- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi gulseren_92
-
tek gelinsiniz insaf yahuslm arkadaşlar 4 senelik evliyim mutlu huzurlu bi yuvam var allaha şükür benim problemim kayınvalide ve görümce aslında hiç bir problemim yok bu zamana kadar hiç bir kavgam hiç bi saygısızlığım olmadı onların da aynı şekilde ama bana kendimi hep yanlız hissettirdiler aralarına hiç sokmadılar beni gezmeye gitsinler evlerinde oturma günü olsun oraya buraya gitsinler beni hiç çagırmadılar ailenin de tek geliniyim başka kimsede yok neyse son gollerinide simdi attılar görümcemin nişanı olucak bilirsiniz nişandan önce aileler birbirlerini tanımak için gelip gitmeler olur ve bunlarda da beni istemediler daha dogrusu abisini de benide istemediler neymis kalabalık olmasın aileler rahat konussun diye istememişler ve hiç bişey yokmus gibi evde kimse kalmayınca beni çagırır kayınvalidem bende buna çok sinir olurum bende çok alındım nişanına bile gidesim gelmiyoo kii gitmicemde eşim nekadar ısrar etsede hiç gitmek istemiyorum
Çok ama çok saçma. Abi bu ya birinci derece yanii. Kaynanan saçmalamış ama Senlik bi durum yok sanırım oğullarına yapıyorlar
slm arkadaşlar 4 senelik evliyim mutlu huzurlu bi yuvam var allaha şükür benim problemim kayınvalide ve görümce aslında hiç bir problemim yok bu zamana kadar hiç bir kavgam hiç bi saygısızlığım olmadı onların da aynı şekilde ama bana kendimi hep yanlız hissettirdiler aralarına hiç sokmadılar beni gezmeye gitsinler evlerinde oturma günü olsun oraya buraya gitsinler beni hiç çagırmadılar ailenin de tek geliniyim başka kimsede yok neyse son gollerinide simdi attılar görümcemin nişanı olucak bilirsiniz nişandan önce aileler birbirlerini tanımak için gelip gitmeler olur ve bunlarda da beni istemediler daha dogrusu abisini de benide istemediler neymis kalabalık olmasın aileler rahat konussun diye istememişler ve hiç bişey yokmus gibi evde kimse kalmayınca beni çagırır kayınvalidem bende buna çok sinir olurum bende çok alındım nişanına bile gidesim gelmiyoo kii gitmicemde eşim nekadar ısrar etsede hiç gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?