- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
arkadaşlar herkese merhaba yeni üye oldum ve bazı sorunlarım var kısa sürede birkaç konu açıcam kusura bakmayın. biz eşimle iki yıllık evliyiz şükür evliliğimiz iyi. eşim ve ben öğretmeniz. ben ikinci dönem görevden ayrıldım kpss çalışmak için. eşimle birbirimizi seviyoruz. evde oturduğum halde akşam işten gelir evi temizler sen yorulma diye. o gelmeden iş yaparım o günler bana kızar neden beni beklemiyosun neden kendini yoruyosun diye. yani herşey iyi ama bir konuda hiç anlaşamıyoruz oda ev eşyaları konusu. biz seneye ev alcaz ve mutfağını her yerini istediğimiz şekilde yaptırmak istiyoruz. işte sıkıntı burda başlıyor. ciddi anlamda eşimle zevklerimiz çok farklı. eşimin istediği hiç bişey hoşuma gitmiyo ciddi anlamda hoşlanmıyorum. oda diyorki sırf inadına herşeye hayır diyosun mantıklı bir açıklama yapsan tamam diycem ama daha lafımı bitirmeden hayır diyosun sırf inadına yapıyosun benim hiç bişeyimi sevmiyosun senin gözünde hiç değerim yok sen beni sevmiyosun diyo. yani konu sevmiyosuna kadar geliyo. mesela ben salona köşem takımı almak istiyorum. eşimde tamam nasıl istersen dedi. ondan sonra eşim dediki koltuğun şurası şurasından kısa olsun duvarın yarısı boş olsun dedi. bende ben öyle sevmem dedim oda tamam dedi. ikincisi öğretmen olduğumuz için bir odayı kütüphane yapıyoruz. oturma odasında otururken eşimden mükemmel bir inci geldi. hayatım kitaplığı buraya getirelim burdaki koltukları atalım puf koltuk alalım birde çalışma masası alalım dedi. o kadar sinir oldumki sadece hayır diyebildim. neden hayır dedi bende nedeni yok istemiyorum beğenmedim dedim. yine kavgaya başladık yok efendim inatçısın falan... bana mantıklı bir açıklama yapsan tamam ama hayır deyip kestirip atıyosun dedi. bende dedimki hayatım gelen misafirleri ağzımızamı oturtalım millet iki tane pufa nasıl sığacak koltuksuz oda olmaz lütfen dedim. eşimde haklısın ben öyle düşünmemiştim dedi. ya arkadaşlar insan düşünemezmi ya. son bombada iki hafta önce geldi. hayatım ben yatak odamıza klozet yaptırcam dedi. kapısı falan olacak görülmeyecek dedi. bu kez hayır demiycem biraz konuşcam dedim. hayatım amacın ne dedim. oda ne bileyim farklılık istiyorum dedi. ben tiksinirim o odada yatamam dedim. tamam hayatım o zaman yaptırmayız dedi hayret kavgasız bitirdik. tek anlaştığımız mutfak konusu. eşim ortada tezgah istiyo bende istiyorum şükür anlaştık. arkadaşlar sorun bendemi. eşiminde istediği olsun mutlu olsun istiyorum ama olmuyo yani dediği şeyler hiç hoşuma gitmiyo. yoksa eşime haksızlıkmı yapıyorum. arkadaşlar yol gösterin bu durumu nasıl aşabiliriz.
edit: nişanlılık dönemimizde eşim odasını sürekli değiştirirdi. neden böyle yapıyosun dediğimde funda eşyaların yeri hoşuma gitmiyo farklı olsun istiyorum derdi. birde galiba temizlik hastası. tatillerde eline bez alır her yeri temizler. neden yapıyosun derim etrafı temizlediğimde rahatlıyorum kendimi arınmış hissediyorum der. bazen huymu diyorum. ama artık ortak düşüncelerde birleşmek istiyorum eşimide üzmek istiyorum çünkü gerçekten iyi bir adam. nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar
edit: nişanlılık dönemimizde eşim odasını sürekli değiştirirdi. neden böyle yapıyosun dediğimde funda eşyaların yeri hoşuma gitmiyo farklı olsun istiyorum derdi. birde galiba temizlik hastası. tatillerde eline bez alır her yeri temizler. neden yapıyosun derim etrafı temizlediğimde rahatlıyorum kendimi arınmış hissediyorum der. bazen huymu diyorum. ama artık ortak düşüncelerde birleşmek istiyorum eşimide üzmek istiyorum çünkü gerçekten iyi bir adam. nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar