- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi karamellitrilece
Belki de öylesine yazılmıştır. Nette ciddi bir bilgi yok.evet yorumlarda okumuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de öylesine yazılmıştır. Nette ciddi bir bilgi yok.evet yorumlarda okumuştum
olabilir ama canda şimdi askere gideceğini söylüyoBelki de öylesine yazılmıştır. Nette ciddi bir bilgi yok.
hadi can askere gitti diyelim esma ne yapcak cansız yeni miray zor olur seferi bi gösterselerdi rızada 9 canlıymışolabilir ama canda şimdi askere gideceğini söylüyo![]()
diziyi bitirseler daha iyidihadi can askere gitti diyelim esma ne yapcak cansız yeni miray zor olur seferi bi gösterselerdi rızada 9 canlıymış
konu kalmadı zatendiziyi bitirseler daha iyidi
olabilir ama canda şimdi askere gideceğini söylüyo![]()
seviyorum aslında, severek izlediğim iki diziden birisi bu. fakat dediğin gibi bitse daha iyi sanki cılkı çıktıdiziyi bitirseler daha iyidi
bugünleri de gördük şükür :)sonunda seferi gördükk
bugünleri de gördük şükür :)
Sefer iyi bir profil çizdi gözümüzde.
Kafam karıştı şimdi.
Bu arada Rıza Bakır sevimli gelmeye başladı : ))
aziz şarkıyı kendi açmadımı yoksa nasıl duysundün yarım yamalak izledim tekrarıı nette izliycem şeniz ile sefer birbirne soğuktu neden acaba şeniz şarkı söylerken aziz sesi duydu demek ev okadar yakın
malesef evetdizide her kes bir yere gidiyor miray gazo nazan ve can dizidenmi ayrılıyor bunlar![]()
dizide her kes bir yere gidiyor miray gazo nazan ve can dizidenmi ayrılıyor bunlar![]()
Ben de fark ettim.dün yarım yamalak izledim tekrarıı nette izliycem şeniz ile sefer birbirne soğuktu neden acaba şeniz şarkı söylerken aziz sesi duydu demek ev okadar yakın
önce ben de öyle sandım.aziz şarkıyı kendi açmadımı yoksa nasıl duysun
şeniz rızayı yaralayınca ortadan akyboldu ya hikmetede seferin yanında gidiyorum demiş, seferde anneme niye yalan söyledin, bana niye nereye gittiğini söylemedin dedi.
ar ailesinin yanında gayet iyilerdi onlar gittikten şeniz sefere oyun bitti dedi araları bozuk
Miray yeni Miray olarak dönsün. Eski Miray'dan hazzetmiyordum. : ))miray çıkmış yerine yeni miray gelcekmiş can çıkmasın ne olurrrrrr
en az bir yıldır, dedi Zafersefer kaç yıldır aileden uzak
Miray yeni Miray olarak dönsün. Eski Miray'dan hazzetmiyordum. : ))
Can çıkmaz bence...
en az bir yıldır, dedi Zafer
kaybolduğu zaman da yanında değildir.sanki çok uzun gibi geldi çünkü zaferle sefer sailde konuşurken öyle hisettem zaferin konuşmasından oğlum kayboldu yanımda değildin derken