Merhaba arkadaşlar,daha önceki konuda bahşetmiştim esimin ailesiyle ayni evde yaşadığımdan, sabrediyorum hala daha yeni evliyiz diye, fakat şimdi eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz bu ilk tatilimiz olacak ama kendisi annesininde bizimle gelmesini istiyor bütün sene zaten aynı evde yaşıyoruz tatilde bilemi görmek zorundayım kabus gibi benmi abartıyorum normalmi bu?
Bencede siz gitmeyin ana oğul gitsinlerMerhaba arkadaşlar,daha önceki konuda bahşetmiştim esimin ailesiyle ayni evde yaşadığımdan, sabrediyorum hala daha yeni evliyiz diye, fakat şimdi eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz bu ilk tatilimiz olacak ama kendisi annesininde bizimle gelmesini istiyor bütün sene zaten aynı evde yaşıyoruz tatilde bilemi görmek zorundayım kabus gibi benmi abartıyorum normalmi bu?
Nokta atışıKocanızla anası gitsin tatile...
Sen annenle balayına git canım. Ben evde kalırım de.Doğru söylüyorsunuz..sinirlerim bozuluyor valla ya ne çilem varmış be
Bugun beni gulduren en bomba yorum:)kv-koca arasına lütfen girmeyin efendim...siz kim oluyorsunuz da aralarına kara kedi gibi giriyorsunuz...Bırakınız efendim ana oğul bir balayı yaşayamayacak mı? Oğlu evlenmiş sizle başbaşa mı gidecek , tabiki kutlamayı anası ile yapacak, evlendiği kişi ile yapacak hali yok ya..Doğuran kutlar efendim..
Oğlu plajda anasını diz ağrıları için kuma gömemeyecek mi?? Anası haşemaya para vermeyip tişörtle denize girip hoyratça o göğüslerin uçlarını belli edemeyecek mi efendim rüzgarlara karşı? Oğluuuum sırtına krem süreyim oğlum oyyy canım oglum diyemeyecek mi şezlongta? Anasıyla elele denize girme keyfi yaşayamasın mı bu adam?
Ana-oğul hiç ayrılır mı tatilde niye ayrılsın ki? Yuvalarını niye yıkmaya çalışıyorsunuz?? Siz neden 2.kadın olarak araya giriyorsunuz ayıptır günahtır yahu...
Merhaba arkadaşlar,daha önceki konuda bahşetmiştim esimin ailesiyle ayni evde yaşadığımdan, sabrediyorum hala daha yeni evliyiz diye, fakat şimdi eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz bu ilk tatilimiz olacak ama kendisi annesininde bizimle gelmesini istiyor bütün sene zaten aynı evde yaşıyoruz tatilde bilemi görmek zorundayım kabus gibi benmi abartıyorum normalmi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?