Kocamın ailesi yüzünden doğum gününden nefret ettim.

dogum gunlerine karşıyım gunah de
inanc ozgurlugu var
bizim dogumgunu davetimize gelmemek icin bunu bahane etmisti biri gerci sonra mumlu pastali evlilik yıldönümü kutladilar :bicak: :confused:

Hasta numarası yap eşinede söleme tek gitsin ozaman trip atıyorsa yapıcak bir şey yok 😉

Anlıyorum bir ara aynı sıkıntıyı çekmiştim gitmeye gitmeye alisiyorlar merak.etme gerekirse eşin tek gitsin yinede gitme kavga da ols a gitme bu ne ya millete zorla iyiki doğdun dedirtiyorlar

Valla burda iş kocanıza düşüyor malesef.
Aynı durum bizdede vardı ki sadece doğum günü değil.bütün bayram seyran yılbaşı iki üç güne bir toplanma.gitmeyince olay olma falan.
En sonunda eşim ehh yeter yani sıkılmadınızmı hergün birinirinizi görmekten aynı şeyleri yapmaktan dedi resti çekti.o gün bugündür hiiiiiç gitmeyiz.
Kısaca eşinizin gönlünü yapın.kötü olan o olsun :)

valla biz kızıma 3 gün doğum günü yaptık kreşte , anneannesinde , ve evimizde
sonra 1 ay sonra benim doğum günüm vardı dedim pasta istemiyorum lütfeenn :) yemin ederim 3 gün içinde yediğimiz pastadan öğğ geldiiii . onlar nasıl hergün hergün canları istiyooorr ?
bahaneye gelince bahane yerine eşine söylemelisin ama tatlı dille meselaaa kana girerek :)
bugün başbaşa kalalım vs gibi anladın sen :)
yemiyorsaaa el mahkummm :)))

evlendiğimden beri kocamın tarafında sürekli birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Öyle mekana filanda gitmiyoruz evde ailece yemek sonrasında pasta kesıyoruz ve ben bu durumdan bıktım. İlallah geldi bana artık. siz olsanız nasıl bir bahane bulurdunuz. Bu akşam bir doğum günü daha varmış. Yemin ederim onların doğum günleri yüzünden kendi doğum günümü kutlamıyorum.

Bana bahane bulabilir misiniz.
Gitmeyin
Ay bende hic sevmiyorm o dogum günü telasını
Yok foto cekin vs kargasa🤦🏻‍♀️

Kimsenin doğum günü kutlaması sizi ilgilendirmez. Aynı kişinin doğum gününü bir yılda 10 defa kutlamazlar herhalde değil mi? Her insanın bir doğum günü var. Tabii ki kutlayacaklar kendi arzularına göre. Çağırılmaktan rahatsız oluyorsanız gitmeyin bu kadar.

Birthday gribi olmuşum doktor çok bulaşıcı dedi 😉

Doğum günleri ne sıklıkta olabilir ki en fazla?
Ayda 1? Bazen 2 ay hiç olmaz, bazı aylar 2-3 olur.
Merak ettim sıklığını.

En fazla ayda 1-2 toplanıp yemek-pasta yemenin nesinden bıktınız anlamadim valla.

Gitmek istemiyorsanız da gitmeyin,bahaneye gerek yok.Sizin tahmin ettiğiniz gibi gitmemenizden etkilenip bozulmazlar merak etmeyin.

Kalabalık bir aile mi ?
Bir bahane bulun eşinizle açık açık gitmek istemediğinizi söyleyin.
Senede bir iki kere güzel de devamlı devamlı olmadı kötü.

Biz de büyüklerimize mum üfletmek isteriz,gösteriş sananlar olduğunu hiç düşünmedim. Aksine beraber mutlu olduğumuz bir anı daha ekledik diye sevinirim.
Tabii siz ortamları sevmiyorsanız hastalık,mesai gibi bahaneler yerine mesafeyi arttırın,bir gidiyorsanız üç gitmeyin,eşinize açıkça söyleyin hoşlanmadığınızı. Ama unutmayın,herşey karşılıklı.

Corona yayılıyor
Uzmanlar çok fazla kalabalık ortamda bulunmayın diyola:))))

Back
X