kocamın başka msn'i oldugunu ögrendim!!

ndyatasayar

sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
82
0
86
Konya
slm kızlar lütfen bana yardım edermisiniz dün eşimin başka bi msnsi oldugunu ögrendim ama sormadım msnsinin şifresini kırmaya calışıyom yapamadım içindekileri cok merak ediyorum nolur yardım edin nasıl yapabilirim weya ne yapmalıyım

mail şifresi kırmanın cezası bir yıla kadar hapis veya adli para cezası, bunu biliyormuydun?

neyse...tahmin yoluyla denedinmi?

slm kızlar lütfen bana yardım edermisiniz dün eşimin başka bi msnsi oldugunu ögrendim ama sormadım msnsinin şifresini kırmaya calışıyom yapamadım içindekileri cok merak ediyorum nolur yardım edin nasıl yapabilirim weya ne yapmalıyım

Ancak bi uzman kırabilir. Siz hicbirsey yapamazsınız. Neden eşinize sormuyorsunuz? Zaten o cevap verirken yüzünden anlarsınız, doğruyu söyleyip söylemediğini...

msn alınırken baska bi mail adresi veriliyor o mail adresine sifremi unuttumdan mail isteye bilirsin tabi önce o mail adresini bulman lazım anlayacagın çok çok zor .... onun dahiline kırman imkansız ama bence akşam oturttur kocanı pc basına yaz o maili gir şifresini de zorla başka care yok ...

ben bir yolunu biliyorum, ama bu yöntemle ancak evdeki pc den o maili açarsa öğrenebilirsin şifresini

Son düzenleme:
casus yüklemesi sakıncalı evliliği yıpratır bence hiç gerek yok böle oyunlara alsın kocasını karsısına catır catır actırsın

neden yıpratsın ki
ben yüklemiştim bi ara casus evdeki pc ye, hiçbirşeyde olmadı

offffffff nedir bu erkeklerden çektiğimiz benimki hiç nette bir başka msnesi ve facesi oldugunu görmedim ama telefonunda konuşarak mesajlaşarak hatta yatarakbeni aldattı bu daha kötü demi inşallah sadece sıkıldıgı için yazışma yapmıştır inşallah kötü şeylere rastlamazsın ben 1 senedir topragın altında gibiyim rabbim bu duyguyu yaşayanların yanındaolsun inşallah kötü yazılar çıkmaz canıım şifre kırmayı tam bilmiyorum

sadece mail adresi aldıysa belki bişi yoktur
mesela benim de var birkaç mail adresim
ama msn konuşması yaptıysa onu bilemiyorum :26:

casus yüklemesi sakıncalı evliliği yıpratır bence hiç gerek yok böle oyunlara alsın kocasını karsısına catır catır actırsın

neden yıpratsın ki
ben yüklemiştim bi ara casus evdeki pc ye, hiçbirşeyde olmadı

Carrie katılıyorum. Hicbir sakıncası yok. Benim iki bilgisayarımda da var. Zaten bi haltlar yiyen adam, o bilgisayarı kafasına yemeye mahkumdur :D

sadece mail adresi aldıysa belki bişi yoktur
mesela benim de var birkaç mail adresim
ama msn konuşması yaptıysa onu bilemiyorum :26:

doğru diyor
mesela bende casus yüklediğimde eşimin başka mail adreslerininde olduğunu gördüm
birisini oyun üyelikleri için almış
başka birinde banka ekstreleri geliyor
birisinde bnm resimlerimi saklamış (ben sinirlenince bütün resimleri siliyorumda :1: )

Son düzenleme:

Carrie katılıyorum. Hicbir sakıncası yok. Benim iki bilgisayarımda da var. Zaten bi haltlar yiyen adam, o bilgisayarı kafasına yemeye mahkumdur :D

bizim pc de baya uzun bi süre yüklü durdu, bi kaç ay
eşimin pc yi saat kaçta açtığını, kapattığını, neler yazdığını, şifrelerini, hangi sitelere girdiğini fln herşeyi görüyodum
garibim oyundan başka birşeye girmiyodu zaten sonra kaldırdım ama arasıra tekrar yüklüyorum, bi iki hafta kolluyorum sonra kaldırıyorum, pc temiz gözüksün diye :1:

canım gizli soru ile açabilirsin ben birininkini o şekilde tahmin ederek buluştum :D:51:
kızlar sadece casusu yükle mi yazıyoruz casus yazılım yükle mi?

Son düzenleme:
anlamadı, hatta benim o tür programları kullanmayı bildiğimi bile bilmez, sadece forumda yazıştığımı zannediyor kamil :1:

anlamadığı için bişi olmamıştır ... sevgili kocamda il evlendiğimiz aylar pcye casus yüüklemiş :) benm kamilde benm o denli bulacagımı pc yi ii kullandığımı düşünmemiş .... nese yarisi gün öğrendim casus yüklediğini hiç bişi demedm ama tabi bana güvenmediği içinde çok üzüldüm ... itiraf etmesini bekledim .. aklı sıra beni takip ediyo ya ... her eve geldiğinde caktırmadan bakıyo bende gün boyu bütün yaptıklarımı casusa girip siliyorum ... ve bana dediği bugün ne yaptın ...... bende tabi hiç bişi pc ye takıldım akşama kadar derdim.. tabi casusa bakıyo bişi yok ... allak bullak oldu aklı ... derken casustan onun bi açığını yakaladım öle aldatma falan deil basit bi olay ...anlıycagınız kendi kurduğu tuzaga kendi düştü... ama dediğim gibi böle oyunlara hiç gerek yok alsın kocasını karsına konuşsun

benm kocamda casus bilgisayar diye bişey yuklemiş bahsettgniz şey o mu acaba eşim neden öle bişey yaptı taktım şimdi onun ve benm dışmda b.sayarı kullanan yokk:50:

anlamadığı için bişi olmamıştır ... sevgili kocamda il evlendiğimiz aylar pcye casus yüüklemiş :) benm kamilde benm o denli bulacagımı pc yi ii kullandığımı düşünmemiş .... nese yarisi gün öğrendim casus yüklediğini hiç bişi demedm ama tabi bana güvenmediği içinde çok üzüldüm ... itiraf etmesini bekledim .. aklı sıra beni takip ediyo ya ... her eve geldiğinde caktırmadan bakıyo bende gün boyu bütün yaptıklarımı casusa girip siliyorum ... ve bana dediği bugün ne yaptın ...... bende tabi hiç bişi pc ye takıldım akşama kadar derdim.. tabi casusa bakıyo bişi yok ... allak bullak oldu aklı ... derken casustan onun bi açığını yakaladım öle aldatma falan deil basit bi olay ...anlıycagınız kendi kurduğu tuzaga kendi düştü... ama dediğim gibi böle oyunlara hiç gerek yok alsın kocasını karsına konuşsun

ayrıca kamilde güzel uydu bayıldım bundan sonra kocamın kadınlar kulubündeki adını kamil ilan ediyorum :37::37::37::37:

Minnak kedicigim nedir bu casus meselesi?

yada ben türkcesini ilk defa duyuyorum:27:

hello elmacım :54:

casus programı yüklüyosun pc ye ve herleyi kaydediyor
şifreleri
girdiği siteleri
baktığı resimleri
seyrettiği videoları
chatlerde konuşulanlar
ayrıca masaüstününde resmini çekiyor
pc yi saat kaçta açtığını
saat kaçta kapattığını

gösteren bi program :17: