Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
676
160
103
38
Esimin durumu iyidir daha bekarken kullanmadığı bir yayla evi vardi, senelerdir benim annem o evi ister ben oraya geleceğim derdi, banyosun yoktu banyo yapıldı, banyo bitince bize bir iyiliği dokunan akrabamız bir aile bu eve gelip yazin kaldılar, ben de rahatsızdim cocuklar esimle yayladaydi, bu ailenin çocuklariyla samimi oldular, sonra kış geldi, ama esim haftasonlari gidin kalin dememe gerek yok diye hep adami aradi, onlarda bazen gittiler bazen gitmediler, kadin oralardan sürekli faceden foto paylaşıyordu, kadina bir ara tamam ya sen artık orayı kendi zevkine göre yap ben senin zevkine güveniyorum demis 😱, kadin tablo getirmiş takmış falan.. Ben tabi yuh oldum.. Ama kadini bozmak istememiştir nasil olsa tapusunumu verdi diye geçiştirdim

sonra esim burayı yurtdisindan hastahan icin gelen bir aileye dayalı dayalı doseli kiraya verdi,o sure icinde sanki suçlandı hissettim, akrabamizi arayip eşyalarınız varsa icinde ufak tefek babamin evine goturun koyun temelli götürmeyin demis, ama onlar ufak tefek esyalarini tamamen toplayıp götürdüler

yurtsdisindan gelen aile 1 ay durdu cikti, esim hemen akrabamizi arayip ciktilar hadi gelin diye haber verdi hemen.. Simdi deprem oldu bu aile yine geldi, ama benim annemde gelmek zorunda, bu akrabamizlada uzaktan akraba annem, annemde geldi yanlarında kaldi, ama akrabalar birsure durmus gitmis, akraba kadin yatak odasını kitleyip geri evi anneme birakmis, ayni evde yapamamışlar, kadin esime mesaj atip butun herseyi kusmus, elektrik su kullanmamiza kizdi, pis, mutfagi surekli pis bırakıyor soyle böyle annemi şikayet etmiş 🤯, biz geri geliriz yatak odasının kapısını kitledim bir sorun olmaz dimi demis, esimde yok geri gelin canim demis, arkadaşlar ne oluyor, esimin farkli bir zaafi var sanki hissettim bu aile karsi.. Yatak odasini kitleyip gitmek bu ev simdilik bize ait demek degil mi?

Bence aileye değil de kadına, zaaf değil belki ilişki… ama siz neden sakin kaldınız bunca zaman? Yani ikinci kez geldiklerinde sorun çıkarmalıydınız. Annenizle ilgili sitem etmiş eşinize, çoktan kriz geçirmeniz gerekirdi. Aralarında Farklı bir samimiyet olmasaydı sizce evi onlara verir, kadına döşetir miydi?

aynen öyle demek.
bi gidin kocanızla siz de kalın, evin hikmeti neymiş görmüş olursunuz
Benimde evim var ayri olarak o evde, esiminde babasinin evi var ayrica, bir de bu ev toplam 3 ev var. Ben cok gidip kalamıyorum tıkanıyorum astim var

surekli pis bırakıyor soyle böyle annemi şikayet etmiş 🤯
Bu nasıl laf ya biri benim anneme böyle diyecek ortalığı yıkarım bu ne cesaret ama suç eşinizde. Ne casaret sizin evinizi kendi evleri gibi kullanıyor ve sizin annenizi şikayet edebiliyorlar? Bu ne rahatlık ayrıca kimin kapısını kime kilitliyorlar

ben hemen ilişki gözüyle bakmadım. eşiniz nedense onlara mecbur hissediyo kendini demek ki bir çıkarı var. yüklü bir borç almış ya da bi iş durumunda yararlanacak olabilir. çok dışarda kalmışsınız üstelik annenize teryesizlik yaptıklarında onlara da eşinize de tırnaklarınızı çıkarmanız gerekirdi.

Ya eşiniz çok herkesle samimi bir insan iyi ve elibol görünmek için ne yapcağını şaşırmış ya dasını ben söylemek istemiyorum ama tahmin ediyorsunuzdur. Ben kadının kapıyı kitlediğini görsem çok çok ağır bir tepkim olurdu çünkü bu çok anormal bir durum ama baştan aşağıya bütün suç eşinizde ona bu rahatlığı o vermiş.
Ayrıca sizin hiçbir şeye karışma hakkınız yok sanırım hiç yorum yapmadınız mı bu durum için?

Bence o eve sizden başka kimse gelip gitmesin yani ancak bu kadar suyu çıkartılabilirdi. Eşinizle düzgünce konuşun bu durumdan rahatsız olduğunuzu.

Esimin durumu iyidir daha bekarken kullanmadığı bir yayla evi vardi, senelerdir benim annem o evi ister ben oraya geleceğim derdi, banyosun yoktu banyo yapıldı, banyo bitince bize bir iyiliği dokunan akrabamız bir aile bu eve gelip yazin kaldılar, ben de rahatsızdim cocuklar esimle yayladaydi, bu ailenin çocuklariyla samimi oldular, sonra kış geldi, ama esim haftasonlari gidin kalin dememe gerek yok diye hep adami aradi, onlarda bazen gittiler bazen gitmediler, kadin oralardan sürekli faceden foto paylaşıyordu, kadina bir ara tamam ya sen artık orayı kendi zevkine göre yap ben senin zevkine güveniyorum demis 😱, kadin tablo getirmiş takmış falan.. Ben tabi yuh oldum.. Ama kadini bozmak istememiştir nasil olsa tapusunumu verdi diye geçiştirdim

sonra esim burayı yurtdisindan hastahan icin gelen bir aileye dayalı dayalı doseli kiraya verdi,o sure icinde sanki suçlandı hissettim, akrabamizi arayip eşyalarınız varsa icinde ufak tefek babamin evine goturun koyun temelli götürmeyin demis, ama onlar ufak tefek esyalarini tamamen toplayıp götürdüler

yurtsdisindan gelen aile 1 ay durdu cikti, esim hemen akrabamizi arayip ciktilar hadi gelin diye haber verdi hemen.. Simdi deprem oldu bu aile yine geldi, ama benim annemde gelmek zorunda, bu akrabamizlada uzaktan akraba annem, annemde geldi yanlarında kaldi, ama akrabalar birsure durmus gitmis, akraba kadin yatak odasını kitleyip geri evi anneme birakmis, ayni evde yapamamışlar, kadin esime mesaj atip butun herseyi kusmus, elektrik su kullanmamiza kizdi, pis, mutfagi surekli pis bırakıyor soyle böyle annemi şikayet etmiş 🤯, biz geri geliriz yatak odasının kapısını kitledim bir sorun olmaz dimi demis, esimde yok geri gelin canim demis, arkadaşlar ne oluyor, esimin farkli bir zaafi var sanki hissettim bu aile karsi.. Yatak odasini kitleyip gitmek bu ev simdilik bize ait demek degil mi?
var böyle edepsiz kadınlar demekki siz esinize ve o aileye varlığınızı yeterince hissettirememişsiniz,o ev eşinizinse doğal olarak sizinde oluyor,annenizin uzaktan tanıdığı madem annenize söyleyin arasın artık kızım kullandırtmak istemiyor evini ama size söyleyemiyor desin sizde eşinize söyleyin,sizi bu kadar yok saymasın ben olsam şimdiye ne akraba kalırdı ne eş ne dost yemin ediyorum şu anda benim arayıp kızasım geldi,böyle hadsiz tiplere hiç gelemiyorum heleki bunlara yüz verenlere hiç tahammülüm yok,boyle edepsiz bir arkadaşım vardı sevgilimin evine gidip kalmış,arada msjlaşıyorlardı fln arkadaşız biz diyodu sorunca en son bi gün arabaya binecez beni itip sevgilimin yanına oturmuştu ön koltuğa o zaman dedimki ipin ucu kaçmış ben tabi evinde kaldğnı fln bilmiyodm sonradan duydum sevgilimden ayrıldım,normalde hiç oyle bir tip değilim ama ne kadar tanıdık akraba ne varsa kızın yaptıklarını anlattım hiç bıkmadan usanmadan aylarca her adı geçtiğinde,baktınızki çok bulaşık bir tip anlatın sizde,milletten duysun utansın eminim herkesin aklına aynı şey gelir bu kadar taviz niye bu kadına eşiniz tarafından enteresan

SBK'nın P*ramount Otel'e çökmesi haberleri geldi aklıma:skandal:

Eşinizle bu konuları açık açık konuşmayı denediniz mi? Rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi?
Anneniz hakkında kimsenin böyle konuşamayacağını, karşı tarafa tepki vermeniz gerektiğini ve sınır çizmeniz gerektiğini?

Dikkatimi çeken bir cümleniz var: "Bize iyiliği dokunan bir akraba" olarak tanımlamışsınız. Size yüklü bir borç para mı verildi,
eşinize yüksek maaşlı bir iş mi buldular, denizde boğuluyordunuz da sizi sırtlayıp kıyıya mı taşıdılar? Nasıl bir iyilik ki bu bekarlık evi dahi olsa yatak odasının kapısını kilitleme cesaretini bulabiliyorlar?

Şimdi normalde söyle düsünebilirim adamin geçmisten gelen vefa borcu vardir zamaninda bu ailenin iyiligini gormustur evi bu aileye tahsis etmistir bir nevi falan ama kullanilan elektirige suya laf edip annenizden sikayet edecek ve yatak odasinin kapisini kilitleyip gidecek haddi ne yazikki yukarida saydıgım durumlar vermez veremez.bu durumda eşimle oyle duzgun falan konusmam.ne münasebet annemin kalacagi evde yatak odasi kitlenecek damada
şikayet edilecek.yerinizde olsam kıyameti koparır o eve gider kapıyı açar neleri var yok kapinin onune koyar o kilidide değiştirtirim.

Back
X