- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Yanlız olmadığıma hem sevindim hemde üzüldümSana akıl veriyorum ama kelimesi ilacı olsa kendi başına sürermiş makyaj bende yapmam sevmem
Saclarim hep toplu malum bebisler yoluyo salamiyorum
Yalnız degilsin
Havuç suyu bu konuda işi yarıyor mu hiç bilmiyodumValla canim biz cocuk icin ugrasiyoruz.esime hergun taze havuc suyu skyorum bide cinko iciyor.en b.ktan halim bile seksi geliyo ister istemez :))) bende yorulmamis oluyorum.
Eşim çok aşırı titizdir bu konuda dikkat ederim ama uzun süredir bi makyaj bile yapmadım akşam ona süpriz yapıp etkilemek istiyorum neler yapsam ne giysem evliyseniz az çok erkekler neyden hoşlanır bilirsiniz muhakkakElin şeyiyle gerdeğe girilmez
İçinizde varsa seksilik dışa vurur zaten ..
Kimi fantazi kostüm sever ,kimi ayıcıklı pijama ..
Her şeyin başı temiz olmak,temiz kokmak ,güzel bakmak ,anlamlı konuşmak bence ..
Kırmızı don out
Aha anlaşıldı.bır gun kuafore gıdıyorsun ve buyuk bır deyısım yapıyorsun sac rengı deyısıyor sana yakısıcak sekılde kesılıyor kaslar alınıyor sade belırgın olmayacak makyaj yapılıyor bu ılk adım.ıkıncı adım kılo vermeye karar vermek yemenıze ıcmenıze dıkkat etmeye baslıyorsunuz falan kocanız butun bunları gorecek.Mesela dıyet yaptıgını kocan hıss etmelı.ve sen kesınlıkle bunu onun ıcın yaptıgını gostermıyorsun kendını odullendırmek gıbı gorunmelıBebeğim doğduğundan beri saç baş dağınık ruh gibi geziyorum evin içinde adam benden kaçacak diye korkuyorum artık
Diyet yapıyorum zaten 15 kilo kadar verdim ama bi o kadar daha var kilo konusunda çok takıntılıyım zaten gidecek o kilolar başka yolu yokk..Aha anlaşıldı.bır gun kuafore gıdıyorsun ve buyuk bır deyısım yapıyorsun sac rengı deyısıyor sana yakısıcak sekılde kesılıyor kaslar alınıyor sade belırgın olmayacak makyaj yapılıyor bu ılk adım.ıkıncı adım kılo vermeye karar vermek yemenıze ıcmenıze dıkkat etmeye baslıyorsunuz falan kocanız butun bunları gorecek.Mesela dıyet yaptıgını kocan hıss etmelı.ve sen kesınlıkle bunu onun ıcın yaptıgını gostermıyorsun kendını odullendırmek gıbı gorunmelı
Bu çok büyük bi sürpriz olabilir daha küçük sürprizlere ihtiyacım var yinede teşekkür ederimEve geldiğinde onu kıyafetsiz karşıla süpriz olur
Eve geldiğinde onu kıyafetsiz karşıla süpriz olur
Nasıl seksi olabilirim
Yanlız ben biraz kiloluyum yinede işe yararmı malum yeni doğum yaptım vücut hala deformeVücut hatlarını belli eden daracık şeyler giyin.
Dar bir elbise giy diz üstünde ve dar olsun. Saçlarını da aç ya maşalı ya da hafif ıslak olsun. Doğal makyaj yap.
Güzel bir parfüm sık. Tanga giy ve arada tangayı göster yanlışlıkla olmuş gibi.
Salınarak kıvırtarak yürü eğil otur kalk önünde. Güler yüzlü ol. Her halde etkilenir yani taş duvar falan değilse.
Bi etkiledim bi kez daha etkilemek istiyorum. .Sizin orda ters mi isliyor
once evlenip sonra mi etkiliyorsunuz?
Eşin nasıl tepki verir acep..
Allah'ım yarabbim.
Hayatta cesaret edemem böyle bir şeye.
Nden morBen bu sefer mor gecelik tavsiye ediyorum, niye hep kırmızı sanki
Himm...vhalla bu iliskilere gore degisiyorBi etkiledim bi kez daha etkilemek istiyorum. .
Vücut hatlarını belli eden daracık şeyler giyin.
Dar bir elbise giy diz üstünde olsun. Saçlarını da aç ya maşalı ya da hafif ıslak olsun. Doğal makyaj yap.
Güzel bir parfüm sık. Tanga giy ve arada tangayı göster yanlışlıkla olmuş gibi.
Salınarak kıvırtarak yürü eğil otur kalk önünde. Güler yüzlü ol. Her halde etkilenir yani taş duvar falan değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?