- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Nasıl seksi olabilirimÇemkirsende etkilersin seksi olsanda etkilersin. Hangisini istersi
Kocan ilgisizmi? kendıne bakan bırısımısın?Nasıl seksi olabilirim
Bence en seksi kadın, bakımlı etkileyici giyimli ama erkeğe karşı biraz çekingen geri planda duran kadındırNasıl seksi olabilirim
Bebeğimi doktora götürdüm çok şükür çok sağlıklıMy love bebeğin nasıl oldu
Geçen konunun kapanmasına neden oldum
Kusura bakma
Sorunun cevabına gelirsem
En başta herzaman temiz günlük kıyafet olarak bile özenli bakımlı olursan kafidir
Göster ama elletme diyosun yaniBence en seksi kadın, bakımlı etkileyici giyimli ama erkeğe karşı biraz çekingen geri planda duran kadındır
Kaçan kovalanır hesabı
Bebeğim doğduğundan beri saç baş dağınık ruh gibi geziyorum evin içinde adam benden kaçacak diye korkuyorum artıkKocan ilgisizmi? kendıne bakan bırısımısın?
Sana akıl veriyorum ama kelimesi ilacı olsa kendi başına sürermiş makyaj bende yapmam sevmemBebeğimi doktora götürdüm çok şükür çok sağlıklı
Doktor kakasının normal olduğunu idrarınında bol su ve beslenme ile düzeleceğini söyledi. Ve artık bütün srbze ve meyvelerden yiyebilirmiş. Allaha şükür kötü bişey çıkmadı
Günlük hep saçım başım dağınık geziyorum bebek oşduğundan beri hiç öyle makyaj falan yapıp kendimle ilgilenemedim kocamın gözüne güzel görünmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?