ben size hissiyat diyorum siz bana fal diyorsunuz ...neden bazı insanların hissiyatı güçlü olabileceğini kabul etmiyorsunuz?
allah aşkına burda hiç bir çıkarım yok...içimden geleni söyledim ..neyle itam ediyliyorum...!
ben konu sahibini yüreklendirmeye umut etmesini sağlamaya çalışıyorum
siz boşa bunu yapmayın diyorsunuz...
ben size daha birşey demiyorum belliki siz hiç umutsuz ve ümitsiz kalmadınız..dilerim kalmazsınız da...
size iyi günler...belliki siz moral ihtiyacı da duymadınız hayatınızda ..ne güzel....
siz benim yazdıklarımı tekrar okuyun bi zahmet...bir yorum ancak bu kadar ters yüz edilebilirdi....
ben sizin yüreklendirmenize bişey mi dedim...
moral vermek, tavsiye etmek üzülmemesini söylemek elbette güzel birşey...
moral verin destekleyin..ona lafım yok...allah kimseyi umutsuz bırakmasın, kimseyi çıkmaz yollara sokmasın...
ama sizinki umut vermek değil, moral tavsiye değil...sizinki tamamen umut eden hayal kuran dua bekleyen bir şahsı zayıf noktasından vurmaktır....kart açmakla geleceği hissedemezsiniz hanımefendi...
hiç bir his hiçbir kuvvet gelecekten haber veremez....
evet bazı insanların tahmin gücü yüksektir, evet bazı şeyleri de hissedebilirler...
ama bunu direk bir olaya bağlayıp da şöyle şöyle olacak ben hissettim sen bekle diyerek yapamazsnız...karşınızdaki kişinin yerine koyun kendinizi...sizin o hissettiğim dediğiniz ve açtım dediğiniz melek kartımı adı herneyse, nekadar umut vadedici farkındamısınız..peki bu konu sahibinin kocası geri dönmezse, o hissettiğiniz hisler, açtığınız kartlar ne yapacak soruyorum..
yazıktır arkadaşım, kartla martla umut verilmez... siz kendi ağzınızla söylemedinizmi melek kartı açtım vs diye....şimdi kalkıpta ben fal demedim hissetmeyi kastettim diye ters köşe yapmaya çalışıyorsunuz...melek kartı faldır....gerçek olan budur....bence ısrarla aksini iddia etmeye çalışmayın, gerekirse delille ispatla izah ederim bunu size....sizde burda söylediklerinizle kalırısınız...size tavsiyem açın diyanetin sayfasını ve fal konusunu bi okuyun....
o melek kartı hissetmelerinin karşılığında ne büyük veballer aldığınızı öğrenmiş olursunuz....
haramdır....şirktir....bunu yapan da haram işlediği için günahkardır.... ve allaha ortak koşandır....