Kocamın Baş Belası Ailesi

ah canım ya bizde aynı durumdan muzdaribiz senin eşinin gene kurtulma şansı var tayini çıkar gidersiniz inşallahda biz ne yapıcaz acaba kayınpederim buzaman kdar giridği bütün işleri batırıp çıktı 2 oğlu var 2sinden habersiz danışmadan ettmeden dünya kdar borcu var bize buzamana kadar bikere yardımı bulunamamıştır bizde şimdi karakara düşünüyoruz hem abimler hemde eşim sürekli aile ortamımızda huzursuzluk okdar borcu nasıl ödicez napıcaz diye babalarınında hiç sanki umrunda değil havaları bizi dahada yoruyo inşallah düze çıakrız

sıkma canını gün doğmadan neler doğar hem bak Allahtan korktuğun gibi bir olay gerçekleşmemiş sen eşine destek ol yanında ol herşey yoluna girer kurtulursunuz sıkıntılardan inşallah:Saruboceq:

herkes yapacak bir sey yok demis ama bence var esinin babasiyla konusmasi gerekiyor...
beni borclarin ve sorunlarin yüzünden basklariyla muhattap etme demesi gerekiyor...
her "baba" baba degil ne yazikki...
borclari yüzünden cocugununun basini derde sokmus cok baba biliyorum...
siz en iyisi gereken yerde dur demeyi bilin...

kiminin evladı kimininse babası annesi sorun desene
tek çocukmu eşin
babası vurdumduymaz ve her konuyu oğluna hallettiriyo yani
dişini biraz daha sık gidiceksiniz diycem ama
onlarında sizinle gelme ihtimali varmı
gitseniz bile uzaktanda sorun çıkarabilme olasılığı yüksek
eşinde babası ailesi atsa atamaz rest çekse çekemez aile bu
hayırlısı kuzucum

herkes yapacak bir sey yok demis ama bence var esinin babasiyla konusmasi gerekiyor...
beni borclarin ve sorunlarin yüzünden basklariyla muhattap etme demesi gerekiyor...
her "baba" baba degil ne yazikki...
borclari yüzünden cocugununun basini derde sokmus cok baba biliyorum...
siz en iyisi gereken yerde dur demeyi bilin...

ağzımdan aldın canım lafımı,sonuna kadar katılıyorum.ne yani adama bak ya.yorganına göre ayağını uzatsın bey babamız.ve oğluda konuşmalı ya borç etmesin,yada paşa paşa ödesin.tamam belki biyere kadar öder ama,babayıda uyarmak lazım.aksi halde ödemeyeceğini söylerse. bu kadar olmaz.
allah tez günde kurtarsın canım.böyle sorumsuz insanlardan çekilmezde doğrusu.

canlarım siz deyin 100 ben diyeyim 500 kere konuştu babasıyla.ama adam hatasını kabul bile etmiyor

Sık dişini arkadaşım bak az kaldı şubata allah herşeyin hayırlısını verir.
Babayada ne denir bilmemki .
İnşallah bu sorunları atlatır sen ve eşin rahat bir nefes alırsınız

ahh kuzucuğumun ne dertleri varmışta haberim yokmuş.
Aşkısım yasakladığı için bir derdim var bölümüne girmiyordum uzun zamandır.
psikolojim bozuluyormuş.:)) ama artık dayanamadım ana bir baktım balısı burda...
Canım allah korumuş kocacığını ama anladığım kadarıyla bir kerelik bir şey değil.
Bence tatlı tatlı eşini uyar. Aşkım sana bişiy olmasından korkuyorum. Artık sen sadece kendin için yaşamıyorsun. Geride bende varım. Sensiz naparım falan şeklinde söylesen durumun ciddiyetinin farkına varır belki. Tamam kimse ailesini atamazda satamazda ama artık sizinde kendinize ait bir yuvanız var. Önce hanenizin içini düşünmek zorundasınız... nacizane fikrim...;)

Ne dersen de ne yaparsan yap babasını atamaz ve babası haksız bile olsa ona destek olmaya çalışacak.Çok karşı çıkarsan da bunu senden habersiz yapacak.Benim de eşime yapma diye direttiğim çok şey vardı ailesiyle ilgili baktım benden habersiz bir şeyler yapmaya başladı.Bu daha kötü oluyor canım.Ben de şimdi uzaklara gitmeyi istiyorum bazı şeylerden kurtulmak için .ınşallah eşinin işi kesinleşene kadar başı belaya girmez ama eşin aklı başında biri ise seni düşünüp olayları abartmaz...
Burcuözge arkadaşımızın da dediği gibi eşine beni düşün diyerek uyarman iyi olur.Fazla da sert olma dediğim gibi bu kez haberin olmadan yapar.

canlarım siz deyin 100 ben diyeyim 500 kere konuştu babasıyla.ama adam hatasını kabul bile etmiyor

Hatasını kabul etmeyen insana yapılacak hiçbir şey , söylenecek hiçbir söz kalmaz canım:1no2: Üstelik büyüktür babadır diye üstüne de gidilmez ...Zor bir durum...Eşin görevine başlayınca umarım daha az muhattap olursunuz bu kişiyle. Başı derde girer, bir şey olur diye korkmuşsun ama eşin sağduyulu biriyse , fevri değilse zaten yapılacak en mantıklı konuşmayı yapmıştır ve başını derde sokacak bir şey yapmaz diye düşünüyorum ,bilmiyorum eşini sen daha iyi tanırsın...Hem de subay olmuşken hiç yapmaz bence ...

aynı problemlem bendede var kayınbaba 7 ay önce geçerken bana uğradı hala bende ve ayrıca ben eşimi sevmiyorum bile ama insanlığım beni onu kırmaya incitmeye el vermiyor sadece sabır arkadaşım allah gönlüne göre versin demek istediğim eşini seviyorsan dayanacaksın mutluluklar

Back
X