Ayakkabi kokulari var onlari kullansinHer gun ayni konu.isten geliyor ustunu degistirmeden oturuyor.corap kokusu.ustunu degistirse ayagini yikamiyor.ayak kokusu.ailesi de pasakli ama ayagim kokmuyor diyor.kabul etmiyor.hep tartisma cikiyor.yuz kere tartistik ayni sey.guzel dillede soylesem olmuyor.oturma odasi iskence oldu.bazen erkenden uyuyorum.cok soylendigimde buyuk kavga cikariyor bazen.onuda goze alamiyorum.
AhhahahaBacim kocanin coraplarini ailenin burnuna tut bak nasıl arkanda duruyorlar
Benim babam senin gibi. Adam 50 m öteden alıyor her şeyin kokusunu. Ben de kokulara karşı hassasim. Yani konu sahibinin yerine kendimi koyayim diyorum. Bayilacak gibi oluyorum. Zaten dün bu konu bugün gaz konusu Turk erkegi= Recep Ivedik artik benim gozumdeAhhahahaHaykırdım resmen ya.
Ama şaka bir yana, kokan erkeği geç, kokan bir insan çekilmez. Ter, ağız, ayak fark etmez.
Yaklaşmam bile, böylelerine. Geçen eve misafir geldi, kadının ağzı zehir gibi soğan kokuyordu. Ya bir de bana yaklaşıp konuşuyor. Bayılacaktım, kokudan kusacak hale geldim anlatamam. Ya soğan sarmısak ve koku yapan her türlü baharattan nefret ederim. Ağzıma sürmem, burnum da çok keskin. Lanet gibi bir şey sormayın ya, her şeyin kokusunu duyuyorum, halim hal değil.
Ya belki tepki alırım ama gaz çıkarmak da bana normal gelmiyor ya. Utanırım yani yapamam, sağlık sorunları hariç tabi. Boşaltım sistemiyle alakalı rahatsızlığım olmadığı için yapmayı uygun görmüyorum; bu nedenle de sevgilimin yanında zart diye şey yapsam utançtan yerin dibine girerim. Yani yanında rahat olmak bu değil bana göre, pantolonla oturmazsın da eşofmanla oturursun, saçını ev topuzu yaparsın. Anırarak gülersin, ne bileyim biraz kudurursun. Ama geğirmek, gaz çıkarmak, kokmak falan aradaki saygıyı baltalar ya. Kakasını çıkarmamak lazım işinBenim babam senin gibi. Adam 50 m öteden alıyor her şeyin kokusunu. Ben de kokulara karşı hassasim. Yani konu sahibinin yerine kendimi koyayim diyorum. Bayilacak gibi oluyorum. Zaten dün bu konu bugün gaz konusu Turk erkegi= Recep Ivedik artik benim gozumde
Rahatligin o kadari gereksiz yaYa belki tepki alırım ama gaz çıkarmak da bana normal gelmiyor ya. Utanırım yani yapamam, sağlık sorunları hariç tabi. Boşaltım sistemiyle alakalı rahatsızlığım olmadığı için yapmayı uygun görmüyorum; bu nedenle de sevgilimin yanında zart diye şey yapsam utançtan yerin dibine girerim. Yani yanında rahat olmak bu değil bana göre, pantolonla oturmazsın da eşofmanla oturursun, saçını ev topuzu yaparsın. Anırarak gülersin, ne bileyim biraz kudurursun. Ama geğirmek, gaz çıkarmak, kokmak falan aradaki saygıyı baltalar ya. Kakasını çıkarmamak lazım işin
Kesinlikle katılıyorum.Ya belki tepki alırım ama gaz çıkarmak da bana normal gelmiyor ya. Utanırım yani yapamam, sağlık sorunları hariç tabi. Boşaltım sistemiyle alakalı rahatsızlığım olmadığı için yapmayı uygun görmüyorum; bu nedenle de sevgilimin yanında zart diye şey yapsam utançtan yerin dibine girerim. Yani yanında rahat olmak bu değil bana göre, pantolonla oturmazsın da eşofmanla oturursun, saçını ev topuzu yaparsın. Anırarak gülersin, ne bileyim biraz kudurursun. Ama geğirmek, gaz çıkarmak, kokmak falan aradaki saygıyı baltalar ya. Kakasını çıkarmamak lazım işin
onu hic denemedim cnm ya gercekten ne saglıyo peki
botoks yaptırın ayagına çekilmez valla artık herseyin bi çaresi varHer gun ayni konu.isten geliyor ustunu degistirmeden oturuyor.corap kokusu.ustunu degistirse ayagini yikamiyor.ayak kokusu.ailesi de pasakli ama ayagim kokmuyor diyor.kabul etmiyor.hep tartisma cikiyor.yuz kere tartistik ayni sey.guzel dillede soylesem olmuyor.oturma odasi iskence oldu.bazen erkenden uyuyorum.cok soylendigimde buyuk kavga cikariyor bazen.onuda goze alamiyorum.
Ayakkabilrina birer cay kasigi karbonat at asla koku kalmiyo. Dua edeceksin bana. Ama iki uc gune bi tekrarla.Her gun ayni konu.isten geliyor ustunu degistirmeden oturuyor.corap kokusu.ustunu degistirse ayagini yikamiyor.ayak kokusu.ailesi de pasakli ama ayagim kokmuyor diyor.kabul etmiyor.hep tartisma cikiyor.yuz kere tartistik ayni sey.guzel dillede soylesem olmuyor.oturma odasi iskence oldu.bazen erkenden uyuyorum.cok soylendigimde buyuk kavga cikariyor bazen.onuda goze alamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?