kocamı nasıl tavlarım :)

valla bilmemki nasil olcak bu i$
kemal sunalin filmindeki gibi bi robot fatma girigin erkek versiyonu bulsak olur belki
ama o filmfr kemal sunal da SIKILMI$ti herseye evet diyen robotdan :))

naz i$ve cilve diyolar bi rivayete gore ama her erkekdede i$e yaramaz herhalde
en ba$ta nasilsa oyle gider bence..

önce bı gun suda bekleteceksın
ertesı gun harlı ateşte kavuracaksın
al sana mis kokulu tavlanmış erkek:12:

Yok öyle birşey yaaa.
Ben evli değilim ve hiç evlenmedim, daha da evlenemicem gibi ama neyse:ssz: yontulsa ben benimkini yontardım ve şimdi yanımda olurdu:ssz: geçmişler ola diyor ve gidiyorum:4:

senin sözünden çıkmayan adam, bi süre sonra zaten sana çekici gelmicek ki tavlamak isteyesin

eskiden bilindik kadın dergilerinde bunların 50-99-100-150 vb adetlerde yollarını madde madde sayardılar.
hala bu tür şeyler vardır eminim.
birkaç dergi alıp, denemeye başlayın. onlarca yoldan biri tavlamanıza yardımcı olur elbet..

Esin diktator bir yapiya sahip degilse, mulayimse al sana 3 altin kural:)
1.. Guzel yemekler yap, ac birakma.
2.. Eve geldiginde guzel karsila. Tatli dilli, guler yuzlu ol.
3.. Cinsel acidan tatmin et. Bas agrilarin olmasin:)
Bir erkegin bir kadindan bekledikleri bu 3 ana ozellik. Ama esin dikine giden bir tipse bu saydiklarimi degil, dunyayi da ayaklarinin altina sersen yine bildigini okuyacaktir.

karısının dediğini yapan onların bir dediğini iki etmeyen erkekler var. kadınlar güzel mi değil çekici mi değil akıllı mı değil. o zaman sırrı ney anlamadım. çözmeye çalıştım ama olmadı. benimki de herşeyi ben bilirim sen ne anlarsın diyen tiplerden. yola getiremiyorum. bir arkadaşım eşini boş bırakmıycaksın demişti. anlarsınız işte :16: kız bana dedi ki eşimle sürekli kavga ederdik. sonra yolunu buldum. en fazla 3 akşam boş bırakıyorum. gerçekten de ne istese yapıyor kocası. günde mutlaka 2-3 kez arıyor. hamile olmasam formülü deniycem ama :49:

karısının dediğini yapan onların bir dediğini iki etmeyen erkekler var. kadınlar güzel mi değil çekici mi değil akıllı mı değil. o zaman sırrı ney anlamadım. çözmeye çalıştım ama olmadı. benimki de herşeyi ben bilirim sen ne anlarsın diyen tiplerden. yola getiremiyorum. bir arkadaşım eşini boş bırakmıycaksın demişti. anlarsınız işte :16: kız bana dedi ki eşimle sürekli kavga ederdik. sonra yolunu buldum. en fazla 3 akşam boş bırakıyorum. gerçekten de ne istese yapıyor kocası. günde mutlaka 2-3 kez arıyor. hamile olmasam formülü deniycem ama :49:

buda zahmetli bi yolmu$
daha pratigi yokmu :))

karısının sözünden çıkmayan erkek var mı ki:44:
bunun yolu yordamı varsa bir bilen anlatsın 11 yıllık evliyim ben daha bulamadım da:27:

Var canım :) Eşim herşeyde benim fikrimi ön planda tutar, aklına gelebilecek herşeyde benim karar vermemi ister, ama bende onun fikirlerini sorarım ona göre ortak karar alırım
Belirteyim henüz 5 aylık çok yeni evliyim :) Ama erkeğin yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum..

bence o erkeğin karakteriyle alakalı
kimisi söz dinler kimisi dinlemez
ama bence seven erekek dinlemeli yani kadın nasıl onu dinliyorsa:44:

kiz atla ucaga git rusyaya orda erkek tavlama okullari varmis diplomali hemde mastirda yapi verirsin al sana mis gibi diploma mastir bir arada kocani tavlama teknigide bedava :37:yani

öyle deil şekerlerim hani böyle karısının sözünden cıkmayan tipler vardırya öyle olsun istiyorum :) yani tabi kendi kişiliği war kendi iradesi war ama biz bi konuda konuşur anlaşırız bi arkadaşı gelir hop değişiwerir öyle konularda diyorum nasıl davranmam gerekir

hahahhhaha :60::60::60::60::60::60::60:

dün akşam tabu oynuyoruz arkadaşlarla..KIzlara erkekler ödül de 1 hafta boyunca kaybeden takım kazanan takımın istediğini yapacak 5 kişiyiz kızlar 4 evli 1 de nişanlı..Benim eşim kabul etmediği için öylesine oynadık..Arkadaşım dedi ki gerek yok benim kocam zaten her istediğimi yapıyor işime yaramaz bu oyun dedi..bende dedim ki benim ki yapmıyor eşime ne olur kabul et dedim hayır valla olmaz dedi :9::9::9:

Ne yapsak da olmaz adam idda da bile kabul etmiyor :1::1:

Back
X