kıskanmakta haklısın,canım biz kadınların içine doğuyor......bu formu ben açmıştım...benim eşiminde iş yerinde çalıştığı evli bir kadından huylanmıştımbende kıskandırılmaktan deıl kısmaknamkatn müzdarıbım. esım askerden yenı geldı. eskı ıs yerıne basladı. o askerdeyken yenı sekreter basladı evlı cocuklu bı kadın 28 yasında. 2. iş gunu esım msne eklems onuda ben maıllerıme bakarken ana asayfaya dusmus. x ve ye arkads oldu dıye bilmiyorumkismile soyledım nolcak deıd arkdasız sonucta..
benım kıskanclık damarlarım fec ı kalktı kı 4 senedır hıc kıskanmazdım ama ıcıme bısılermı doguyor ne.
bugunde caktırmadan onun maıllerıne bakarken (kurcaladıgım ıcın hıc bısı demeyın ıcıme kusku dustu) kız buna bı vıdeo yollamıs sahkıranın gipsy aldı sarkısının klıbı. ki esim yabancı muzık dınlemez. ordada erotık goruntuler. sınır oldum sabah sabah senağlama
maıl attım sen yabancı muzık ıstedını soyleseydın ben daha erotık klıplı lınkler yolardırm dıye. ben maıl atsam 1 hafta okumassın dıye nolcak cok merak eıdyorum.
şu kıskanclıgımı dındırmem lazım lutfen yardım.. senağlama
gerçi benim eşim benden gizli saklı yazışmıyordu bende oluyordum yazışırlarken
ters birşey görmedim ama .......kadından tiksindim
ne düşünebilirdimki saat 19.00 da işten çıkıp gecenin 2 sine kadar facebook başından kalkmayan evli barklı bir kadından ....eşimde hoşlanmıyordu o kadından......ama komşuyuz ,cevap yazmasam ayıp olur deyip yazıyordu
ama kıyametleri kopara kopara ...istediğim oldu....eşim cevap yazmıyor....ağırlığını koyabildiğin kadar koy ...içine kut düştüyse mutlaka haklısın demektir
bir beklentisi olmayan kadın başkasının kocasına sexi bir klip yollamaz....veya akşamın 7 sinden gecenin 2 sine kadar face de sörf yapmaz benim düşüncem bu