- 9 Haziran 2019
- 10
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi soylenmedihic
Bu olayı dün yaşadık. Olayı tüm netliği ile anlatmak istiyorum. Bayram tatili için 8 günlük bir tatildeydik ve tatilde aile ziyaretiydi. Cinsel ilişki yaşayamadık ve öncesi ramazan sebebi evimizde gece kalanlar vs. olması sebebi ile çok fazla olmadı. Haftada ortalama 1 gibi oldu yani. İlişkiye girdik eşimin erken boşalması sebebi ile ben orgazm olamadım. Aradan 1 saat geçmiştir o uyuyordu uyandı bende duşa girdim ama hemen çıktım. Üzerime elbisemi giydim direk salona geçtim ve şok içindeydim masturbasyon çekmiş iş bitmiş elinde peçete barjerin arkasına geçmiş.(barjer pencerenin önünde duruyor). Başta söylemek istemedi bacağım kaşınıyordu onu kaşıdım dedi. elindeki peçeteye ise balgam gelmiş ama sonrasında şöyle dedi ben erken boşalmaktan rahatsız oluyorum seni tatmin edemiyorum böyle hissettiğim için yaptım. Akşama daha iyi bir sex yapmak için çünkü uzun zamanın birikimi var yine erken boşalacak yapmazsam diye dedi. Banyodan su sesi kesilince hemen koltuğun arkasına geçmiş ne olur ne olmaz diye bende duştan çıkmam ve oraya gitmem 1 dk sürmemiştir. pencerenin önü olduğu için aklıma bin türlü şey geldi acaba oradan geçen gidenlere mi baktı vs. neler duyuyoruz. Ama benim gördüğüm yönde tek göreceği yer araba bir insan değil hemen dışarı baktım onu gördüğümde ama etrafta hiç kimse yoktu. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Daha 8 aylık evliyim ama birbirimizi 13 yıldır tanıyoruz. Bu benim kuruntum mu diyeceğin böyle bir şey yapması bile doğru değil kafam allak bullak resmen. Ne yapmalıyım bilmiyorum ya dışarıda geçen birini düşündüyse resmen sapıklık olur. Böyle bir durum yaşayan duyan bilen yardım. Boşanmalı mıyım