Erkek İnfertilitesi Kocamı deneme tahtasi yaptim adama yazik resmen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Smhzhl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
49
13
88
33
merhabalar bizde sperm sorunundan dolayi hastaneye gidip geliyoruz. esim emodex,coban cokerten,caksir suyu ,keciboynuzu, e vitamini kullaniyor sizlere surekli takip ettigim esimin degerlerini yaziyorum

ilk testte total sperm 25 milyon ozel hastanede
ikinci test 8 milyon ml de cikti totalde degil degerler dustu demek
3.testte sperm sayisi 2 milyona dustu

acaba bunlarin hangisi ters etki yapmis olabilir bilmiyorum. onu cozmeye calisiyorum.
sperm sayisi hiz ve morfoloji berbat durumda hepsi yerlerde.

varikosel yok kocamda cok sukur lakin sperm sayisi artmasini umit ettik kurler ve ilaclarla dahada dustu.

prolaktin hormonuna bakildi simdi 27 cikti.
fsh ve lh hormonlari normal ilk testte testesteron yuksek cikmisti ama daha sonra idrar testi yaptirmadi doktor. simdi kocamin kromozom dnasina bakilacak karyotip analizi ve y kromozom analizi istedi

arti olatak prolaktin yuksek diye endokrine yo lendirdi. bakalim sonuclara gore hareket edicez ama anlamadigim bu kurler iyi olur dedik ters etki yapti adamin ici disi kür oldu resmen :) vardir bir nasip diyoruz devam edicez konu guncellenecektir sonuclara gore birbirimizi en iyi birbirimiz anlariz bakalim sizlerde boyle sonuclar yasayan varmi varsa yazabilirmi

Hepsini aynı zamanda mı yapıp verdin canım ? Fazla gibi geldi banada. Eşimde emodex kullandı ama faydasını göremedik pek =/ doktor değiştik şimdi baska ilaç vermiş bu çok iyi demiş bide dogal karısım verdi 1 ay dogal karısımı kullancak 3 ayda o dediği ilacı.. inşaAllah faydası olur

Hepsini aynı zamanda mı yapıp verdin canım ? Fazla gibi geldi banada. Eşimde emodex kullandı ama faydasını göremedik pek =/ doktor değiştik şimdi baska ilaç vermiş bu çok iyi demiş bide dogal karısım verdi 1 ay dogal karısımı kullancak 3 ayda o dediği ilacı.. inşaAllah faydası olur

evet hepsini aynı anda kullandı bundanmı bilmiyorum. keçiboynuzu çakşır çoban cokerten e vitamini ve emodex hepsini günlük yaptım ama sanırım bilmiyorum fazlamı oldu onuda bilmiyorum sperm sayısı 2 milyona düşmesi beni çok düşündürüyor korkuyorum eşim azosperm olacak diye.

evet hepsini aynı anda kullandı bundanmı bilmiyorum. keçiboynuzu çakşır çoban cokerten e vitamini ve emodex hepsini günlük yaptım ama sanırım bilmiyorum fazlamı oldu onuda bilmiyorum sperm sayısı 2 milyona düşmesi beni çok düşündürüyor korkuyorum eşim azosperm olacak diye.
yani fazla canım ya hepsi aynı gün çok olmuş =/ ters etki yapmış demekki sayı düşmüş.

yani fazla canım ya hepsi aynı gün çok olmuş =/ ters etki yapmış demekki sayı düşmüş.
birde 1 ay oldu kürlere başlayalı erkenmi test yaptırdık bilmiyorum. en son testten önce en azından mlde 6 milyon sperm vardı. totalde 18 milyon sperm vardı. ama şimdi onlarda gitti ters etki yapmış diyoruz ama ne yapmış onuda bilmiyoruzki. kürleri bıraktık şu anda emodex ve e vitamini kullanıyor kocam

birde 1 ay oldu kürlere başlayalı erkenmi test yaptırdık bilmiyorum. en son testten önce en azından mlde 6 milyon sperm vardı. totalde 18 milyon sperm vardı. ama şimdi onlarda gitti ters etki yapmış diyoruz ama ne yapmış onuda bilmiyoruzki. kürleri bıraktık şu anda emodex ve e vitamini kullanıyor kocam
o kürlerinde bildiğim kadarıyla 1 hafta 10 gün herhalde aralıksız kullanılıyor sonra ara verilip tekrar baslanıyor ama aralık vermeden 1 ay çok canım ya yapma biraz ara ver

o kürlerinde bildiğim kadarıyla 1 hafta 10 gün herhalde aralıksız kullanılıyor sonra ara verilip tekrar baslanıyor ama aralık vermeden 1 ay çok canım ya yapma biraz ara ver
1 ay kullanılıp 1 hafta ara veriliyor diye biliyordum ben

Canım iyi arastir mesela saracoglu coban cokerten oneriyor bir cok videoda ama birinde diyor ki propolis karisimi ile ayni anda kesinlikle kullanılmamalı..Ben coban cokerten yapiyordum simdi onu biraktik propolis karışımına basladik

Canım iyi arastir mesela saracoglu coban cokerten oneriyor bir cok videoda ama birinde diyor ki propolis karisimi ile ayni anda kesinlikle kullanılmamalı..Ben coban cokerten yapiyordum simdi onu biraktik propolis karışımına basladik
hangi videoda söyledi bunları ben hepsini neredeyse izledim.

hangi videoda söyledi bunları ben hepsini neredeyse izledim.
Ben de cok izliyorum bir cok kuru videolara gore uyguladim su an su video diye link atmam mumkun degil cunku 1 ay coban cokerten kullandi esim simdi karisim saracoglunun soyledigi karışımı hazirlattik onu kullaniyoruz

Biraz daha araştırıyorum Mesela diyorki prolaktin yüksekliği olanlar incir kürü uygulamasın prolaktini dahada çok yükseltir diyor saraçoglu eşim 1 ay zeytinyağında bekletilmiş incir yedi buda sebep olabilir. Prolaktin yükselince fsh ve lh hormonları.da bozuluyormuş bu yüzden sperm üretimi duruyormuş. araştıra araştıra hamile kalıcaz herhalde :)

Biraz daha araştırıyorum Mesela diyorki prolaktin yüksekliği olanlar incir kürü uygulamasın prolaktini dahada çok yükseltir diyor saraçoglu eşim 1 ay zeytinyağında bekletilmiş incir yedi buda sebep olabilir. Prolaktin yükselince fsh ve lh hormonları.da bozuluyormuş bu yüzden sperm üretimi duruyormuş. araştıra araştıra hamile kalıcaz herhalde :)
Merhaba,uzun zaman geçmiş ama merak ettim netice aldınız mı yaptiklarinizdan acaba?

Back
X