kocamin ayak kokusundan biktim

Vay arkadaş ne yaratıklığımız ne kulluğumuz ne ucuzluğumuz kalmış ya.
Şok yaşattınız bana sabah sabah :)

Bazı insanlar vardır artık pislikleri ile bütünleşmiştir, normal gelir onlara. Belli bi yaştan sonra bu alışkanlıkları edinmek zor oluyor. Siz rahatsızlığını belirtmeye devam edin inş. çözüm olur.

ayak spreyi var
mesela flo da falan satılıyor (geçen sene 10 TL idi) o spreylerden ayakkabısına sıkın

babamın da arada oluyor saolsun yıkardı ama bazende kokmuyor sen çok huylusun derdi,
ben koku spreyini akşam sıkardım bir ara bir tane ayakkabı aldı (ucuzun etin yahnisi hesabı) leş gibi kokuyor adam ayağını yıkıyor yine kokuyordu 1 hafta üst üste sıktım her akşam yine de kokuyordu eve gelen abisi ne lan bu leş gibi kokuyor cam falan açın deyince adam attı çöpe
geçenlerde kar yağınca yine kokmaya başladı adam yıkadı ama kokuyor (ayağı ıslanıyor mu artık nedir)
koku spreyini akşam sıktım ayakkabının içine 2 gün üst üste uyguladım şuan iyi çok şükür

aslında çözümü basit sabunlu su ile yıkayacak yada bır dus alacak ve koku falan kalmayacak tabıkı coraplar gunluk degısecek ve ayakkabılarda havalandırılacak ama bence esın kokuyu duysa bıle alısmıs ve onu rahatsız etmedıgınden yok sayıyor ama bu senı rahatsız etme hakkını ona vermez...
sen yınede guzel dılle uyar olmadı sen bak bır caresıne...

Eşinizi işten gelince güzel bir şekilde karşılasanız, sıcak güzel bir duş alıp, evde giyeceklerini de mis kokular içinde kendisine verseniz...
Ve bunu alışkanlık haline getirene kadar hergün uygulasanız, sonuç alabilir misiniz acaba?
Çünkü bazen inat ediyorlar ve siz ona söylendikçe, tam tersini uyguluyorlar.

Ise giderken ozeniyor eve gelince tik yok.tatli dil de kar etmiyor inanin.bide inat.ama diger oneriler aklima yatti.hatta bugun butun coraplarini defne sabununa bastircam.onun agir ve guzel bir kokusu var.niye daha once aklima gelmediki.

çok enterasan ya bi insan sevdigi deger verdıgı ınsanın rahatsız oldugunu bıle bıle nasıl aynı seyı yapmaya devam eder ustelık konu sahıbı bu konudan dolayı kavga etmesıne ragmen.
nilgun hnm malesef bu alışkanlıkla alakalı. ama toplum ıcınde utandırma teknıgını uygulamalısınız.

ben eşimden hic görmedım bu zamana kadar adam ısten gelır ustunu cıkarır. gıder ayaklarını ellerını yuzunu yıkar kurulanır ev kıyafetlerını gıyer oturur. ( iş çıkısı direk annemlere yada annesıne gıttıysekte aynısını yapar orda da hep yedek corabımız vardır)

bazen ayakkabıdan kaynaklı koku esımde de oluyor. ama sıcak su dolu legene bıraz sırke bırazda tuz atıp 10 dk kadar ıcınde tutup yıkıyor ayaklarını gercekten ıyı bır çözum koku ıcın.

Ise giderken ozeniyor eve gelince tik yok.tatli dil de kar etmiyor inanin.bide inat.ama diger oneriler aklima yatti.hatta bugun butun coraplarini defne sabununa bastircam.onun agir ve guzel bir kokusu var.niye daha once aklima gelmediki.

benim eşiminde ilk evlendiğimizde ayakları çok kokardı cok sıkıntılarımız oldu evlendiğimizde değil birlikte olmak adam yıkanmıyordu bile ,ailesi ablaları abisi günde 2 sefer banyo yapar bunda tık yok, kış günü camı açar dışarıdan nefes alırdım midem inanılmaz bulanırdı , ve en sonunda kavga kavga
biz boşanacak duruma geldik ailesine söyledim böyle pis biri oldugunu kardeşleri inanamadı bu kardeşimiz olamaz dediler ,bir gün iş dönüşü gene 3-4 gün yıkanmmaış halde ablasına ugradık , camı açtı oturdu kadın ve en sonunda kalk allah aşkına ayaklarını yıka bu ne çekilecek gibi değilsin dedi, ( belki bana inanmamışlardı iyi oldu )
moral olarak biraz daha iyi günlere geldik çok şükür ve artık hergun banyo yapıyor ayaklarını yıkıyor ve kendine bakıyor,

Eve geldiğinde siz aynı yerde bulunmayın birsüre.Hatta işten geliyor siz yemek hazırlıyorsanız yemek masası hazır şekilde kalsın o gelip yesin siz hiç odaya girmeyin.En son size gelip neden böyle yapıyorsun derse laftan anlamıyorsun en son mide bulantısından ölücem diyin.Ne düşüncesiz adam yaaa

Ayağının kokması çok normal, sabahtan akşama kadar ayakkabıyla duruyor sonuçta.
Fakat insanın en başta kendisine saygısı olmalı bence
Ben her akşam eve gelir duşa girerim, duşa girmeden yemek bile yemem.
Ki bu evlenince de böyle devam edecektir eminim.
Karşımdaki insanın da evine girip çıktığım için biliyorum, asla öyle durmaz, ya ayaklarını yıkar ya duşa girer.
Evlenince kesinlikle işten gelince duşa girmesini isterim.
Bence daha sert bi şekilde uyarmalısınız, gerekirse aynı ortamda hiç durmazsınız belki aklı başına gelir.
İnsan eşinin tiksindiğini bile bile nasıl aynı şeyi yapar anlamıyorum

doktora gitsin eşiniz ayagında mantar yada egzema olabilr.

eşinizin burnunda problem olabilirmi ?

Arkadaşlar bi donem ben bu ayak kokmasina yakalandim.

O zaman 12 saat tezgahtarlik yapiyordum. Ayagim ayakkabidan cikmiyordu.

Neler denedim neler. Gun icinde 5 defa ayagimi yikayip corap degistirdim. Tum ayakkabilarimi attim degistim. Ve yumusak hava geciren iste kullanimlik kaliteli spor ayakkabisi aldim. Oda kokuttu patik gibi dedim hic giymek istemesemde konvers aldim. Fiyasko. Eve gedim sabunlu su, sirkeli su,karbonatli su tuzlu su her cesit suda ayagimi yikadim. Fiyasko. Sanki derime gecmis. Ay cok kotuydu yahu. Denemedigim sey kalmamisti o donem. Ayaklarim sanki kendi ozerk bolgesini ilan etmis gibiydi. Ayaklar haricinde mis gibi kokuyordum. Kisisel bakima cok deger veririm. Ama gel gor ki ayaklarim bambaska bi alemdi.

Simdi evdeyim calismiyorum. Uni sinavina hazirlaniyorum. 3 gunde gecip gitmisti o koku. Ayak ayakkabida cok durunca kokuyor

Hayır direkt sizin şahsınıza söylememiştim hatta şimdi tekrar yorumunuzu okudum.Ben bu kadınlar kulübünde devamlı bir "ay canım şöyle alıştır,ay mis gibi de hoşuna gitsin,gel beraber yapalım de,ben kocama yaparım falan gibi çok yorumlar gördüm.Bu başlığın tamamını okumadım hep okuduğum yorumlar..ve bu bahsettiğimiz ilişkiler sizin ilişkiniz gibi "karşılıklı" yakınlığın olduğu ilişkiler değil , kadınların hanzo kocalarının ayağına kadar temizlediği ilişkiler ne yazik ki..

Sizin ilişkiniz benim eski erkek arkadaşımla olan ilişkimi andırıyor,daha doğrusu o öyle olmak istiyordu ben sizinki kadar yakın olamam yapı itibariyle ama yinede kendimi aşmıştım..ayrıca bir insanın ailesi olmaması,bu tarz şeyleri yaşayamamış olması ile,ailesi olup pisliğinden ve sorumsuzluğundan ,kendi çorabını dahi çöpe atmaya üşenmesi aynı şey değil..yani hayır sizinki gibi bir ilişkiyi kastetmedim.Ayrıca sizinki gibi ilişkiler çok ender bence..gerçi şimdi bu yorumları görüp bende kocişimle böyleyimciler çıkar ortaya

Uff erkek kardeslerim boyle kokardi.
Esim sukur kokmuyor. Koksa yanmistim her kosede bi cift corabi olur zira.

yazan oldu mu bilmiyorum sayfaları okumadım. Kına ayak kokusunu büyük oranda gideriyor. Tuzla karıştırıp taban ve parmak arasına yakmalısınız. kış olduğu için görüntü çok etkilemeyecektir.
Karbonat serpin ayakkabının içine bir kaç günde bir ve naylon içerikli çoraplardan kaçının.
Birazda ayakkabıyla alakalı, Bir ara benimde çok kötü kokmaya başlamıştı bu yöntemleri uyguladım baya faydasını gördüm ama sonradan fark ettim ki özellikle o ayakkabıları giydiğimde kokuyor.

Piyasada ayak kokusu ve bakımıyla ilgili bir çok ürün var. Kullanan bir iki arkadaşımı bilirim ve gayet mennunlar. Tüm gün hava almayan ayakkabıların içinde ayak tabiki terliyor ve koku yapıyor. Sizin eşinize uygun hava aldıran ayakkabı seçimi ve dermotoloji ürünleri kullanmanız.. Bunu sizin tatlı teşfiklerinizle olur. Umarım kısa zamanda aşarsınız bu sorunu

Uzun saatler çalışan insanlar için bu normal .
Ama önce kendini farkeder insan bence hemen duşunu alır ya da elini ayağını yıkar .
Söylendiği halde ısrarla hala kokmuyor diyorsa sen de bi süre duş alma kokuyorsun derse yok sana öyle geliyor mis gibiyim dersin

normalde çok az konuya yorum yaparım
Ağzınıza sağlık diyorum, başka da bir şey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…