• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı dövdüm haksız mıyım ?

Sordum. Hemen yalanlamaya başladı. Diyor ki ben bilmiyorum kendi otomatik çıkıyor. Benim alakam yok. Salak yerine koyuyur. Sonra dedi sabah baktım vs. Öfkelendim.

Madem melek gibiler anasının evine yolla, aç telefonla da anlat oğlun bunu bunu yaptı diye. Rezil olsun aklı başına gelsin

Neden bu soruyu yani neden baktığının sorusunu bize sormak yerine eşinize sormuyorsunuz ? Kadın erkek fark etmez öfkelenince konuşmak yerine içinize atıp atıp adamı dovecekseniz evliliğin sonunu göremiyorum. Ya o da size karşılık verseydi?
Vermez. Veremez.Bir de ben vuruyorum o gülüyor resmen. Sonra diyor abartma, aklında kurma. Beni salak yerine koymaya çalılıyor falan.

Adamın karakteri bu, üzgünüm ama siz boşanmayı düşünmediğinize göre hep böyle kavga dövüş ile mi sürdüreceksiniz evliliği?
Ben vuruyorum o gülüyo resmen. Git diyorum yapışıyor. Saçma sapan bir şeydi. Tek hatasına tahammülüm yok. Her şeyi yakar geçerim. Beni zorla ikna etti evliliğe böyle yapacaksan beni bıraksaydın yani ben babamın evinde çooook mutluydum.

Ben vuruyorum o gülüyo resmen. Git diyorum yapışıyor. Saçma sapan bir şeydi. Tek hatasına tahammülüm yok. Her şeyi yakar geçerim. Beni zorla ikna etti evliliğe böyle yapacaksan beni bıraksaydın yani ben babamın evinde çooook mutluydum.
O baktığı sevgilisinden yeni mi ayrılmıştı peki?

Bir yumrukla çözülecek konuyu konuşarak uzatmaya gerek yok sen haklısın.🤣🤣🤣

O baktığı sevgilisinden yeni mi ayrılmıştı peki?
Hiç bir fikrim yok bu kızı bilmiyordum bu başka eski bir sevgilisiymiş. Başka kızları biliyordum bunu ilk gördüm. Bak yine aradı az önce hala diyor ki aşkım hayatım yavrum yapma böyle. Ciddiyetimi anlamıyor hala.

Bir yumrukla çözülecek konuyu konuşarak uzatmaya gerek yok sen haklısın.
Bir de ilk normal konuşuyorum mesela anlamıyor abartıyorsun diyor gülüyor vs. Bana da daha da sinir geldi. Arada şimdi yavrumyapma böyle diyor. Gel de sinirlenme.

Hiç bir fikrim yok bu kızı bilmiyordum bu başka eski bir sevgilisiymiş. Başka kızları biliyordum bunu ilk gördüm. Bak yine aradı az önce hala diyor ki aşkım hayatım yavrum yapma böyle. Ciddiyetimi anlamıyor hala.
İnada evlenen erkekler olduğundan acaba öyle birşey mi diye düşündüm

Bir yumrukla çözülecek konuyu konuşarak uzatmaya gerek yok sen haklısın.🤣🤣🤣
Valla yalan yok karnına sağlam geçirdim birkaç tane. Çünkü hem salak yerine koymaya çalışıyor hem de gülüyor ciddiye almıyor.

Back
X