Kocamın Ailesi Fox Tv

Rızanın güneşe gönderdiği hediye komikti.:KK70::KK70:Tarıkın hediyesi güzeldi ama.El kadar kız bile anladı babasının hayatında bir kadın olduğunu,Pelin haftaya bu olayı kesin çözer artık.:KK70:Zavallı can annesinden ne çekiyor be kadın heryerden çıkıyor can diyerek birgün kalpten gidecek çocuk.:KK45::KK45:
Ayy inşallah çözer, ben olsam anlatırdım ya. Kız babasının ne mal olduğunu görsün. Tülaya yazık oluyor, Pelin babacım babacım diye dolaşıyor ortada suçlu Tülay oluyor.

yeni bölümün fragmanini izleyeniniz var mi??
bu çelimsiz riza bir kadinin dizinin dibinde yatiyor... kadin basini oksuyor, bu kiz birakmayacak bu isin pesini, bir çözüm bulmak lazim falan diyor...
bu riza'nin arkasi çok karanlik!!!

bu çelimsiz riza bir kadinin dizinin dibinde yatiyor... kadin basini oksuyor, bu kiz birakmayacak bu isin pesini, bir çözüm bulmak lazim falan diyor...
Bugün izledim fragmanı,kadın rızaya oğlum mu dedi,güneş sonunda bayılıyordu galiba,gazo yine başını belaya sokmuş.:KK70:

Bence Rıza Güneş'i kaçıracak.
Geçen hafta izlerken de bunu dedim. Bakalım. ;)

Ayy inşallah çözer, ben olsam anlatırdım ya. Kız babasının ne mal olduğunu görsün. Tülaya yazık oluyor, Pelin babacım babacım diye dolaşıyor ortada suçlu Tülay oluyor.

gazanferden başka ne beklenir ki:KK71::KK71:

Bence Rıza Güneş'i kaçıracak.
Geçen hafta izlerken de bunu dedim. Bakalım. :KK66:
Kızlar yurt görevlisi rızanın annesi çıktı:KK57::KK57: Pelin ise babasının annesini aldattığını çözdü.:KK45:

Kızlar yurt görevlisi rızanın annesi çıktı:KK57::KK57: Pelin ise babasının annesini aldattığını çözdü.:KK45:
Fragmanda birisi Rıza'nın saçını okşayınca anlamıştım.

Bu kadın çocuğumuz olmadı, dedi. Evlat edinmedik, dedi.
Rıza'nın içine şeytan kaçmış, yurt yangınını o yaptı adım gibi eminim, dedi.
Evlatlığı mı? Ya da Rıza bunun kocasını mı öldürdü. Kadın korkudan mı Rıza'ya yardım ediyor. :110::KK64:

Fragmanda birisi Rıza'nın saçını okşayınca anlamıştım.

Bu kadın çocuğumuz olmadı, dedi. Evlat edinmedik, dedi.
Rıza'nın içine şeytan kaçmış, yurt yangınını o yaptı adım gibi eminim, dedi.
Evlatlığı mı? Ya da Rıza bunun kocasını mı öldürdü. Kadın korkudan mı Rıza'ya yardım ediyor. :110::KK64:
Öz oğlu gibime geldi,güneş ve tarığa yalan söylemiş olabilir kadın.

Öz oğlu gibime geldi,güneş ve tarığa yalan söylemiş olabilir kadın.
Buldum.
Rıza kadının öz oğlu, gençlik hatası.
Yuvaya verdi.
Sonra kocasıyla evlendi. Kocasına bundan bahsedemedi. (Bu yüzden hiç fotoğrafı yoktu evde.) Kocasıyla da çocukları olmadı. Yuvada çalışmaya başladı bu arada öz oğluyla yakın olmak için...

Allah'ım benden senarist olur. :-)

Buldum.
Rıza kadının öz oğlu, gençlik hatası.
Yuvaya verdi.
Sonra kocasıyla evlendi. Kocasına bundan bahsedemedi. (Bu yüzden hiç fotoğrafı yoktu evde.) Kocasıyla da çocukları olmadı. Yuvada çalışmaya başladı bu arada öz oğluyla yakın olmak için...

Allah'ım benden senarist olur. :-)
Olabilir neden olmasın ama Tarık'tan ne istiyor,şeniz fuldene bütün gerçeği anlattı mı acaba fazla göstermediler o kısımı.:KK55::KK55:

Olabilir neden olmasın ama Tarık'tan ne istiyor,şeniz fuldene bütün gerçeği anlattı mı acaba fazla göstermediler o kısımı.:KK55::KK55:
Tarık'ın kaçırılmasını biliyor ya da parmağı var olabilir mi?
Ama geçen konuşmalarında Almanya'daki aile ısrarla seni istedi. Anlam veremedim, demiş. (az önce gene izledim de)
Gerçi haberim vardı. Böyle böyle oldu diyecek değil ya...

Şeniz'e şaşırdım. Nasıl anlattı, hayret!
Bence her şeyi anlatmıştır ama ben de şeye takıldım.

Şeniz "yaptığım affedilebilir gibi değil di mi? " gibi bir şey dedi ya fulden de "ya sana yapılanlar" dedi.
Ne yapmıştı AR ailesi Şeniz'e? :KK64:

Tarık'ın kaçırılmasını biliyor ya da parmağı var olabilir mi?
Ama geçen konuşmalarında Almanya'daki aile ısrarla seni istedi. Anlam veremedim, demiş. (az önce gene izledim de)
Gerçi haberim vardı. Böyle böyle oldu diyecek değil ya...

Şeniz'e şaşırdım. Nasıl anlattı, hayret!
Bence her şeyi anlatmıştır ama ben de şeye takıldım.

Şeniz "yaptığım affedilebilir gibi değil di mi? " gibi bir şey dedi ya fulden de "ya sana yapılanlar" dedi.
Ne yapmıştı AR ailesi Şeniz'e? :KK64:
Çocuğunun ölümünden acaba onlar mı sorumlu sefer belki yine yoktu doktora falan götürülmesi gerekti ar Ailesi'de götürmemiş olabilir mi ki,yada kavga falan mı oldu aralarında şenizi dövmüş olabilir mi sonuçta o kapalı evde birşeyler yaşanmış belli:KK57:,cücede şenizden şüphelenmeye başladı sanki.:KK57:

Çocuğunun ölümünden acaba onlar mı sorumlu sefer belki yine yoktu doktora falan götürülmesi gerekti ar Ailesi'de götürmemiş olabilir mi ki,yada kavga falan mı oldu aralarında şenizi dövmüş olabilir mi sonuçta o kapalı evde birşeyler yaşanmış belli:KK57:,cücede şenizden şüphelenmeye başladı sanki.:KK57:
Vallahi bilemiyorum. Şeniz'e ne yaptıklarını.
Hiko'dan şüphelendim bir ara. Hani Şeniz'in çocuğu olmuyor diye acaba söylendi mi? O da kızıp Engin'i mi kaçırdı. Bence Sefer de biliyor bu işi.
Şeniz Fulden'e geçen bölümlerde canım et istemişti acıyla yedim çocuğum düştü gibi bir şeyler dedi acaba cidden o ara hastaneye gitmeleri gerekti de götürmediler mi?

Cüneyt Şeniz'den şüphelendi evet, adam meslek icabı hareketlerini şüpheli buldu. Suçlu psikoloji malum...

Vallahi bilemiyorum. Şeniz'e ne yaptıklarını.
Hiko'dan şüphelendim bir ara. Hani Şeniz'in çocuğu olmuyor diye acaba söylendi mi? O da kızıp Engin'i mi kaçırdı. Bence Sefer de biliyor bu işi.
Şeniz Fulden'e geçen bölümlerde canım et istemişti acıyla yedim çocuğum düştü gibi bir şeyler dedi acaba cidden o ara hastaneye gitmeleri gerekti de götürmediler mi?

Cüneyt Şeniz'den şüphelendi evet, adam meslek icabı hareketlerini şüpheli buldu. Suçlu psikoloji malum...
En çokta şu kapalı evi ve şenizin kocasını merak ediyorum,bakalım ne zaman ortaya çıkacak belkide adamın hayatında birisi vardır.

En çokta şu kapalı evi ve şenizin kocasını merak ediyorum,bakalım ne zaman ortaya çıkacak belkide adamın hayatında birisi vardır.
Hayatında birisi vardır zaten, o en normali ve masumu. Şeniz ile görüştüğü yok. Elbet hayatında birisi ya da birileri vardır.

Evet, o gizemli evde neler oldu acep? :KK64:

Hayatında birisi vardır zaten, o en normali ve masumu. Şeniz ile görüştüğü yok. Elbet hayatında birisi ya da birileri vardır.

Evet, o gizemli evde neler oldu acep? :KK64:
Kocamın ailesi de mi uyarlama dizi nette Kore dizisi diyenler var.:KK57::KK57:

Bilmem. :KK64: Şu anda senden duydum.
Yalnız "Kocamın Ailesi" mantık olarak gelin ve kocasının ailesi çekişmesi olmalıydı bence.
Dizi nerelere vardı. :KK11:
Gerçek ortaya çıkarsa yakında oda başlar güneşle ar ailesi arasında.Gülayla can ne yapacak bakalım canım arkadaşı geldi gülayın eski sevgilisi olan.

Back
X