Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

Eşiniz kadının huyunu bildiği için direk numarası kaç diye sormuş bence. bi de erkekler bizim kadar detaycı değil , doğrudan yazarlar ne yazacak ise.
Eşinle tartışman bişey değiştirmez. fesatlık sende der sıyrılır . uygun bi zaman da kadını güzel bi uyarmalısın ama bu konu uzerinden değil. Biraz nasihat verir, biraz da tehdit eder gibi. ses tonun net bişekilde olsun ve bi sorunun varsa ben çözeyim de.
Eşine de aralarındaki bu samimiyetin hoşuna gitmediğini söyle, empati kurmasını iste . nazikçe, tartışmadan. tartışırsan kadının ekmeğine bal surersin.

eşiniz biraz laubali kusura bakmayın
iyi akşamlar bile yok bu ne samimiyet

kadın da yalnız bir kadın zaten ben olsam extra dikkat ederim açıkçası
dikkatli olun derim

kisaca anlatmaya calisayim biraz sinirliyim karisik olmaz umarim.
Kadinin bir cocugu var ve kocasi farkli bir sehirde calisiyor. Tuhaf bi evlilikleri var. Pek bir araya gelmiyorlar ama bosanmiyorlar da. Adamla esimin arasinda da pek bi muhabbet kalmadi.

Kadin zaman zaman bazi sorunlari oldugunda falan esimi arardi. Arkadas toplantilarinda karsilastigimizda esimle sakalasmalarindan bir kez rahatsiz olup esimi uyarmistim.o senin asker arkadasin degil diyerek. Esim diger kadinlarla mesafelidir. Bu kadin herkesle bu sekilde oldugu icin cok dert etmedim esime dikkat et tavrina dedim sadece.

Biz simdi kadinin kocasinin yasadigi sehire geldik, kadin ve kocam watsaptan yazismislar, sacma salak bi yazisma beni sinirlendirdi. Esime de niye boyle sacma sapan yazdin diyemiyorum mesajlarimi niye karistiriyorsun diyecek.
Yazisma su sekilde;

Esim: xin numarasi kac? (Kadinin kocasinin numarasini soruyor)
Kadin: neden lazim?
E: ne demek neden? Lazim iste.
K: uzun zamandir istemedin onemli bir sey mi oldu?(adam bi sure once numarasini degistirdi, esimin neden o zaman degil de simdi istedigini sorguluyor)
E: cok soru sormak sagliga zararli :KK66: numarayi alayim.
K: sinirlenmek :mad: sagliga yararli zaten
E: yok o da zararli hadi numaraaa
K: sen pasa misin
E: evet nerden bildin tesekkurler numarayi ver
K: dogru duzgun iste vereyim
E: lutfen xin numarasini yazmaniz mumkun mu efendim?
K: tamam bu sefer oldu 573737373882
E: numara dogru degil mi?
K: %200
E: :KK70:
K:hahaha
E: sagol
K: rica ederim.

Siz ne dusunursunuz? Ben mi abartiyorum sinir olarak.
Bu ne ya!!!!
Kadının numarası eşinizde neden sürekli war cok mu gerekli.
Baksanıza adam numarasını değiştirmiş ve yeni numarasını vermemiş bile eşinize adam...
Demek ki çokta sıkı görüşen arkadaş değillermiş ve ona rağmen, adamın eşinin telefonu olması eşinizde sinir bozucu.
Bu yazışma usluplerine hiç girmiyorum bile. Eşinizi uzak tutun o bayandan.
Ben bu kadar rahat konuşan kadından her zaman rahatsız olurum... Eşinizde zaten buna bayağı izin veriyor... Kulağını çekin, buna hakkınız war karısı olarak ve empati kurmasını rica edin eşinizden...

adam yeni numarasını eşinize vermiyor demek ki o kadar büyük samimiyet yok ama eşiniz kadınla mesajlaşıyor. bi de mesajlaşmak nedir allah aşkına, liseli gibi. ararsın öğrenirsin çok önemliyse. kadın da gevşek kocanız da gevşek.

ben eşime kızardım bu konuşmada. bir kere whatsapp bana göre başlı başına özel bir yer. ya ararsın adam gibi istersin ya da normal mj ile mesafeli yazarsın. bu nasıl bir konusma çoğu kişide eşini haksız bulmuş ama kadında az değil yani. ayrıca mesajları karıstırmanızı da yanlıs bulmuyorum çünkü daha önceden de böyle laubali muhabbetlerine bire bir şahit olduğunuz için haliyle karıstırmızsınız. eşinizle konusun bence empati kurmasını sağlayın.

Bildiğin flört etmişler yahu çok haklısınız tepki göstermekte. Eşinizle konuşun bir an önce rahatsızlığınızı söyleyin kessin bu bu gereksiz muhabbeti.

Kadın laubali diye eşinde laubali olmak zorundamiymis. Belli ki kadın rahat, esin evli olduğunu ve o kadının herne kadar rahat olsada arkadaşının esi olduğunu unutmaması lazım. ona göre davranması lazım. Esin suçlu bence

Sizi üzmek istemem...fakat bu yazışma daha önceden de yazışmışlar gibi sanki , çünkü gizli bi flörtözlük oluşmuş gibi geldi..umarım yanılıyorumdur.
Bana göre de WhatsApp özeldir, aranması ve üslubunca no istenmesidir doğru olan.

Kadının asılma modun da olduğu kesin,eşinizde gereken mesafeyi kuramamış gibi görünüyor.Şimdilik tepki vermeyin belli bir süre gözlemlemeye devam edin derim.Ya da becerebilirseniz çaktırmadan eşinizin telinden rehberden,whatsapptan her yerden engelleyip silin kadını :))))

bence kadın cıvımış barz belli
eşin numara için diretmiş

Eşinizde tuhaflık var daha önce bir şeyler yazışılmış gibi. Ve bir nedende aralarına soğukluk girmiş gibi. Ancak anlayamadım siz zaten kadının olduğu şehirde değilsiniz artık. Kocası ile zaten çok samimi değillerse artık neden numarasını istiyor kadının kocasının. Ayrıca adam başka şehirde yaşıyorsa ne münasebetle kadınla irtibat içindeydiniz. Ben olsam eşime sorardım bunu.

kisaca anlatmaya calisayim biraz sinirliyim karisik olmaz umarim.
Kadinin bir cocugu var ve kocasi farkli bir sehirde calisiyor. Tuhaf bi evlilikleri var. Pek bir araya gelmiyorlar ama bosanmiyorlar da. Adamla esimin arasinda da pek bi muhabbet kalmadi.

Kadin zaman zaman bazi sorunlari oldugunda falan esimi arardi. Arkadas toplantilarinda karsilastigimizda esimle sakalasmalarindan bir kez rahatsiz olup esimi uyarmistim.o senin asker arkadasin degil diyerek. Esim diger kadinlarla mesafelidir. Bu kadin herkesle bu sekilde oldugu icin cok dert etmedim esime dikkat et tavrina dedim sadece.

Biz simdi kadinin kocasinin yasadigi sehire geldik, kadin ve kocam watsaptan yazismislar, sacma salak bi yazisma beni sinirlendirdi. Esime de niye boyle sacma sapan yazdin diyemiyorum mesajlarimi niye karistiriyorsun diyecek.
Yazisma su sekilde;

Esim: xin numarasi kac? (Kadinin kocasinin numarasini soruyor)
Kadin: neden lazim?
E: ne demek neden? Lazim iste.
K: uzun zamandir istemedin onemli bir sey mi oldu?(adam bi sure once numarasini degistirdi, esimin neden o zaman degil de simdi istedigini sorguluyor)
E: cok soru sormak sagliga zararli :KK66: numarayi alayim.
K: sinirlenmek :mad: sagliga yararli zaten
E: yok o da zararli hadi numaraaa
K: sen pasa misin
E: evet nerden bildin tesekkurler numarayi ver
K: dogru duzgun iste vereyim
E: lutfen xin numarasini yazmaniz mumkun mu efendim?
K: tamam bu sefer oldu 573737373882
E: numara dogru degil mi?
K: %200
E: :KK70:
K:hahaha
E: sagol
K: rica ederim.

Siz ne dusunursunuz? Ben mi abartiyorum sinir olarak.

mesajlaşma bir tek bana mı tuhaf gelmedi? Eşin yavşamış çok samimi bir konuşma diyenleri ağzım açık okudum.
Eşin ısrarla numarayı istiyor başka bir konuya girmiyor, kadın laf attığı için cevap veriyor gayet normal yazmış ama kadının ısrarını anlamadım.
Yazma şekli çok itici geldi. Muhabbet kurmaya çalışıyor ama eşin engellemiş gibi.
Bence abartma ama gözün de üstünde olsun :) :)

Ben eşinde bir laubalilik görmedim. kadın şansını zorşuyor gibi ama eşin uzatmıyor, ısrarla numarayı istiyor.

eşini daha fazla laubali buldum. ilk başta çok emri vaki konuşmuş.
sanki daha önce tanıyıp da laubali konuştuğu biriymiş gibi olmuş.
hiç hoş değil .

Back
X