Yıllık izinleri oluyor askerlerin . Yıllık izni iki hafta kalmıştı. Bir haftası benim ara tatilde kullanırız kullanma dedim tamam dedi . Kalan 1 haftada da araba bozulunca tatil kısaldı keyfim kaçtı eve dönmek istedim.
Ben devlet bursuyla okudum. Üniversitede de lisede de burs aldım . Atanamadığım dönemde çalıştım bir şekilde harçlık sahibi oldum. Anne babamdan asla para istemedim. Annen babam da yaşlandı evlensen de mürvetini görsek laflaarı başladı . Onlar da bu zamana kadar bana hiç destek olmadıkları için arabama yardım ettiler ev eşyasına yardım ettiler. Eşimin ailesi babasının durumundan ötürü bir şey yapmadılar takıları eşim aldı ev eşyalarını beraber aldık babama hâlâ borcumuz var babam sen benim evladımsın almam dese de ben yine de borç olarak sayıyorum çünkü yapacaklarını yaptılar. Karşı taraf hiçbir şey yapmadığı halde sürekli bir beklenti içerisinde. Kardeşleri okuyor onlara yardım etmesini ben de isterim onların suçu yok çünkü en iyi ben bilirim yokluğu. Ancak buna rağmen böyle gel diye sıkıştırılınca bunalıma girdim.