• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami kendime. Nasil baglarim

Pki napabilirim vazgcip cekip giddmmi oysa elndn ttup onu ordan ckrtmayami clsym sbl

Arkdaslar ilk dfa grdim buraya ne yazacagimi gercektn blmiyorm sizde biraz bna ogretin o zaman

Ya yazmayın boşa sahte hesap ve boş vakitte yazılmış bir konu amaç ne anlamadım aldatıyor diyor iki çocuğum var napayim peki sizce onu çekip alayım mı bu hayattan yoksa çekip gideyim mi diyor. Allahım sinirime hakim olamıyorum şuan. ..

Başkalarının hayatlarıyla ilgilenmek yerine kocana vakit ayır o zaman tabi varsa bi kocan..
çocuklarınla ilgilen..
Birde yazı yazmayı öğren buraya girip konu açacak kadar herşeyi biliyorsun , ama sesli harfleri Nasıl kullanırım diye soru soruyorsun çok ilginç gerçekten..
nasıl bağlansın şimdi bu adam sana :KK49:

Siz bu siteye yeni giren herkese boylemi yapiyosunuz ne kadar ayip bende burayi guzel bi yer sanmistim okuma yazmam var dalga gecmenize gerek yok anlamadiginiz seye yorum yapmayin gerek yok anlayanlar yazsin

Siz bu siteye yeni giren herkese boylemi yapiyosunuz ne kadar ayip bende burayi guzel bi yer sanmistim okuma yazmam var dalga gecmenize gerek yok anlamadiginiz seye yorum yapmayin gerek yok anlayanlar yazsin

vallaa canım önceki yazdıklarına bak bir de bu yazdığına bak.. dağlar kadar fark var.. hangisi gerçek sensin ?

ayrıca millete niye sen kaç yaşındasın vs gibi sorular soruyorsun? muhabbet etmek istiyorsan geyik topikleri var.. ;) ben yine de sana inanmadım birçok üye gibi.

Kusura bakmayinda burda ad yas solemek yasakmi veya sormak ayrica biraz once kisaltmali yazdim oda isim oldugundan dolayi inanip inanmamak size kalmis

Aldattma dmeyelim sitede yazdiklari kzlara kardsm bcm vs diyo bn esim hafta snlori glio isndn dolayi gldgndede tlfn elndn dusmuo bna herseyi anltiyo ama bn o sitdn dolayi icmde bi korku var hep merve abla bnm admda merve
Su güzelim Türkçeyi şu hale getirdiniz ya helal olsun size.... Sesli harf kullanmak bu kadar mı zor ?.

Kusura bakmayinda burda ad yas solemek yasakmi veya sormak ayrica biraz once kisaltmali yazdim oda isim oldugundan dolayi inanip inanmamak size kalmis

söylemek yasak değil anlamıyorsun herhalde.. sen insanlara niye soruyorsun özelin? konunla alakası olmayan şeyler yazdın. doğru düzgünce de anlatmamışsın derdini. sonra abovvv suçlu biz oluyoruz he canım he ;)

Hayır herkese böyle yapılmıyor işte farkı sen anla biz bişey demiyoruz daha sana..
sen dalga geçer gibi konunu bırakıp insanların evliliğini yaşını sorgularsan böyle tepkiler alırsın bak bakalım kim kime sormuş senin sorduklarını bu konuda seni ilgilendiren kısım neresi kim kaç yıllık evliyse evli ya da yaşı 50 veya 20 kocanı eve bağlamanla bunların alakasını anlayamadık da

Benim nasil yazdigimla kimsenin dalga gecmeye hakki yok deftere yazmyorz telefonda yaziyoruz kimse ogretmenlik yapmasin

Benim nasil yazdigimla kimsenin dalga gecmeye hakki yok deftere yazmyorz telefonda yaziyoruz kimse ogretmenlik yapmasin
Telefon daha iyi ya kendi kendine kelime düzenleme yapıyor... Ayrica senin yazılarınla kimse dalga geçmiyor... Güzel yaz kı ciddiye alın biraz...

Guzel yemek yap guzel giyin ailesiyle iyi anlaş onu sevdiğini hissettir yeri geldiğinde anne gibi ol ona karşı

Back
X