Kocamın ailesiyle tatile gitmek

Hic tahammül edemiyorum böyle ailelere. Bir gün nasip olurda oğlum olursa ona evlilik yuva kurma ve sorumluluklarini öğreteceğim. Madem neden evlenmiş annesinin dizinin dibinde otursaymıs. Evlendiğinin farkında değil esin.

Merhaba arkadaşlar,daha önceki konuda bahşetmiştim esimin ailesiyle ayni evde yaşadığımdan, sabrediyorum hala daha yeni evliyiz diye, fakat şimdi eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz bu ilk tatilimiz olacak ama kendisi annesininde bizimle gelmesini istiyor bütün sene zaten aynı evde yaşıyoruz tatilde bilemi görmek zorundayım kabus gibi benmi abartıyorum normalmi bu?
Allah sana sabırlar versin. Profilinde yazan yaşın doğruysa aynı yaştayız sen büyük dert almışsın başına

Kocanızla anası gitsin tatile...
Kesinlikle benim taktiğimde bu. Eşimde çok anacıydı kaynanamda eşimi en çok sever. Çok üstüne düşkünlük. 1 gun gitmeyelim surat yapardı. Sonra kaynanam dedi ki oğlum beni burda bırakma hergün gel kapidan göreyim yine goreyim. Guleyim mi aglayayim mi. 😂😂

Aynı yerde yaşamayı kabul etmezdim. Üstüne birlikte tatile gitmeyi de kabul etmem. Evlilik 2 kişilik, 3 kişilik değil. Çok istiyorlarsa ana oğul birlikte gitsin. Sığıntı gibi ana oğulun yanında geziyormuşumm gibi hissederim

Merhaba arkadaşlar,daha önceki konuda bahşetmiştim esimin ailesiyle ayni evde yaşadığımdan, sabrediyorum hala daha yeni evliyiz diye, fakat şimdi eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz bu ilk tatilimiz olacak ama kendisi annesininde bizimle gelmesini istiyor bütün sene zaten aynı evde yaşıyoruz tatilde bilemi görmek zorundayım kabus gibi benmi abartıyorum normalmi bu?
Kv ler hep gelin aldim diye ovunur ya hani bi marifetmis gibi sanki bisey almis gibi
kv sizi baya almis eve koymus. Siz birey olsaydiniz kv ile degil esinizle evlenip ev ayirip evlendim derdiniz ama evlenmişsiniz kv sizi almis
Tatilden once evinizi ayirin

Esine don ve sunu de
Annen yataga da bizimle girsin istermisin 🤨

Başta aynı evde kalmakla tacizi vermişsin. Sebebi neydi bilmiyorum ama en büyük başlı başına sorun bu zaten. Ayriyetten karşına alıp eşini acik acik konuştun mu ?

Back
X