• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesi eski sevgilisini gözüme sokuyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar normalde buraya böyle şeyler yazmam ama artık kime anşatcağımı bilemedim ne olur bana akıl verin dertleşelim ben 2 yıldır evliyim eşimin adı adem, ademle arkadaş aracılığı ile tanıştık ve benden önce kuzeniyle konuşmuş hatta baya ciddi düşünmüşler kız istememiş aileler anlaşamaz diye, bi kaç ay sonra da biz tanışık evlendik eşim beni seviyor ama bi düşük yaptım kilom kaldı ve kilomdan dolayı beni herkesle kıyaslıyor zayıf olsan şöyle olırdı böyle olurdu bunu dememin sebebi bahsettiğim kız çok zayıf biri , neyse ben yeni evliyken görümcem gelip o kızdan bahseder onların kuzen ilişkisine karışamazsın vs yapardı bilmiyorlardı benim onların daha önceden konuştuklarını bildiğimi , eşime sürekli ay sena ne güzel olmuş demi çıtı pıtı kız vs yapıyolardı (sena bahsettiğim kız) ve ben deli oldum artık eşimle tartıştım dertleri ne diye eşim de ablasını uyarmış herşeyi biliyo yanında dikkat edin diye, ve sanki daha da arttı yaptıkları bi ceket aldım kendime ben 21 yaşındayım sena 24 ceketi eşimle çok beğenerek aldık (önemli bilgimi bilmiyorum sena açık ben kapalıyım) ve eşime bu ceketler karına göre değil sena gibi kızlara olur çıtı pıtı vs o kadar zoruma gidiyor ki sürekli aynı ortama girmek zorunda bırakılıyprum bu arada kız eşimi sevmiyo ve iyi biri kızla problemim yok önceden de tanıyordum karekterli bi kız ama aynı ortama girince eşimin bakma ihtimali bile beni çok üzüyo görümcem falan sena çok güzelsin falan yapıyo bilerek eşimin yanında tabi bunlar bi hiç di dün kotam doldu gece yarısı rahatsıslanmış sena hastaneye götürmüşler sadece annesi gitmiş yanında ne abisi ablası ne sayısı vs kimse gitmezken kaynım arayıp eşime senayı hastaneye kaldırmışlsr belki gelmek istersin diye arıyım dedim dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki eşime dedim sen niye gitmek istiyesin doktormusun ne amaçla gel diyo sana kimse gitmezken falan filan şuan hamileyim eşim geldi sarıldı bilmiyorum niye öyle dedi aklına bişey gelmesin sakın ol bebeğe bişey olcak vs yaptı ama hala sinirliyim lütfen bana akıl verin ben napcağım bunlarla
Bence rahat ol kendini hic uzme cahil ve kötü insanlar işte belli. Seni üzerek ellerine ne geçecek sanki. Allah onları kendileriyle meşgul etsin de seninle uğraşacak vakitleri kalmasın ne diyeyim

Böyle bişeye susman sadece kendine haksızlık hiç kimse senin kırılacağını alıncağını anlamamış demekki yani anlatamamışsın hiç kimseye bu saygısızlığa izin verme tepkini koy özellikle eşine seni çok değersizliştirmişler

Bunu söylemek çok üzücü. Eğitim yok meslek yok kısaca ben buradayım hey! diyecek özgüven yok. Kadın olarak varlığını devam ettirebilmek için ve aslında eşini elde tutabilmek için yapacağın tek şey çocuk. Çocuk olunca sözü dinlenir bir kadın olurum yahut kocam beni daha çok sever eve daha çok bağlanır... Genç kızların düştüğü en büyük hata. Oysa ki çocuk ayak bağıdır. Genç yaşlarda yapılan evliliklerde erken yapılan çocuklar ayağınıza bağ olur. Eşiniz nasıl olsa bırakıp gidemez diyerek size daha da kötü davranabilir. Kolayca ona baş kaldıramazsınız haklarınızı koruyamazsınız. Şiddet ihanet gibi durumlarda çantanızı alıp da gidemezsiniz. Çocuk vardır artık. Ve daha da büyük hata yaparsınız. İkinciyi yapayım da eve bağlansın. Üçüncüyü yapayım da ilgisi ev olsun. Bu forumda 4 çocuk yapıp da kocasını eve bağlamayı umanları tanıdım. Daha ne olsun.. Hala diyor ki kocam beni aldatıyor ne yapmam lazım. 5.çocuğu yap...

Kısaca bebek yaparak güçlü olmazsınız. Meslek sahibi olarak para kazanarak güçlü olursunuz.

Eşimin ailesi bırak bunları söylemeyi ima etse kıyameti koparirdim.tabi asıl sorun esinizde adam gibi onlara iki çift laf etse bak bakalım bı daha konuşuyorlar mi?her eş ailesinde gelini gıcık etme var ama sizinkiler haddini aşmiş

Fazla pasifsiniz, bana en fazla bir kez söyleyebilirlerdi mesela, ikinciye cesaret edemezlerdi öyle içlerinden geçerdim bu büyük terbiyesizlik çünkü. Eşin de ailesi de leş, sesini çıkar biraz.
Nasıl mesela? Siz olsanız ne derdiniz toplum içinde

Nasıl mesela? Siz olsanız ne derdiniz toplum içinde
Toplum içinde beni rahatsız eden herhangi bir şey söylemeye cesaret eden insanlara yine aynı toplum içinde her şeyi söyleyebilirim, filtreli, filtresiz, gülerek, çok ciddi şekilde hiç farketmez.
En basit şekliyle konuşulmaya başladığı an saygısızlıklarından girer terbiyesizliklerinden çıkar o evden ayrılırdım ve sonrasında ne evime alırdım ne gider gelirdim.

Daha önce çok tartıştım bu konularda hastalanıp hastanelik oldum ve daha üstüne bununla alay ettiler eşimin 15 yaşlarında sevgilisinden bahsettiği bi video varmış yanımda muhabbetini yapıp aman aman susun sonra ademin karısı hasta oluyo uğraşamayız yapıyolardı ve şuan gerçekten farkettim mal gibi susmuşum ben nadıl sustım diyorum şuan
Ne pislik insanlar ya. Yaşın küçük ama eşin de daha toy aslında. Erken evlenmişsiniz henüz oturmamıs bazı şeyler. Senin biraz dişli olma zamanın geldi sus pus olarak olmaz o iş zaten sevmiyorlar belli bari biraz diğer yüzünü göster bunlara sakın susma

Ne pislik insanlar ya. Yaşın küçük ama eşin de daha toy aslında. Erken evlenmişsiniz henüz oturmamıs bazı şeyler. Senin biraz dişli olma zamanın geldi sus pus olarak olmaz o iş zaten sevmiyorlar belli bari biraz diğer yüzünü göster bunlara sakın susma
Kıza karşı bişeyim yoktu zaten kansermiş bugün öldü hala üzgün ve şaşkınım🥺konuyu kıza hitaben değil eşimin ailesi sorunlu diyerek açmıştım zaten ama kıza çok üzgünüm şuan konuyu kapatma şansım olsa kapatırdım 🥺🙏🏻

Merhaba arkadaşlar normalde buraya böyle şeyler yazmam ama artık kime anşatcağımı bilemedim ne olur bana akıl verin dertleşelim ben 2 yıldır evliyim eşimin adı adem, ademle arkadaş aracılığı ile tanıştık ve benden önce kuzeniyle konuşmuş hatta baya ciddi düşünmüşler kız istememiş aileler anlaşamaz diye, bi kaç ay sonra da biz tanışık evlendik eşim beni seviyor ama bi düşük yaptım kilom kaldı ve kilomdan dolayı beni herkesle kıyaslıyor zayıf olsan şöyle olırdı böyle olurdu bunu dememin sebebi bahsettiğim kız çok zayıf biri , neyse ben yeni evliyken görümcem gelip o kızdan bahseder onların kuzen ilişkisine karışamazsın vs yapardı bilmiyorlardı benim onların daha önceden konuştuklarını bildiğimi , eşime sürekli ay sena ne güzel olmuş demi çıtı pıtı kız vs yapıyolardı (sena bahsettiğim kız) ve ben deli oldum artık eşimle tartıştım dertleri ne diye eşim de ablasını uyarmış herşeyi biliyo yanında dikkat edin diye, ve sanki daha da arttı yaptıkları bi ceket aldım kendime ben 21 yaşındayım sena 24 ceketi eşimle çok beğenerek aldık (önemli bilgimi bilmiyorum sena açık ben kapalıyım) ve eşime bu ceketler karına göre değil sena gibi kızlara olur çıtı pıtı vs o kadar zoruma gidiyor ki sürekli aynı ortama girmek zorunda bırakılıyprum bu arada kız eşimi sevmiyo ve iyi biri kızla problemim yok önceden de tanıyordum karekterli bi kız ama aynı ortama girince eşimin bakma ihtimali bile beni çok üzüyo görümcem falan sena çok güzelsin falan yapıyo bilerek eşimin yanında tabi bunlar bi hiç di dün kotam doldu gece yarısı rahatsıslanmış sena hastaneye götürmüşler sadece annesi gitmiş yanında ne abisi ablası ne sayısı vs kimse gitmezken kaynım arayıp eşime senayı hastaneye kaldırmışlsr belki gelmek istersin diye arıyım dedim dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki eşime dedim sen niye gitmek istiyesin doktormusun ne amaçla gel diyo sana kimse gitmezken falan filan şuan hamileyim eşim geldi sarıldı bilmiyorum niye öyle dedi aklına bişey gelmesin sakın ol bebeğe bişey olcak vs yaptı ama hala sinirliyim lütfen bana akıl verin ben napcağım bunlarla
Sorun eşinde net. Bir kızsa bak bi bir daha Sena diyor mu kimse. Ben öyle kocayı kardeşlerine iade ederdim de sen seviyorsa neden görümcenin kaynının ağzının payını vermiyorsun? Neden yaptıkların saygısızlığı yüzlerine vurmuyorsun amaçlarını sormuyorsun ?

Kıza karşı bişeyim yoktu zaten kansermiş bugün öldü hala üzgün ve şaşkınım🥺konuyu kıza hitaben değil eşimin ailesi sorunlu diyerek açmıştım zaten ama kıza çok üzgünüm şuan konuyu kapatma şansım olsa kapatırdım 🥺🙏🏻
@Mune

bu gerçek değil bence gerçek mi? kanser böyle aniden öldüren bi hastalık değil ki. bu kadar konusu olurken bilirdiniz. 🤔

Ne ara kanser oldu da öldü nasıl yani?

Ne ara kanser oldu bu kadın, sabah akşam lafı dönüyodu sizin ailede? Sizin eş ailesi tıyniyetindeki insanlar normalde oturur şükür eder, bak alsaydık bi ton uğraşacaktık diye. Siz bizi azcık saf mı sandınız?

Konu sahibi zaten rahatlıkla yalan yanlış şeyler yazabilecek olduğu şuradan belli olmuştu. Konunun fake olduğunu düşünmüyorum ama kansermiş öldü mevzusu yalan bence. Neden yalana başvurdu bilemiyorum konuyu kapatıp önüne bir daha çıkmasın istedigi icin olabilir
Sanırım dahada eliştirilmekten korktım şuan buna rağmen çocuk istediğime utandım

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin inşallah🙏

Konunuzu yorumlara kapatıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X