Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

Parcalari birlestirince ortaya cikan su:
  • Konu sahibinin esiyle, kardesinin esi arasinda iliski var
  • Bu iliski uzun zamandir suruyor
  • Konu sahibinin esi zengin ve belalı biri
  • Bu iliskiyi konu sahibinin kardesi ve annesi dahil herkes biliyor
  • Konu sahibinin esiyle yuz goz olmak istemiyorlar

Belki de diger kadinin cocuklari da bu adamdandir?

Belki de diger kadinin cocuklari da bu adamdandir?

Yani konuda bazi uyelerin bahsettigi gibi, diger hesaptaki uyeyse bu sekilde olmus olmalı. Ama umarım boyle birsey yoktur. Hicbir kadın bu muameleyi hak etmez.

Açıldığı günden beri konuyu takipteyim. Konu sahibinin girip ısrarla cevap yazmamasi. Mademcevap vermiceksiniz neden konu açarsınız :KK20:

Ne iyi ne kötü birbirlerini cok sevmezler ama nefrette etmezler

15 senelik evlisiniz 5 senedir eşinin ailesi ile küssün....
Allah eşinin ailesine sabır versin der ayrılırım

Not : 6 hesabını da bu hesap ile birleştirdim bilgin olsun.

site kuralı 13. madde

Son düzenleme:
Tüm üyelikleriniz birleşmiş.İyi olmuş.Yıllardır aynı tip soruları,akrabalık yakınlıklarını değiştirerek sormuşsunuz.Akrabam dediğiniz kadın,erkek kardeşinizin karısı.Kocanızın gözü kardeşinizin eşinde.Gizli konuştukları 2.hatları bile varmış.(Önceki konularınıza baktım.)Nasıl hala yüz yüze bakabiliyorsunuz anlayamıyorum?İlla yatakta beraber yakalamanız mı lazım?Niye yıllardır bu mide bulandırıcı duruma katlanıyorsunuz?Para için mi?Boşuna yeni üyelikler alıp,akrabalık ilişkilerini değiştirerek konu açmayın.Gelecek tavsiye belli;BOŞAN!

Konu sahibinin normal bir psikolojiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Çünkü daha eski bir konusunda da görümcesinin eşini kendisinden kıskandığını düşündüğünü yazmış. Eşinin bize çıkmasını istemiyor, eşini benim yanımda daha çok küçük düşürmeye çalışıyor gibi gibi cümleler. Yani her şey bu kadına mı denk gelmiş? Kendisi eşiyle gelinleri arasında bir şey olduğuna hem de görümcesinin eşini kendisinden kıskandığına inanıyor. Bence kadın erkek diyaloğu açısından ciddi kafa karışıklığı yaşıyor olabilir. Bir çok şeyi kendi kafasından da yaratıyor olabilir. Bilemedim.

Yazık ya hem kadın hem kardeşi aldatiliyor ve eşleri birlikte yapıyor bunu.
Kimse bosanmiyor.
Hadi kadını anladık yıllardır emek verdim diyor seviyorum diyor yada parası için bosanmiyor hadi çocukları da bahane etti
Ama kocası olacak herif neden bosanmiyor hadi herif bosanmiyor gelin metres neden onu boşa beni al demiyor.
Sadece kullanmak için gorumcesinin kocasıyla yasak aşk mı yaşıyor.
Ben çok üzüldüm ya tahammül edilecek değil ama hepsi bu hayatı yaşıyor.
Konu sahibi sadece üstü kapalı uyarmakla yetinip birde burda konu açıyor.

15 senelik evlisiniz 5 senedir eşinin ailesi ile küssün....
Allah eşinin ailesine sabır versin der ayrılırım

Not : 6 hesabını da bu hesap ile birleştirdim bilgin olsun.

site kuralı 13. madde
Kazen bile böyle diyorsa gerçekten sabır versin kocası sürekli bir aldatma peşinde konu sahibi sürekli akrabalarının eşlerinden şüpheleniyor ama ayrılmıyor

Yıllardır son durum aynı. İki kardeşin gözünün önünde bi sevişmedikleri kalmış gelinle eniştenin, ama eniştede para var diye gık çıkarmıyolar.
Ay çok kötü bir durum ya para için çekilecek şey değil. Adamda çok para varsa neden kaynının karısını bulmuş dışarda kadın mı yok ha zaten 2. Kadının olması iğrençte

Sizin bir çok hesabınız ve konu türleri hep aynı. Umarım konular gerçek değildir diyeceğim ama bu defa da ruh hastası olmanız lazım bilemedim ya

Esimin durumu iyidir daha bekarken kullanmadığı bir yayla evi vardi, senelerdir benim annem o evi ister ben oraya geleceğim derdi, banyosun yoktu banyo yapıldı, banyo bitince bize bir iyiliği dokunan akrabamız bir aile bu eve gelip yazin kaldılar, ben de rahatsızdim cocuklar esimle yayladaydi, bu ailenin çocuklariyla samimi oldular, sonra kış geldi, ama esim haftasonlari gidin kalin dememe gerek yok diye hep adami aradi, onlarda bazen gittiler bazen gitmediler, kadin oralardan sürekli faceden foto paylaşıyordu, kadina bir ara tamam ya sen artık orayı kendi zevkine göre yap ben senin zevkine güveniyorum demis 😱, kadin tablo getirmiş takmış falan.. Ben tabi yuh oldum.. Ama kadini bozmak istememiştir nasil olsa tapusunumu verdi diye geçiştirdim

sonra esim burayı yurtdisindan hastahan icin gelen bir aileye dayalı dayalı doseli kiraya verdi,o sure icinde sanki suçlandı hissettim, akrabamizi arayip eşyalarınız varsa icinde ufak tefek babamin evine goturun koyun temelli götürmeyin demis, ama onlar ufak tefek esyalarini tamamen toplayıp götürdüler

yurtsdisindan gelen aile 1 ay durdu cikti, esim hemen akrabamizi arayip ciktilar hadi gelin diye haber verdi hemen.. Simdi deprem oldu bu aile yine geldi, ama benim annemde gelmek zorunda, bu akrabamizlada uzaktan akraba annem, annemde geldi yanlarında kaldi, ama akrabalar birsure durmus gitmis, akraba kadin yatak odasını kitleyip geri evi anneme birakmis, ayni evde yapamamışlar, kadin esime mesaj atip butun herseyi kusmus, elektrik su kullanmamiza kizdi, pis, mutfagi surekli pis bırakıyor soyle böyle annemi şikayet etmiş 🤯, biz geri geliriz yatak odasının kapısını kitledim bir sorun olmaz dimi demis, esimde yok geri gelin canim demis, arkadaşlar ne oluyor, esimin farkli bir zaafi var sanki hissettim bu aile karsi.. Yatak odasini kitleyip gitmek bu ev simdilik bize ait demek degil mi?
Annenize yapılan tabi ki hiç hoş değil öncelikle.Ama bu cesareti göstermelerine sebep eşiniz...
Bir de benim anlamadığım neden illa ki birileri ya da anneniz orada kalmak istiyor? Amaç sebep ? Herkes kendi evinde neden kalmıyor? Verin kiraya kurtulun bence çok saçma bir hal almış.

Annenize yapılan tabi ki hiç hoş değil öncelikle.Ama bu cesareti göstermelerine sebep eşiniz...
Bir de benim anlamadığım neden illa ki birileri ya da anneniz orada kalmak istiyor? Amaç sebep ? Herkes kendi evinde neden kalmıyor? Verin kiraya kurtulun bence çok saçma bir hal almış.
Ooo ileriye dönük okumamıştım.olaylarin boyutu çok değişikmiş...
Dallas gibi birsey ...benim yorum çok masum kaldı. 🙄

Esimin durumu iyidir daha bekarken kullanmadığı bir yayla evi vardi, senelerdir benim annem o evi ister ben oraya geleceğim derdi, banyosun yoktu banyo yapıldı, banyo bitince bize bir iyiliği dokunan akrabamız bir aile bu eve gelip yazin kaldılar, ben de rahatsızdim cocuklar esimle yayladaydi, bu ailenin çocuklariyla samimi oldular, sonra kış geldi, ama esim haftasonlari gidin kalin dememe gerek yok diye hep adami aradi, onlarda bazen gittiler bazen gitmediler, kadin oralardan sürekli faceden foto paylaşıyordu, kadina bir ara tamam ya sen artık orayı kendi zevkine göre yap ben senin zevkine güveniyorum demis 😱, kadin tablo getirmiş takmış falan.. Ben tabi yuh oldum.. Ama kadini bozmak istememiştir nasil olsa tapusunumu verdi diye geçiştirdim

sonra esim burayı yurtdisindan hastahan icin gelen bir aileye dayalı dayalı doseli kiraya verdi,o sure icinde sanki suçlandı hissettim, akrabamizi arayip eşyalarınız varsa icinde ufak tefek babamin evine goturun koyun temelli götürmeyin demis, ama onlar ufak tefek esyalarini tamamen toplayıp götürdüler

yurtsdisindan gelen aile 1 ay durdu cikti, esim hemen akrabamizi arayip ciktilar hadi gelin diye haber verdi hemen.. Simdi deprem oldu bu aile yine geldi, ama benim annemde gelmek zorunda, bu akrabamizlada uzaktan akraba annem, annemde geldi yanlarında kaldi, ama akrabalar birsure durmus gitmis, akraba kadin yatak odasını kitleyip geri evi anneme birakmis, ayni evde yapamamışlar, kadin esime mesaj atip butun herseyi kusmus, elektrik su kullanmamiza kizdi, pis, mutfagi surekli pis bırakıyor soyle böyle annemi şikayet etmiş 🤯, biz geri geliriz yatak odasının kapısını kitledim bir sorun olmaz dimi demis, esimde yok geri gelin canim demis, arkadaşlar ne oluyor, esimin farkli bir zaafi var sanki hissettim bu aile karsi.. Yatak odasini kitleyip gitmek bu ev simdilik bize ait demek degil mi?
Yorumların ve cevaplarinizin yarısını okudum ,kocanız ve kadının akraba minnet duygusu sıfatları altında flörtlestigini anlamanız için daha ne olmasını bekliyorsunuz?bukadar piskinligi insanın kardeşi yapmaz kocanız kadına yürüyor kadinda gayet farkında imkanlarını kullanılıyor.Annenizi şikayet edecek kadar rahat hissettirmis kocanız, madem sizin akrabanız kocanizi alın karşınıza birdaha kadınla muhatap olunacaksa sizin olacağınızı illede bir mevzu olur konuşması gerekirse kocasını aramasını söyleyin, farkında olduğunuzu bilmesi şart kocanizin bu ne rahatlık ikisindede. Bir cinnet herseyi çözer dur deyin artık bu pişkinlige

benim evimde benim anneme pis bırakıyor diye laf edecekler yatak odamın kapısını kitleyecekler o kadının saçını başını yolarım döverim ayol eşinde gevşek kardeşim bi haltlar yiyor yada fazla saf sende kocanın başında dur astımda olsa sprey al arada git yanına yalnız bırakma

Daha neler duyacağız biz bir mantik suzgecine sığmayan.pesss ya!

Back
X