri mesafeliyim zaten kişilik olarak öyle cok samimi olamam ama mesafe de anlayan koyulabiliyor. Ne olduğunu anlatamam ama değecek birşeydi ama benim amacım tantana çıkarmak değil kırıldığımı belirtmekti ama lafı ağzıma tıktı

eğer sen olgunlugunu korur, bu olanları unutursan eşinin gözünde daha da değer kazanırsın. zaten annesine inanmamış ve seni desteklemiş, kötülüğe iyilikle yanıt verin ki herkes utansın, eşin de bir kez daha ne kadar şanslı oldugunu ve senin haklı oldugunu düşünür. ama eğer sende kinlenir olay büyütür yada eşine durmadan bu mevzuyu sunarsan bir süre sonra arada kalmışlık hissedecek ve sende de kusurlar aramaya başlayacak. destegini almışken sakın ha sakın, annesi ile yüz göz olma ve eşine de bu konuyu fazla açma, hatta mevzusu geçince " neden böyle oldu çok üzülüyorum" vs de geç.

bence eşini ailesiyle eşin yanındayken görüş ben öyle yapıyorum yalancılıkla suçlandığım andan itibaren böyle yaptım şimdi kimse malzeme bulamıyor...

esiniz gene ilimli biri gibi geldi bana hemen size tavir almamis sen kimsin benim anneme bunu bunu diyon diye. Boyle bir adam icin bence hic durusunuzu bozmayin. Esinizin yaninda gider mesafeli bir sekilde durur gelirsiniz.

Benden sana tavsiye
Kv böyle bir konuya girdiğin zaman telefonun ses kaydını aç
Çaktırmadan
Ne fenayım demi
Ama bende gorumcelerimden ogrendim
Onlar benimle kavga ettiler bense hiç sesi mi çıkarmadım yani tartıştım ama saygımı koruyarak sonradan ses kaydı yaptıklarını öğrendim
Eşimi doldurmuşlarDı yok bize şunu dedi bunu deDi diye
Bende madem bunları demişim kaydettikleri ses kaydını dinletselerDi demiştim
Eşim dinledi mi ses kaydı ne oldu bilmiyorum
Ama ben onlara bir uyarıda bulunacaksam yani kendi evimde ki birşey hakkında ses kaydini açar gider öyle konuşurum :)
Kendilerden öğrendim napim:)

görüşmeyenler çok da mutlu olmuyor

Oyle deme ben cok mutluydum. Esim de goruselim diye hic zorlamadi. Sonradan kayinvalidem yaptiklarindan pisman olmus barismak istiyormus esime demis ki wolfoga sorar misin barisir miyiz. Ben de koskoca kadin barismak istemis icabet edeyim dedim. Bazen barismayi kabul ettigime pisman olmuyorum degil hani. Kusken hic sikinti yoktu.

Keşke ben de öyle olabilsem

Eşinin karakteri sağlammış ki dolduruşa gelmemiş o senin yanında olduğu sürece hiç dert etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…