kocamın ailesi...

Sizin yerinizde olsam, beni neden istemiyorlar diye ahlanip vahlanacagima bende onlari istemem. Yabanci gibi nisana git gel hic birseyle de ilgilenme. Ne gorursen onu ver. Oldu bitti iste. Iyiye iyi kotuye kotu olunca kafan rahat olur emin ol.
 
Eşin icin gitmen doru olur bence esinin hatri için güzel evliligin icin canim he bu arada kaynana tek kaldinda cagirdinda git acikca bunlari konus sen istenmeyen gelinmisinki bunlar oluo öğren bence ve saygısızlık yaparak deil normal olarak konus karsilikta yine ayni sey oluosa o zaman tek kaldinda sadce seni cagardinda her seferinde gitme
 
ben olsam bin kere şükrederim kayınvalidem ve görümcem beni etrafında istemiyor diye kocamı da istemiyolar diye, benimki istiyor da noluyo sanki,ben de onları etrafımda istemiyorum.Şanslısın farkında değilsin.
 
Bu mesafeyle alakalı bir durum degil,
bu tarz durumlarda ailece tanışılır, buna abi yani kardeşlerde 1. dereceden dahildir. dolaylı yoldan abinin eşi olarak sizinde orda olmanız gerekir.
Normali budur.
Yanlış anlamayın ama sizi saymadıkları gibi adam yerine de koymuyoruz gibi bir durum var ortada.
 
Sizden başka her aile fertleri cağırıldıysa alınmakta haklısın ama öyle değilse boșver gitipte napıcan birsürü iș, ne güzel iște git nișana giyin süslen süzül
 
aileler arası tanışmada aileler tanışır zaten. kızın annesi, babası, kardeşi, eşi.. daha kim olacak ki. orada tabi ki senin de yerin var. aileler arası tanışmada yerin yoksa, el gibi nişana git o zaman. ama o da sıkar, düğün zamanı yapılacak işlerde kim yardım edecek. çok saçmalamışlar, çok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…