• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesi eski sevgilisini gözüme sokuyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun eş ailesinde değil bizzat eşinde. Eşin adam olsa kimse Sena'nın adını bile anamaz..
Aynını dedim ve eşim yeğenleri babamgil bilmiyor ne diycem adamlara diyo, ama eminim kaynanam ve kayınpederimde biliyodur

bence şöyle söyleyin: " anlıyorum Sena'nin kardeşinizi, oglunuzu istememesi size epeyce dokunmuş (koymuş) ama artık hazmedin ve konuyu kapatın".
Umarım derim🤲🏻ama karşı taraf o kadar çirkef ki beni kötüler adım kadar eminim mesela "sen kıskançlıktan kafayı takmışşın paronayaksın biz normal konuşuyoruz gelmiş gitmiş abartma " Benden 10 15 yaş büyük hepsi ve noluyosa hep haksız gösteriliyoeum stresten 3 defa hastanelik oldum abartıyo dediler

Ailece hepsi senayla kafayı bozmuş. Kaynının da araması daha da düşündürücü bir hal aldı. Sena'dan bir beklentileri mi var ne bileyim zengin mi mesela? Yüklü bir mirasın varisi mi? Neden bu vazgecemeyisleri?

Acaba eşinizin ailesi kuzene eskiden ümit verdiklerini düşünüp suçluluk duyuyor ve o yüzden vicdan azabıyla böyle davranıyor olabilir mi? Gerçi kız istememiş diye belirtmişsiniz özür dilerim atlamışım. Can sıkıcı bir durum eşinizin ailesinin bu tavırlarını yok sayabilirsiniz ama eşiniz duruş sergilemeli, eşiniz çizgi çekmediği sürece üzecek bu konu sizi. Suçlu eşiniz bence.
Fazlasıyls net olup uyardığını söyliyo yersen🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kocan seni sevmiyor. Evlenmis olmak icin evlenmis. Kusura bakma.
Bunu bende düşündüm çünkü benden önce 2 kişiyle denemiş eblenememiş tabi bunları bana anlatması ayrı fiyasko ama yemine veriyo annemden babamdan bile kıymetlisin çok seviyorum diye

Kuzenle sevgili olmak nedir, ömrü billah ailenin içinde yani, eşin de dahil hepsinin ağzının payını verip niye susturmuyorsunuz?
Denedim sonunda ben hastanelik oldum paronayak muamelesi yapıyolar eşim onların yanında susuyo eve gelince özür diliyor haklı olduğumı yarın hepsine kızacağını söylüyı ertesi gün ayarı verdim merak etme diyo

Çok zor bir durum Allah yardım etsin. İnsan eski sevgili durumunu bile istemiyor bilmek duymak siz bir de kuzeniyle geçmişi olan biriyle evlenmişsiniz? Evlenmeden söyledi mi size bunu orayı atladım ben? İş kocanızda bitiyor kestirip atsa biraz ağırlığını koysa bak bakalım lafını edebiliyorlar mı

21 yasinda bir tane dogurdun bir tane daha hamilesin
demek ki kocandan da salak ailesinden de mutlusun
ne diyelim ki?
senin ablan senin eski sevgilinden bahsetse böyle gevsek gevsek gulebilecekler miydi acaba?
Doğurdum dan kastım düşük dü yanlış yazdım sanırım afedersiniz ve çok kilo aldım kısa sürede üstüne stres e de çok girince 80 kilo oldum, eski sevgilimi geçin herhangi bi tanıdıktan bana bahsetseler deliye dönüyo ne demeye anlatıyolae sana hayırdır diye

Fazla pasifsiniz, bana en fazla bir kez söyleyebilirlerdi mesela, ikinciye cesaret edemezlerdi öyle içlerinden geçerdim bu büyük terbiyesizlik çünkü. Eşin de ailesi de leş, sesini çıkar biraz.
İnanın yaptım ama hepsi bir oldu birden ben kötü oldum abartıyo oldum

Sınır çizecek olan eşin. Onların olduğu ortamda bulunmayacak. Kaynın aradığı zaman ben ne alakayım beni bir daha bu sebeplerle arama diyecek.

Ailesinin yaptıkları da çok çirkin. Evine alma böyle insanları, onların evine de gitme. Sana laf söyledikleri zaman sen de onlara laf söyle.
Dimi eşimede aynını dedim o kadar yoruldum ki artık

21 yaşında ikinciye hamile olduğunu şimdi gördüm, hepiniz birbirinizi bulmuşsunuz, kolay gelsin hayırlı işler.
Tekrar belirteyim yanlış olmuş hiç çocuğum yok düşük yaptım bu ilk bebeğim olacak

Merhaba arkadaşlar normalde buraya böyle şeyler yazmam ama artık kime anşatcağımı bilemedim ne olur bana akıl verin dertleşelim ben 2 yıldır evliyim eşimin adı adem, ademle arkadaş aracılığı ile tanıştık ve benden önce kuzeniyle konuşmuş hatta baya ciddi düşünmüşler kız istememiş aileler anlaşamaz diye, bi kaç ay sonra da biz tanışık evlendik eşim beni seviyor ama bi doğum yaptım kilom kaldı ve kilomdan dolayı beni herkesle kıyaslıyor zayıf olsan şöyle olırdı böyle olurdu bunu dememin sebebi bahsettiğim kız çok zayıf biri , neyse ben yeni evliyken görümcem gelip o kızdan bahseder onların kuzen ilişkisine karışamazsın vs yapardı bilmiyorlardı benim onların daha önceden konuştuklarını bildiğimi , eşime sürekli ay sena ne güzel olmuş demi çıtı pıtı kız vs yapıyolardı (sena bahsettiğim kız) ve ben deli oldum artık eşimle tartıştım dertleri ne diye eşim de ablasını uyarmış herşeyi biliyo yanında dikkat edin diye, ve sanki daha da arttı yaptıkları bi ceket aldım kendime ben 21 yaşındayım sena 24 ceketi eşimle çok beğenerek aldık (önemli bilgimi bilmiyorum sena açık ben kapalıyım) ve eşime bu ceketler karına göre değil sena gibi kızlara olur çıtı pıtı vs o kadar zoruma gidiyor ki sürekli aynı ortama girmek zorunda bırakılıyprum bu arada kız eşimi sevmiyo ve iyi biri kızla problemim yok önceden de tanıyordum karekterli bi kız ama aynı ortama girince eşimin bakma ihtimali bile beni çok üzüyo görümcem falan sena çok güzelsin falan yapıyo bilerek eşimin yanında tabi bunlar bi hiç di dün kotam doldu gece yarısı rahatsıslanmış sena hastaneye götürmüşler sadece annesi gitmiş yanında ne abisi ablası ne sayısı vs kimse gitmezken kaynım arayıp eşime senayı hastaneye kaldırmışlsr belki gelmek istersin diye arıyım dedim dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki eşime dedim sen niye gitmek istiyesin doktormusun ne amaçla gel diyo sana kimse gitmezken falan filan şuan hamileyim eşim geldi sarıldı bilmiyorum niye öyle dedi aklına bişey gelmesin sakın ol bebeğe bişey olcak vs yaptı ama hala sinirliyim lütfen bana akıl verin ben napcağım bunlarla
bu yaşadığın şey aile zorbalığı resmen seni delirtmeye çalışıyorlar ve bunu da senin suratına baka baka yapıyorlar çünkü tepki vermediğini görünce cesaret almışlar kimse evli bir kadının yüzüne kocasının geçmişini parmakla göstermez bunu yapan kişi iyi niyetli değildir amacını da saklamıyordur zaten
senanın adı iki yıldır niye hala geçiyor söyleyeyim çünkü eşinin ailesi sınır bilmiyor ve eşin de bu sınırı net çekmediği için bunlar daha da coşmuşlar evli adama eski konuştuğu kızı övmezsin bu kadar basit bu yapılırsa niyet bellidir ortalığı karıştırmak huzur bozmak ve seni küçük hissettirmek bu olayların sebebi eşinin ailesi ama çözmesi gereken kişi eşin hamilesin ve seni yormak kimsenin hakkı değil senanın adının geçmesi, kıyaslar, laf sokmalar, hastane muhabbeti hepsi net bir saygısızlık bu artık yanlış anlaşılma değil bilinçli bir rahatsız etme eşin bu konuda aman büyümesin diye idare ettikçe onlar daha fazla cesaret alıyor çünkü karşılık görmüyorlar

Görümcenin de başka derdi yok işi gücü yok mu Sena aşşağı Sena yukarı kendimi aşık nedir?

Eşiniz çok pasif üzgünüm, insan bir durur düşünür ya karımın gururu kırılıyor diye.
İlk evlendiğimde görümcem biz seni istemedik falan dedi onlara karşı bi insan ne kadar saygılı iyi olursa öyleydim ama oturup birde çocuklarına anlattırıyolar kardeşimin eski sevgilileri diye

Çok mu yumuşak yüzlüsün
Nasıl bunlara böyle bir cesaret verdin!
Eşin zaten ayrı bir dava ama sana böyle şeyler söyleme cesaretini senden alıyorlar!
Ne eşine mızmızlanıyorsun açsana ağzını görümcelerine
Dün aradıklarında nasıl telefonu alıp içlerinden geçmedin!!
Ya biraz güçlü karakter olun Allah aşkın şurda okuyunca ben sinirlendim siz nasıl dayanıyorsunuz

Fazlasıyls net olup uyardığını söyliyo yersen🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Gerçekten net olup uyarsa bu konuyla muhatap olmak zorunda kalmazsınız bence. İnsanlar ne kadar düşüncesiz. Ben olsam eşimle kavga etmezdim ama kavganın çözebileceğini düşünmüyorum. Haklıyken haksız duruma düşürürler sizi, canınız daha da sıkılır.

Bunu bende düşündüm çünkü benden önce 2 kişiyle denemiş eblenememiş tabi bunları bana anlatması ayrı fiyasko ama yemine veriyo annemden babamdan bile kıymetlisin çok seviyorum diye
Eh be guzel kizim derdin neydi de 19 yasinda bu sacma sapan insanlarin eline icine dustun. Koca kaciyor muydu

Tekrar belirteyim yanlış olmuş hiç çocuğum yok düşük yaptım bu ilk bebeğim olacak
aman yapma bekle biraz evliliğinden emin olana kadar. eşinin ailesiyle de toplu ortamdayken ciddi bi konuşma yap. benim kızlar Bi problemim yok hatta bence iyi bir kız ama ne olursa olsun eşimle eskiden Bi geçmişleri olmuş. kuzeninizi sevebilirsiniz ama benim veya eşimin yanında ondan bahsetmenizi istemiyorum. Ne niyetle yapıyorsunuz bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. eğer tekrar olursa hepinizle görüşmeyi keseceğim de ve gerçekten bahsederlerse de tekrar görüşmeyi kes.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X