kocamin ayak kokusundan biktim

Ay iğrenç ya. Sen de aksam sabah yaninda turşu ye bakalım, katlanabilcek mi.. Aynı yatağa nasıl yatıyorsunu da gectim ayni ortamda durulur mu onla be...

Ayak kokusu bir hastalık gidecek doktora bir krem bir losyon tamam, ne diye işkence yaşatıyor size böyle yazık ya, siz eczaneden alabilirsiniz.

Ayakkabi spreylerinden alsaniz isten gelince sabah giderken sıksaniz ayakkabinin içine fayda etmez mi ki

Off bugün ne konular gördük ya. Biri eşinin yanında gaz çıkarır, öteki kokmuş ayağını yıkamaz.
Üfff Ne biçim adamlar var ya, bekar olduğuma seviniyorum bunları gördükçe.
Flört aşamasında iki dirhem bir çekirdek, evlenince hemen cart curt. Evlendin diye senin en iğrenç halini görmek zorunda mı kadın ya! Bazısı da doğallık der, böyle olacaksa doğal halini bir ömür görmeyeyim. Nezih bir mesafeyle ömrümüzü tüketelim ya!
Hastalık durumları hariç, terli ve dağınık, kokmuş, çapaklı, saçını taramamış, pejmürde bir halde erkek görmek istemiyorum. İstemeyeceğim de ya... Benim yanımda doğal moğal olmasın arkadaş. Bir anda soğuyorum zaten, bir tane ayıcık vardı yanımda tazmanya canavarı gibi soluksuz yemek yerdi. Sanki kaçırıyorlar, yemeği bitirir öyle yüzüme bakardı. Iyy hatırladım bak şimdi.
Ayakkabısının içine bebek pudrası döksen, çaktırmadan çoraplarına da döksen kokuyu hafifletir konu sahibi hanım.

Ayakkabi kokulari var onlari kullansin

-lotus- aynen yaa gaz falan

Bence bakimsizlik saygısızlık demek.önemsizsin demek. Hastalik falan istisna.

Bacim kocanin coraplarini ailenin burnuna tut bak nasıl arkanda duruyorlar
Ahhahaha Haykırdım resmen ya.
Ama şaka bir yana, kokan erkeği geç, kokan bir insan çekilmez. Ter, ağız, ayak fark etmez.
Yaklaşmam bile, böylelerine. Geçen eve misafir geldi, kadının ağzı zehir gibi soğan kokuyordu. Ya bir de bana yaklaşıp konuşuyor. Bayılacaktım, kokudan kusacak hale geldim anlatamam. Ya soğan sarmısak ve koku yapan her türlü baharattan nefret ederim. Ağzıma sürmem, burnum da çok keskin. Lanet gibi bir şey sormayın ya, her şeyin kokusunu duyuyorum, halim hal değil.

Benim babam senin gibi. Adam 50 m öteden alıyor her şeyin kokusunu. Ben de kokulara karşı hassasim. Yani konu sahibinin yerine kendimi koyayim diyorum. Bayilacak gibi oluyorum. Zaten dün bu konu bugün gaz konusu Turk erkegi= Recep Ivedik artik benim gozumde

Ya belki tepki alırım ama gaz çıkarmak da bana normal gelmiyor ya. Utanırım yani yapamam, sağlık sorunları hariç tabi. Boşaltım sistemiyle alakalı rahatsızlığım olmadığı için yapmayı uygun görmüyorum; bu nedenle de sevgilimin yanında zart diye şey yapsam utançtan yerin dibine girerim. Yani yanında rahat olmak bu değil bana göre, pantolonla oturmazsın da eşofmanla oturursun, saçını ev topuzu yaparsın. Anırarak gülersin, ne bileyim biraz kudurursun. Ama geğirmek, gaz çıkarmak, kokmak falan aradaki saygıyı baltalar ya. Kakasını çıkarmamak lazım işin

Rahatligin o kadari gereksiz ya Samimiyet samimiyette bir yere kadar. Dus ve wc bosuna icat edilmemis yani;-)

Kesinlikle katılıyorum.
İnsanız tabikinterliycez, gaz cikarcaz buhar şeklinde atamadigimiza göre bunları tamam yapcaz ama nasıl tuvalete gittiğimizde tek gidiyoruz beş kişi on kişi yada eşimizle gitmiyoruz ortalıkta yapmıyoruz niye çünkü özel bi an orda pis bişey yapıyoruz ve kimsenin görmesini istemiyoruz gaz cikarirkende tek olmamız lazım kimsenin koklamamasi , geçirdiğimizi kimsenin duymaması lazım bu eşiniz olsa bile istisna durumlardan bahsetmiyorum tabi...

Benim eşimin de oyle . bir sure antibakteriyel sabun kullandi. Amway marka cok ise yariyor.

her akşam duş alacak, bir de kaliteli bir outdoor ayakkabı aldı mı koku falan olmaz.. ama ilk şık her akşam duşa alıştırmak.. kimse kusura bakmasın ama koca şehirde, ellerin altında akan sıcak suya rağmen yıkanmaya üşenen yurdum insanından nefret ediyorum.. evde sizin burnunuz düşüyor, toplu taşımada da bizim.. hepimize yazık yahu..

Ayakkabisinin tabanligina kuru cay veya karbinat koyabilirsiniz caktirmadan kökten çözüm

onu hic denemedim cnm ya gercekten ne saglıyo peki

Merhaba, iş ayakkabıları seçimi son derece önemli gerçekten. Evde kavga gürültü bizde de bitmiyordu. Sırf bu ayak kokusu yüzünden. Eşimin çalıştığı firma geçtiğimiz ay Demir Kundura diye bir firmayla anlaşmış. Ne bir koku ne de bişey. Bayıldım gerçekten. İnternette araştırdık, 2-3 çift daha kendi özel isteğiyle getirtti. Bir de bunu deneyin derim; ...numaralarına buradan ulaşabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
botoks yaptırın ayagına çekilmez valla artık herseyin bi çaresi var

Ayakkabilrina birer cay kasigi karbonat at asla koku kalmiyo. Dua edeceksin bana. Ama iki uc gune bi tekrarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…