• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesi eski sevgilisini gözüme sokuyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocugunuz dogdugunda daha sık gelmek isteyecekler daha sık görüşme olacak şimdiden sınır çizmeniz lazım eşiniz pasifse siz dominant olun üste çıkın bu sena muhabbetleri döndüğünde sert çıkın siz napmaya çalışıyosunuz bu saygısızlık yeter artık diyip o mekanı terkedin bence. doguma kadar da evinize kabul etmeyin veya siz kv ile yaşıyorlarsa kv ye gitmeyin. Hadlerini bildirmek lazım böle terbiyesizlere.

Nasıl korunuyordunuz ya?
Forumlarda mesajınız var, beni bebe olarak görüyorlar çocugum olsun istiyorum diye.
Niye kandırmaya çalışıyorsunuz ki bu hayatı yaşayan sizsiniz @isimiz32
Çok yazık 🤦🏻‍♀️
Çocuk olduğunda ona saygı duyacaklarını düşünüyorsa eğer büyük yanılıyor her şey daha kötü olacak sen anlamazsın deyip daha çok müdahale edecekler 🤦🏻‍♀️

İlaç kullanıyordum beklediğim bi gebelik değildi bi yakınımds çok istiyor o bile dedi sen korundun oldu ben istiyorum olmuyor diye
Korundum demişsiniz, ovülasyon testi ile gün değerlendiren siz değil misiniz? Mesajlarınız eski de değil gayet de yeni.
Kimi neyi kandırıyorsunuz yani.

Çok yazık 🤦🏻‍♀️
Çocuk olduğunda ona saygı duyacaklarını düşünüyorsa eğer büyük yanılıyor her şey daha kötü olacak sen anlamazsın deyip daha çok müdahale edecekler 🤦🏻‍♀️
Evet gerçekten.
Toy oldugunu onu ciddiye almadıklarını dile getiriyor konu sahibi. Çocuk olunca değişecekler mi sanki. Kesinlikle haklısınız.

Evet gerçekten.
Toy oldugunu onu ciddiye almadıklarını dile getiriyor konu sahibi. Çocuk olunca değişecekler mi sanki. Kesinlikle haklısınız.
Bu sefer o cocuga o kizin adini koymaya kalkarlar isterler bu sefer bunun icin konu acar kocasi bu sorunlari cozmeden cocuk isini ertelemesi lazim daha karisini evliligini koruyamiyor cocugu olursa onuda koruyamaz

Bu sefer o cocuga o kizin adini koymaya kalkarlar isterler bu sefer bunun icin konu acar kocasi bu sorunlari cozmeden cocuk isini ertelemesi lazim daha karisini evliligini koruyamiyor cocugu olursa onuda koruyamaz
Ailesi saygısız, terbiyesiz, koca pasif, konu sahibi kendini savunamiyor. Kendi çocugunun üzerinde bile söz hakkı tanımazlar öyle hadsizler.
Adamın da sınır koyacağı yok. Bu kocadan çocuk yapmak cahillikten başka bir şey değil. Çok sinirleniyorum böyle hemcinslerime ya.

O da çok toy ailesi yönlendirebilecek kapasiteye sahip değil tam tersi senin kızdırıp oğullarımı kıymete bindiriyorlar. Bunlara karşı küssen darılsan kocan seni desteklemediği için yine sen krizler geçirip kötü ilan edilirsin. İşin kötüsü çocuğunada karışıp duracakşr

Umarım derim🤲🏻ama karşı taraf o kadar çirkef ki beni kötüler adım kadar eminim mesela "sen kıskançlıktan kafayı takmışşın paronayaksın biz normal konuşuyoruz gelmiş gitmiş abartma " Benden 10 15 yaş büyük hepsi ve noluyosa hep haksız gösteriliyoeum stresten 3 defa hastanelik oldum abartıyo dediler
Aybej öyle ben kıskancım sakın benim eşimi bir daha karıştırmayın kendi kocalarınızi karılarınızi yollayın de. Hiç korkma hiç çekinme terbiyesizler çünkü. Ben olsam asla gitmem çocuğu da bu aileye göstermem.

Merhaba arkadaşlar normalde buraya böyle şeyler yazmam ama artık kime anşatcağımı bilemedim ne olur bana akıl verin dertleşelim ben 2 yıldır evliyim eşimin adı adem, ademle arkadaş aracılığı ile tanıştık ve benden önce kuzeniyle konuşmuş hatta baya ciddi düşünmüşler kız istememiş aileler anlaşamaz diye, bi kaç ay sonra da biz tanışık evlendik eşim beni seviyor ama bi düşük yaptım kilom kaldı ve kilomdan dolayı beni herkesle kıyaslıyor zayıf olsan şöyle olırdı böyle olurdu bunu dememin sebebi bahsettiğim kız çok zayıf biri , neyse ben yeni evliyken görümcem gelip o kızdan bahseder onların kuzen ilişkisine karışamazsın vs yapardı bilmiyorlardı benim onların daha önceden konuştuklarını bildiğimi , eşime sürekli ay sena ne güzel olmuş demi çıtı pıtı kız vs yapıyolardı (sena bahsettiğim kız) ve ben deli oldum artık eşimle tartıştım dertleri ne diye eşim de ablasını uyarmış herşeyi biliyo yanında dikkat edin diye, ve sanki daha da arttı yaptıkları bi ceket aldım kendime ben 21 yaşındayım sena 24 ceketi eşimle çok beğenerek aldık (önemli bilgimi bilmiyorum sena açık ben kapalıyım) ve eşime bu ceketler karına göre değil sena gibi kızlara olur çıtı pıtı vs o kadar zoruma gidiyor ki sürekli aynı ortama girmek zorunda bırakılıyprum bu arada kız eşimi sevmiyo ve iyi biri kızla problemim yok önceden de tanıyordum karekterli bi kız ama aynı ortama girince eşimin bakma ihtimali bile beni çok üzüyo görümcem falan sena çok güzelsin falan yapıyo bilerek eşimin yanında tabi bunlar bi hiç di dün kotam doldu gece yarısı rahatsıslanmış sena hastaneye götürmüşler sadece annesi gitmiş yanında ne abisi ablası ne sayısı vs kimse gitmezken kaynım arayıp eşime senayı hastaneye kaldırmışlsr belki gelmek istersin diye arıyım dedim dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki eşime dedim sen niye gitmek istiyesin doktormusun ne amaçla gel diyo sana kimse gitmezken falan filan şuan hamileyim eşim geldi sarıldı bilmiyorum niye öyle dedi aklına bişey gelmesin sakın ol bebeğe bişey olcak vs yaptı ama hala sinirliyim lütfen bana akıl verin ben napcağım bunlarla
Aile el birliğiyle saçmalıyor,ne sen ne eşin asla görüşmeyin o kızla.İnsan eşinin eski sevgilisiyle aynı ortama girer mi?

Hepsinin ver iyice ağzının payını,bir daha lafını etmeye cüret edemesinler.

Daha önce çok tartıştım bu konularda hastalanıp hastanelik oldum ve daha üstüne bununla alay ettiler eşimin 15 yaşlarında sevgilisinden bahsettiği bi video varmış yanımda muhabbetini yapıp aman aman susun sonra ademin karısı hasta oluyo uğraşamayız yapıyolardı ve şuan gerçekten farkettim mal gibi susmuşum ben nadıl sustım diyorum şuan
en azından fark ettin

Hiç şaşmaz zaten b*k gibi evliliklerde hep korunurken oluyor bu çocuklar 😒

Size saygı duymayan kimseye saygı duymayın cevaplarını verin. Küçük görmüşler ezdikçe eziyorlar sinmeyin bu kadar yoksa daha çok ezilirsiniz.
Korunma yok. Linç yemekten korkup yazdı onu. 🤦

Merhaba arkadaşlar normalde buraya böyle şeyler yazmam ama artık kime anşatcağımı bilemedim ne olur bana akıl verin dertleşelim ben 2 yıldır evliyim eşimin adı adem, ademle arkadaş aracılığı ile tanıştık ve benden önce kuzeniyle konuşmuş hatta baya ciddi düşünmüşler kız istememiş aileler anlaşamaz diye, bi kaç ay sonra da biz tanışık evlendik eşim beni seviyor ama bi düşük yaptım kilom kaldı ve kilomdan dolayı beni herkesle kıyaslıyor zayıf olsan şöyle olırdı böyle olurdu bunu dememin sebebi bahsettiğim kız çok zayıf biri , neyse ben yeni evliyken görümcem gelip o kızdan bahseder onların kuzen ilişkisine karışamazsın vs yapardı bilmiyorlardı benim onların daha önceden konuştuklarını bildiğimi , eşime sürekli ay sena ne güzel olmuş demi çıtı pıtı kız vs yapıyolardı (sena bahsettiğim kız) ve ben deli oldum artık eşimle tartıştım dertleri ne diye eşim de ablasını uyarmış herşeyi biliyo yanında dikkat edin diye, ve sanki daha da arttı yaptıkları bi ceket aldım kendime ben 21 yaşındayım sena 24 ceketi eşimle çok beğenerek aldık (önemli bilgimi bilmiyorum sena açık ben kapalıyım) ve eşime bu ceketler karına göre değil sena gibi kızlara olur çıtı pıtı vs o kadar zoruma gidiyor ki sürekli aynı ortama girmek zorunda bırakılıyprum bu arada kız eşimi sevmiyo ve iyi biri kızla problemim yok önceden de tanıyordum karekterli bi kız ama aynı ortama girince eşimin bakma ihtimali bile beni çok üzüyo görümcem falan sena çok güzelsin falan yapıyo bilerek eşimin yanında tabi bunlar bi hiç di dün kotam doldu gece yarısı rahatsıslanmış sena hastaneye götürmüşler sadece annesi gitmiş yanında ne abisi ablası ne sayısı vs kimse gitmezken kaynım arayıp eşime senayı hastaneye kaldırmışlsr belki gelmek istersin diye arıyım dedim dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki eşime dedim sen niye gitmek istiyesin doktormusun ne amaçla gel diyo sana kimse gitmezken falan filan şuan hamileyim eşim geldi sarıldı bilmiyorum niye öyle dedi aklına bişey gelmesin sakın ol bebeğe bişey olcak vs yaptı ama hala sinirliyim lütfen bana akıl verin ben napcağım bunlarla
Esinin ailesi terbiyesiz, seni sevmiyor ve zorbalik yapiyorlar. Esin de pasif ve umursamaz. Bir daha agizlarindan o ismi duyarsam hesabini senden sorarim, ne beni ne cocugunu bir daha goremezsin diyeceksin (tabi kiyametler kopararak), eger seni seviyorsa esin halledecek bu isi, susturacak terbiyesiz ailesini. Ha her sey ayni devam ederse de colugunu cocugunu alip cikacaksin (ailenin yanina gidebiliyorsan tabi).

Esinin ailesi terbiyesiz, seni sevmiyor ve zorbalik yapiyorlar. Esin de pasif ve umursamaz. Bir daha agizlarindan o ismi duyarsam hesabini senden sorarim, ne beni ne cocugunu bir daha goremezsin diyeceksin (tabi kiyametler kopararak), eger seni seviyorsa esin halledecek bu isi, susturacak terbiyesiz ailesini. Ha her sey ayni devam ederse de colugunu cocugunu alip cikacaksin (ailenin yanina gidebiliyorsan tabi).
İyiki yazdım siteye içim içimi yiyordu ben gerçekten kıyametleri kopardığımj sanıyordum meğer sadece susmuşum yapacağım bu konuşmayı

Bu ailede bu durumlar varken ve sürekli zorbalaniyorken nasıl ikinciyi yola koydunuz ya. Esininizin ailesini geçtim eşinizin size saygısı yokki. İkinci çocuğa hamileyken bile ailesi hala diğer kızın lafını ediyor. Eşinize ve ailesine adam gibi posta koymanız lazım yoksa işiniz zor.

Sanırım dahada eliştirilmekten korktım şuan buna rağmen çocuk istediğime utandım
Ağzınızda yalan da hazır. Bir yakınınız istiyormuş da siz korunurken olmuş buna şaşırmış bari hikaye yazmayın. Siz de bir tuhafsınız.

Bu ailede bu durumlar varken ve sürekli zorbalaniyorken nasıl ikinciyi yola koydunuz ya. Esininizin ailesini geçtim eşinizin size saygısı yokki. İkinci çocuğa hamileyken bile ailesi hala diğer kızın lafını ediyor. Eşinize ve ailesine adam gibi posta koymanız lazım yoksa işiniz zor.
İkinci çocuk yokmuş düşük yapmış ilkini

Kocanız adam olacak, herkesin sesini kesecek, sizi üzmelerine izin vermeyecek. Kaynınız eşinizi arayıp "Sena hasta istersen gel" diyecek kadar pervasızca davranabiliyorsa şapkanızı önünüze koyup düşünün bence,

İyiki yazdım siteye içim içimi yiyordu ben gerçekten kıyametleri kopardığımj sanıyordum meğer sadece susmuşum yapacağım bu konuşmayı
Yap canım. Bebeğin olacak. Güçlü bir kadın olmak zorundasın. Bunu karnındaki bebeğe borçlusun. Miy miy söylenirsen kimse ciddiye almaz. Resti çek gerekirse. Hazır cevap olmaya çalış. Görümcene "abla Sena'yı kendine mi alacaksın" de. Yukarda yazılan kalıp cümleler var. Kullan onları. Çocuğum olursa saygı duyarlar diye düşünme. Burayı okuyorsundur. Kaç kadın evlilik kurtarmak için çocuk yapıp, evliliğini daha da kötü etkiledi görmüşsündür. Akıllıca davran.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X