Esimin durumu iyidir daha bekarken kullanmadığı bir yayla evi vardi, senelerdir benim annem o evi ister ben oraya geleceğim derdi, banyosun yoktu banyo yapıldı, banyo bitince bize bir iyiliği dokunan akrabamız bir aile bu eve gelip yazin kaldılar, ben de rahatsızdim cocuklar esimle yayladaydi, bu ailenin çocuklariyla samimi oldular, sonra kış geldi, ama esim haftasonlari gidin kalin dememe gerek yok diye hep adami aradi, onlarda bazen gittiler bazen gitmediler, kadin oralardan sürekli faceden foto paylaşıyordu, kadina bir ara tamam ya sen artık orayı kendi zevkine göre yap ben senin zevkine güveniyorum demis

, kadin tablo getirmiş takmış falan.. Ben tabi yuh oldum.. Ama kadini bozmak istememiştir nasil olsa tapusunumu verdi diye geçiştirdim
sonra esim burayı yurtdisindan hastahan icin gelen bir aileye dayalı dayalı doseli kiraya verdi,o sure icinde sanki suçlandı hissettim, akrabamizi arayip eşyalarınız varsa icinde ufak tefek babamin evine goturun koyun temelli götürmeyin demis, ama onlar ufak tefek esyalarini tamamen toplayıp götürdüler
yurtsdisindan gelen aile 1 ay durdu cikti, esim hemen akrabamizi arayip ciktilar hadi gelin diye haber verdi hemen.. Simdi deprem oldu bu aile yine geldi, ama benim annemde gelmek zorunda, bu akrabamizlada uzaktan akraba annem, annemde geldi yanlarında kaldi, ama akrabalar birsure durmus gitmis, akraba kadin yatak odasını kitleyip geri evi anneme birakmis, ayni evde yapamamışlar, kadin esime mesaj atip butun herseyi kusmus, elektrik su kullanmamiza kizdi, pis, mutfagi surekli pis bırakıyor soyle böyle annemi şikayet etmiş

, biz geri geliriz yatak odasının kapısını kitledim bir sorun olmaz dimi demis, esimde yok geri gelin canim demis, arkadaşlar ne oluyor, esimin farkli bir zaafi var sanki hissettim bu aile karsi.. Yatak odasini kitleyip gitmek bu ev simdilik bize ait demek degil mi?