• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesi eski sevgilisini gözüme sokuyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo gayet olmuş yazmış ya kuzenle eşi konuşmuş bayağı da ciddi düşünmüşler, sonra kız sonra aileler anlaşamaz diye istememiş.

Konu başlığı bile kocamın ailesi eski sevgilisini gözüme sokuyor, konuda da kuzen dışında başka bir sevgiliden bahsedilmiyor.
Başka sevgililerinden de bahsettiler onları tartışa tartışa hallettim ama bu kuzeni kapanmıyor bi türlü

Eğer sevgiliyken bilsem belki kaçarak uzaklaşırdım kuzen ne demek aileden biri ama evlendikten sonra aynı ortama giriyoruz diye eşim bilmem gerektiğini düşünmüş ki eğer şuan bilmiyor olsaydım büyük ihtimal akşam kocamı kendi ellerimle yolcu ederdim yapılcak bişey varsa git diye
Çocuk yaşta evlenmişsiniz. Muhtemelen pek çok kez gostermistir kendini eşiniz ve ailesi ama o yaşta ancak o kadar anlayabilirdiniz.
Hala çok gençsiniz, hiç kimse için fazla anlayışlı olmayın. İnsanlar ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar inanın. Kadın olarak kendinizden verdikce değer goremezsiniz. Eşiniz iki üç kere bozsa gorumcelerinizi bu lafları bu kadar kolay edemezler.

Olaylara tepkinizi gösterin. Kız çok iyi biliyormuş bu aileyi ki üstünde düşünme gereği bile duymamış. Kabak size patlamış.

Merhaba arkadaşlar normalde buraya böyle şeyler yazmam ama artık kime anşatcağımı bilemedim ne olur bana akıl verin dertleşelim ben 2 yıldır evliyim eşimin adı adem, ademle arkadaş aracılığı ile tanıştık ve benden önce kuzeniyle konuşmuş hatta baya ciddi düşünmüşler kız istememiş aileler anlaşamaz diye, bi kaç ay sonra da biz tanışık evlendik eşim beni seviyor ama bi doğum yaptım kilom kaldı ve kilomdan dolayı beni herkesle kıyaslıyor zayıf olsan şöyle olırdı böyle olurdu bunu dememin sebebi bahsettiğim kız çok zayıf biri , neyse ben yeni evliyken görümcem gelip o kızdan bahseder onların kuzen ilişkisine karışamazsın vs yapardı bilmiyorlardı benim onların daha önceden konuştuklarını bildiğimi , eşime sürekli ay sena ne güzel olmuş demi çıtı pıtı kız vs yapıyolardı (sena bahsettiğim kız) ve ben deli oldum artık eşimle tartıştım dertleri ne diye eşim de ablasını uyarmış herşeyi biliyo yanında dikkat edin diye, ve sanki daha da arttı yaptıkları bi ceket aldım kendime ben 21 yaşındayım sena 24 ceketi eşimle çok beğenerek aldık (önemli bilgimi bilmiyorum sena açık ben kapalıyım) ve eşime bu ceketler karına göre değil sena gibi kızlara olur çıtı pıtı vs o kadar zoruma gidiyor ki sürekli aynı ortama girmek zorunda bırakılıyprum bu arada kız eşimi sevmiyo ve iyi biri kızla problemim yok önceden de tanıyordum karekterli bi kız ama aynı ortama girince eşimin bakma ihtimali bile beni çok üzüyo görümcem falan sena çok güzelsin falan yapıyo bilerek eşimin yanında tabi bunlar bi hiç di dün kotam doldu gece yarısı rahatsıslanmış sena hastaneye götürmüşler sadece annesi gitmiş yanında ne abisi ablası ne sayısı vs kimse gitmezken kaynım arayıp eşime senayı hastaneye kaldırmışlsr belki gelmek istersin diye arıyım dedim dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki eşime dedim sen niye gitmek istiyesin doktormusun ne amaçla gel diyo sana kimse gitmezken falan filan şuan hamileyim eşim geldi sarıldı bilmiyorum niye öyle dedi aklına bişey gelmesin sakın ol bebeğe bişey olcak vs yaptı ama hala sinirliyim lütfen bana akıl verin ben napcağım bunlarla
Ay esin cok salak Kusura bakma

Eşim sevgili olduk dedi ama onun bi arkadaşıyla arkadaşım sevgili ondan duyduğuma göre eşim peşinde koşmuş kız istemememiş
İlk yazdığınız mesajla bu bambaşka şeyler, eşiniz kendi kendine mi ciddi düşünüp gelin güvey olmuş yani.

Size niye sevgili olduk deyip durduk yere aklınıza sokuyor o zaman, sevgili olmamış olsalar tüm aile böyle gevşek gevşek konuşamazdı bence.

Kuzen evlenmeden size rahat yok o zaman ne diyeyim.
Kocanızın her dediğine de gözü kapalı inanmayın bence bundan sonra.

Daha önce çok tartıştım bu konularda hastalanıp hastanelik oldum ve daha üstüne bununla alay ettiler eşimin 15 yaşlarında sevgilisinden bahsettiği bi video varmış yanımda muhabbetini yapıp aman aman susun sonra ademin karısı hasta oluyo uğraşamayız yapıyolardı ve şuan gerçekten farkettim mal gibi susmuşum ben nadıl sustım diyorum şuan
belki sen de gurur yapıyosundur kıskanç kompleksli gözükmemek için Ama bunun kıskanç olmakla alakası yok. zaten gıyabında iyi biri diyorsun seninki kıskançlık değil. Sen sana yapılan saygısızlığa sesini çıkaracaksın problemin kızla değil ki.

İlk yazdığınız mesajla bu bambaşka şeyler, eşiniz kendi kendine mi ciddi düşünüp gelin güvey olmuş yani.

Size niye sevgili olduk deyip durduk yere aklınıza sokuyor o zaman, sevgili olmamış olsalar tüm aile böyle gevşek gevşek konuşamazdı bence.

Kuzen evlenmeden size rahat yok o zaman ne diyeyim.
Kocanızın her dediğine de gözü kapalı inanmayın bence bundan sonra.
Kızın çevresindeki herkes neredeyse kuzen kuzene evlenmiş ya birbirlerini rezil rüsva edip boşanmış yada devam ediyor kız o yüzden evliliğe çok karşı evlenmez kolay kolay Allah gönlüne göre versin zaten kıza karşı bişeyim sorunum yok

belki sen de gurur yapıyosundur kıskanç kompleksli gözükmemek için Ama bunun kıskanç olmakla alakası yok. zaten gıyabında iyi biri diyorsun seninki kıskançlık değil. Sen sana yapılan saygısızlığa sesini çıkaracaksın problemin kızla değil ki.
Evet ben anlıyan biri 🌸

İlaç kullanıyordum beklediğim bi gebelik değildi bi yakınımds çok istiyor o bile dedi sen korundun oldu ben istiyorum olmuyor diye
Hiç şaşmaz zaten b*k gibi evliliklerde hep korunurken oluyor bu çocuklar 😒

Size saygı duymayan kimseye saygı duymayın cevaplarını verin. Küçük görmüşler ezdikçe eziyorlar sinmeyin bu kadar yoksa daha çok ezilirsiniz.

1. Düşük oldu hamileyim yaşayan bebeğim yok ve cevap da verdim daha önce dediğiniz gibi kavga çıktı ve istemesem de geldiler evime
Ayni seyden bahsetmiyoruz
Gerçekten cevap verebilmis olsaniz tamam evinize gelebilirlerdi amenna ömür boyu küslük olmazdi ama bu lafları bir daha etmeyi yürekleri yemezdi
Siz cevap verememissiniz verdiğinizi sanmışsıniz
Bu aile sizi kanser eder Allah korusun bu sözleri var ya nesilden nesile aktarılarak bakın samimi diyorum çocuklara bile söylenecek bu senin baban onun annesi ile ... siz önünü almazsanız bu laf bitmeyecek yanına kimbilir neler eklenecek

Ayni seyden bahsetmiyoruz
Gerçekten cevap verebilmis olsaniz tamam evinize gelebilirlerdi amenna ömür boyu küslük olmazdi ama bu lafları bir daha etmeyi yürekleri yemezdi
Siz cevap verememissiniz verdiğinizi sanmışsıniz
Bu aile sizi kanser eder Allah korusun bu sözleri var ya nesilden nesile aktarılarak bakın samimi diyorum çocuklara bile söylenecek bu senin baban onun annesi ile ... siz önünü almazsanız bu laf bitmeyecek yanına kimbilir neler eklenecek
Off inşallah halledebilirim şuan zaten açık açık ciddiye almıyolar daha toysun çok konuşma falan yapıyolar allah huzurumu kaçırdıklarını yanlarına bırakmasınlar

Hiç şaşmaz zaten b*k gibi evliliklerde hep korunurken oluyor bu çocuklar 😒

Size saygı duymayan kimseye saygı duymayın cevaplarını verin. Küçük görmüşler ezdikçe eziyorlar sinmeyin bu kadar yoksa daha çok ezilirsiniz.
Nasıl korunuyordunuz ya?
Forumlarda mesajınız var, beni bebe olarak görüyorlar çocugum olsun istiyorum diye.
Niye kandırmaya çalışıyorsunuz ki bu hayatı yaşayan sizsiniz @isimiz32

görümce çok terbiyesiz
alma onu evi
evine de gitme
bir defa tersle
daha da görüşme bu bahane ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X