- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Ise giderken ozeniyor eve gelince tik yok.tatli dil de kar etmiyor inanin.bide inat.ama diger oneriler aklima yatti.hatta bugun butun coraplarini defne sabununa bastircam.onun agir ve guzel bir kokusu var.niye daha once aklima gelmediki.
Her gun ayni konu.isten geliyor ustunu degistirmeden oturuyor.corap kokusu.ustunu degistirse ayagini yikamiyor.ayak kokusu.ailesi de pasakli ama ayagim kokmuyor diyor.kabul etmiyor.hep tartisma cikiyor.yuz kere tartistik ayni sey.guzel dillede soylesem olmuyor.oturma odasi iskence oldu.bazen erkenden uyuyorum.cok soylendigimde buyuk kavga cikariyor bazen.onuda goze alamiyorum.
bana dediniz sanırım :)
Sizlerin ilişkileri nasıl bilemiyorum ama eşim benim genelde ayakkabılarımı bağlar, ben onun tırnaklarını keserim, o benim saçlarımı tarar, kulağımı temizler, banyodan çıktığında onu kurularım, birbirimizin dişinin arasında, gözünde, burnunda kalan şeyleri temizleriz falan. Ne bileyim başka çiftler yapmıyo mu bunları hiç?
Yani bunlar bizim için normal. Otur önüme ayağımı yıka demiyor tabiki adam :) bana bi kere bile kalk su getir ya da yemek hazırla da dememiştir şu 10 yıllık ilişkimizde.
bu arada evet ailesi eğitim verememiş olabilir bazı insanlara sizlerin deyişiyle hanzolara :) çünkü bazılarının "ailesi olmayabilir"
İlk zamanlar eşim kendine bakmayı bilmezdi. Eşyalarını değiştirmeyi, çoraplarını üst üste giymemeyi. Adam aile ortamında büyümemiş ki! Çocukken yıkan diyen, tırnağını kestiren, çoraplarını değiştirten bunları öğreten biri yokmuş başında. Ben de çoğu insan gibi bağırarak kızarak pis vs diyerek uyarmak yerine, önce daha düzenli daha temiz olmayı uygulamada gösterip bakımlı daha özenli olduğunda ne kadar hoşuma gittiğini, ondan nasıl etkilendiğimi sözle ve davranışla ifade ederek kendisinde davranış değişikliği sağladım.
Buna ister doğu kafası diyin, ister kulluk diyin. Adamlara tapın dedim sanki :)
Yav bilmiyorum ki belki ben acayibim.
Yok artık yaa kadına şunu yapın,bunu yapın diyip,kocasının ayağını nasıl güzelce(!)yıkadığını anlatanlar olmuş..
Erkeklerin ayaklarının sorumluluğunu da mı kadınlar alsın?? Gerçekten şu oryantal kültür olayını iyice abarttınız..Bir adamları elinizle tuvalete sokmadığınız kaldı..Birde normal gibi birbirinize akıl veriyorsunuz.Vücudunun dahi sorumluluğunu alamıcak kadar spastik bir adam bırakın evlenmeyi,toplum içine çıkmasın bir zahmet!!!
Bırakın şu kula kulluk yapmayı,az kendinize saygınız olsun..Her birey kendi vücudundan,kişisel bakımından sorumludur!Bunu yapmayanlar pis ve saygısız insanlardır.Sanki 1 yaşında çocuğa wc eğitimi ,temizlik adabı verir gibi, yok efendim kocalarına ohhh mis diyolarmışta,kocalarda 0-3 zeka hemen heveslenip birden temiz insan oluveriyolarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?