• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı kıskandığımı ona belli etmek istemiyorum nolur yardım

bende kıskandırılmaktan deıl kısmaknamkatn müzdarıbım. esım askerden yenı geldı. eskı ıs yerıne basladı. o askerdeyken yenı sekreter basladı evlı cocuklu bı kadın 28 yasında. 2. iş gunu esım msne eklems onuda ben maıllerıme bakarken ana asayfaya dusmus. x ve ye arkads oldu dıye bilmiyorumkismile soyledım nolcak deıd arkdasız sonucta..
benım kıskanclık damarlarım fec ı kalktı kı 4 senedır hıc kıskanmazdım ama ıcıme bısılermı doguyor ne.
bugunde caktırmadan onun maıllerıne bakarken (kurcaladıgım ıcın hıc bısı demeyın ıcıme kusku dustu) kız buna bı vıdeo yollamıs sahkıranın gipsy aldı sarkısının klıbı. ki esim yabancı muzık dınlemez. ordada erotık goruntuler. sınır oldum sabah sabah senağlama
maıl attım sen yabancı muzık ıstedını soyleseydın ben daha erotık klıplı lınkler yolardırm dıye. ben maıl atsam 1 hafta okumassın dıye nolcak cok merak eıdyorum.
şu kıskanclıgımı dındırmem lazım lutfen yardım.. senağlama
kıskanmakta haklısın,canım biz kadınların içine doğuyor......bu formu ben açmıştım...benim eşiminde iş yerinde çalıştığı evli bir kadından huylanmıştım
gerçi benim eşim benden gizli saklı yazışmıyordu bende oluyordum yazışırlarken
ters birşey görmedim ama .......kadından tiksindim
ne düşünebilirdimki saat 19.00 da işten çıkıp gecenin 2 sine kadar facebook başından kalkmayan evli barklı bir kadından ....eşimde hoşlanmıyordu o kadından......ama komşuyuz ,cevap yazmasam ayıp olur deyip yazıyordu
ama kıyametleri kopara kopara ...istediğim oldu....eşim cevap yazmıyor....ağırlığını koyabildiğin kadar koy ...içine kut düştüyse mutlaka haklısın demektir
bir beklentisi olmayan kadın başkasının kocasına sexi bir klip yollamaz....veya akşamın 7 sinden gecenin 2 sine kadar face de sörf yapmaz benim düşüncem bu

konustuk oda bana kızdı. kıskanclık duzeyını abarttın ben hıc bısey demıyrum senın onlarca ısyerındekı erkek arkadaslarına dıye. ki haklı. onların sadece sektereı benımse kafadan 30-40 tane erkek var ısyerımde. bı coguylada samımıyızdır. ama sanırım sacmalamaya basladım :ecrin_bebek:

o erkek arkadaşların sana sexi klip yollamıyordur herhalde .....

:) bende aynen oyle deıdm bana kımse maıl atmıyor dıye. ama esım de dedıkı ınan ben ıstedım sarkıyı. shakiranın hangı klıbı normalkı buna taktın deıd. ha bu arada msnden yazısmaları cok yok sadece ağ olmadında msnden transfer yapıyor ayrıca evde esınmın pc ıle hıc alakası yoktur. cok cosmustum kıskanclık konsuunda ama duruldum cok sükür. yapıyolarsa Allah görüyo ben artık kotu dusunmuyourm guvenıyorum :1:

bencede sakin olmak lazım
güvenmek lazım.....güler yüzlü ..karşılamak lazım ama....
nefesini ensesinde hissetmesini ...sağlamakta lazım

konuş canım, hoşlanmıyorum de, hem de çok itici, kıskandırılmak da kıskanmak da,
hiç hoş değil.. beni direk soğutacak olaylar bu kıskanma kıskandırma işleri,
ne gereksiz..

bence sinirlenip sitem etmek yerine akşam güzel bir yemek hazırlayın hoş bir ortam yaratıp eşinizle konuşun.eşinize kendinize ve ona güvendiğinizi ama bazı insanların ona ve size saygılı olması gerektiğini evlilik kurumunun ciddi bir birliktelik olduğunu sarsıldığı zaman kolayca düzelemeyeceğini anlatın.rahatsız olduğunuz konuyu belirtirken karşıdaki hanımı ciddiye almadan konuşun kendi kadınlığınıza güvendiğinizi bi şekilde belli edin..fakat evli çiftlerin bazı sorumlulukları olduğunu bu sorumluluklardan birinin de başka insanların evliliğinize saygı göstermelerini sağlamak olduğunu belirtin..nasılki sizin eşiniz evli bir bayana böyle bir video atamayacaksa,bir başka bayanınm da evli bir erkeğe atamayacağını anlatın ve bu konudada sınırı kendisinin çizmesi gerektiğini söyleyin..
kısacası ""evliliğimizle ilgili sorunlarda bu tip olaylarda ben senin sınırını koruyamayan biri olarak düşünmek istemiyorum.".diyin

Inanki canım hepsı aynı benım esımde ıs yerınde bı bayan varmıs neymiş dertlesırmıs neymıs ıyı bırıymıs bısey dedıgımde ben yanlış bsey demedım. Kım dıyor der kahkahayla Güler ben tabı naparım terlık bardak ne varsa fırlatır ıcımı dokerım kaçar kedı gıbı çıkmaz da böyle olacan bunlara 😂

Aranızda bu espri olarak gelişti sanirim, yoksa mesela eşimin boyle bir şekilde bana takilacağını duşünemiyorum. Zira böyle bişey yapsa soğurum ondan muhtemelen boşanma llaflarıdolanir ağzıma

Umrumda değil de hiiiç sallama o bu cümleleri söylerken hmmm okey filan de. Beni dinlemiyor musun derse dinliyorum da önemsiz şeyler bunlar hadi işim gücüm var de git hemen işine ilgilen. Eşin her böyle cümleler kurduğunda hiiiç sallama, takma, mimiklerinle bile kıskandığını belli etme. Birde varya böyle böyle takmamayı öğrenirsin hani sinek bu vızıldar vızıldar susar hesabı bırak kendi kendine vızıldasın sen takmadıkçada kudursun.

Inanki canım hepsı aynı benım esımde ıs yerınde bı bayan varmıs neymiş dertlesırmıs neymıs ıyı bırıymıs bısey dedıgımde ben yanlış bsey demedım. Kım dıyor der kahkahayla Güler ben tabı naparım terlık bardak ne varsa fırlatır ıcımı dokerım kaçar kedı gıbı çıkmaz da böyle olacan bunlara 😂
Yeni üyeler eski konuya yorum yaptığı zaman alıntılayarak söyleyin niye konu hortladı diye :KK70: Sonra gidip yine eski konulara yazmaya devam ediyorlar.

arkadaşlar eşim beni kıskandırmayı çok sever..yani bir kadına benim yanımda ne güzel bir kadınmış der.birde sinsi sinsi bana bakar kıskandımmı? diye ama ben 7 aylık:CüvCüv: hamile bir kadınım bu kadarı fazla diyorum...biliyorum beni aldatmıyor ama beni bu yolla kızdırmayı çok seviyor...bende artık kızmak istemiyorum...ona tepkisiz kalmak istiyorum ....ama olmuyor sanırım sizin yardımınıza ihtiyacım var:1no2:
Canım seni kızdırmak için iyi niyetli yaptığından eminsen, ona ayak uydur bi kadın güzelmiş vs. dediğinde "aa evet ben de beğendim beni boşa bu nu al" gibilerinden gibi cevaplar ver. Beraber gülüp geçersiniz. Kıskanmadığını da görünce yapmayı bile bırakır belki.

Eşinizde seviye neden birşey yok.
Ama konuya bide eminim yazmışsınız kocanız başka kadınlarla sitelerde yazışıyormuş. Neymiş, kimseden emin olmamak lazımmış.

Back
X