- 1 Aralık 2018
- 40
- 34
- 18
- Konu Sahibi soylenmedihic
Hakime ne diyeceksiniz kocam beni eliyle aldattı o yuzden 13 yili çöpe atıp bosuyorum
Bu kadar kolay mı gercekten bir evlilik bitirmek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında konu çok ciddi ama açma şekliniz yanlış. O yüzden de bu şekilde tepki gösterdi insanlar.daha önce böyle bir şüphem hiç olmadı. gerçeklikle ilgili birşey isbatlayamam size ama böyle birşey de dalgaya alınacak konu değil
Yahu yorumlara tebessüm ederken şu yorumu görünce kahkaha attım ayy güzel özetlemişsinizİlişkiyi uzatmaya etkisi var efenim. Aynen kocasının söylediği gibi. Cinsel ilişkide ikinci birleşme daha uzun sürer ya hani, onun gibi düşünün. Pipi bir sakinleşiyor, heyecanından arınıyor. Olgunlaşıp sakince hareket ediyor sonrasında. Yani ilk posta ya da mastürbasyon için pipiyi, sivilceli bir ergen gibi düşünün. İkincide ise, 35 yaşında yauşuhlu olgun abiye dönüşüyor.
Yahu yorumlara tebessüm ederken şu yorumu görünce kahkaha attım ayy güzel özetlemişsiniz
Fake diyen pek olmamış, ama fena dalgaya dönüşmüş konukonu sahibi de kuş olup uçtu zaten
neyse normaldir efenim böyle şeyler,koltuğun arkası olmasa iyiymiş ama olmuş bi kere uzatmaya lüzum yok diyorum ve gidiyorum
![]()