- Emoji Skoru
- 36.321
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi oylesinebirix1
Evet şimdi hatalı ya alttan alıyor bir iki gün geçsin ne olmuş baktıysam diyecekBir atar iki atar üçüncüde tokadı yer…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şimdi hatalı ya alttan alıyor bir iki gün geçsin ne olmuş baktıysam diyecekBir atar iki atar üçüncüde tokadı yer…
Bir atar iki atar üçüncüde tokadı yer…
Sordum. Hemen yalanlamaya başladı. Diyor ki ben bilmiyorum kendi otomatik çıkıyor. Benim alakam yok. Salak yerine koyuyur. Sonra dedi sabah baktım vs. Öfkelendim.
Zaten bugün de yüzüme karşı diyor ki abartma , abartıyorsun vs. Ben de buna kuruldum bunlar kopardı beniEvet şimdi hatalı ya alttan alıyor bir iki gün geçsin ne olmuş baktıysam diyecek
Vermez. Veremez.Bir de ben vuruyorum o gülüyor resmen. Sonra diyor abartma, aklında kurma. Beni salak yerine koymaya çalılıyor falan.Neden bu soruyu yani neden baktığının sorusunu bize sormak yerine eşinize sormuyorsunuz ? Kadın erkek fark etmez öfkelenince konuşmak yerine içinize atıp atıp adamı dovecekseniz evliliğin sonunu göremiyorum. Ya o da size karşılık verseydi?
Ben vuruyorum o gülüyo resmen. Git diyorum yapışıyor. Saçma sapan bir şeydi. Tek hatasına tahammülüm yok. Her şeyi yakar geçerim. Beni zorla ikna etti evliliğe böyle yapacaksan beni bıraksaydın yani ben babamın evinde çooook mutluydum.Adamın karakteri bu, üzgünüm ama siz boşanmayı düşünmediğinize göre hep böyle kavga dövüş ile mi sürdüreceksiniz evliliği?
Beni salak yerine koymaya çalışıyor. Ben vuruyorum o gülüp sırnaşıyor vs. saçma sapan bir şeydi. Tek hataya daha tahammülüm yok.Şiddet şiddetdir siz hastasınız
O baktığı sevgilisinden yeni mi ayrılmıştı peki?Ben vuruyorum o gülüyo resmen. Git diyorum yapışıyor. Saçma sapan bir şeydi. Tek hatasına tahammülüm yok. Her şeyi yakar geçerim. Beni zorla ikna etti evliliğe böyle yapacaksan beni bıraksaydın yani ben babamın evinde çooook mutluydum.
Ben vuruyorum o gülüyor resmen saçma sapan bir şeydi.Evet şimdi hatalı ya alttan alıyor bir iki gün geçsin ne olmuş baktıysam diyecek
Hiç bir fikrim yok bu kızı bilmiyordum bu başka eski bir sevgilisiymiş. Başka kızları biliyordum bunu ilk gördüm. Bak yine aradı az önce hala diyor ki aşkım hayatım yavrum yapma böyle. Ciddiyetimi anlamıyor hala.O baktığı sevgilisinden yeni mi ayrılmıştı peki?
Bir de ilk normal konuşuyorum mesela anlamıyor abartıyorsun diyor gülüyor vs. Bana da daha da sinir geldi. Arada şimdi yavrumyapma böyle diyor. Gel de sinirlenme.Bir yumrukla çözülecek konuyu konuşarak uzatmaya gerek yok sen haklısın.
İnada evlenen erkekler olduğundan acaba öyle birşey mi diye düşündümHiç bir fikrim yok bu kızı bilmiyordum bu başka eski bir sevgilisiymiş. Başka kızları biliyordum bunu ilk gördüm. Bak yine aradı az önce hala diyor ki aşkım hayatım yavrum yapma böyle. Ciddiyetimi anlamıyor hala.
Saygı kalmamış. Onun yaptığı yanlıştı ama siz de normal değilsinizBeni salak yerine koymaya çalışıyor. Ben vuruyorum o gülüp sırnaşıyor vs. saçma sapan bir şeydi. Tek hataya daha tahammülüm yok.
Valla yalan yok karnına sağlam geçirdim birkaç tane. Çünkü hem salak yerine koymaya çalışıyor hem de gülüyor ciddiye almıyor.Bir yumrukla çözülecek konuyu konuşarak uzatmaya gerek yok sen haklısın.![]()
Bilmiyorum ki ama hala çok sinirliyim başım ağrıyor. Ayıp çok ayıp ettiİnada evlenen erkekler olduğundan acaba öyle birşey mi diye düşündüm
Sonuç yok arıyor ikidebir şimdi yine aradı yavrum yapma böyle , abartma diyip duruyor.Eee sonuç peki