kocamın başka msn'i oldugunu ögrendim!!

anlamadığı için bişi olmamıştır ... sevgili kocamda il evlendiğimiz aylar pcye casus yüüklemiş :) benm kamilde benm o denli bulacagımı pc yi ii kullandığımı düşünmemiş .... nese yarisi gün öğrendim casus yüklediğini hiç bişi demedm ama tabi bana güvenmediği içinde çok üzüldüm ... itiraf etmesini bekledim .. aklı sıra beni takip ediyo ya ... her eve geldiğinde caktırmadan bakıyo bende gün boyu bütün yaptıklarımı casusa girip siliyorum ... ve bana dediği bugün ne yaptın ...... bende tabi hiç bişi pc ye takıldım akşama kadar derdim.. tabi casusa bakıyo bişi yok ... allak bullak oldu aklı ... derken casustan onun bi açığını yakaladım öle aldatma falan deil basit bi olay ...anlıycagınız kendi kurduğu tuzaga kendi düştü... ama dediğim gibi böle oyunlara hiç gerek yok alsın kocasını karsına konuşsun

bnm kamil çok sakindir, söylesemde birşey demez biliyorum,güler geçer ama neden uyuyanı uyandırayım? :1:

arkadaşlar bu programın bilgisayarmızda olduğunu nasıl anlarız? adı ne programın

ayyy şoka ugradım resmen oysaki bana çok güvenr yada ben öyle sanıyomuşum neden böyle bişey yaptı hala anlam veremiyorm bende pek anlamam pc den arkadas casus program diyince benm jeton düştü:18:

arkadaşlar bu programın bilgisayarmızda olduğunu nasıl anlarız? adı ne programın

ayy şimdi bütün kadınlar şüphelendi pcye bakacaklar yüklemişler mi diye ......
canım google ye casus yaz bi kısa yol tuşu var onlara birlikte bastığında eğer yüklüyse pat karsında ... uzun zaman oldu unuttum hangi tuşlar olduğunu

hello elmacım :54:

Casus programı yüklüyosun pc ye ve herleyi kaydediyor
şifreleri
girdiği siteleri
baktığı resimleri
seyrettiği videoları
chatlerde konuşulanlar
ayrıca masaüstününde resmini çekiyor
pc yi saat kaçta açtığını
saat kaçta kapattığını

gösteren bi program :17:

mrb canım
ne guzel programmış
nasıl yapılıyor acaba?
Peki nerde bıle bılreız benım bılgısayarda u programın olub olmadıgını?

bizim pc de baya uzun bi süre yüklü durdu, bi kaç ay
eşimin pc yi saat kaçta açtığını, kapattığını, neler yazdığını, şifrelerini, hangi sitelere girdiğini fln herşeyi görüyodum
garibim oyundan başka birşeye girmiyodu zaten sonra kaldırdım ama arasıra tekrar yüklüyorum, bi iki hafta kolluyorum sonra kaldırıyorum, pc temiz gözüksün diye :1:

Ben hiç silmiyorum, o da sadece oyun oynuyo.

İlerde cocugum olursa mutlaka kurarım onun bilgisayarına, evet belki özel yaşamını biliyo olucam, ama olumsuzlukların önüne gecmem lazım

ctrl+alt+f7

casus007 :) adı

hello elmacım :54:

casus programı yüklüyosun pc ye ve herleyi kaydediyor
şifreleri
girdiği siteleri
baktığı resimleri
seyrettiği videoları
chatlerde konuşulanlar
ayrıca masaüstününde resmini çekiyor
pc yi saat kaçta açtığını
saat kaçta kapattığını

gösteren bi program :17:

Hello minnagim:9:

peki bu programi satin mi almaliyim disaridan magazada?

ayy şimdi bütün kadınlar şüphelendi pcye bakacaklar yüklemişler mi diye ......
canım google ye casus yaz bi kısa yol tuşu var onlara birlikte bastığında eğer yüklüyse pat karsında ... uzun zaman oldu unuttum hangi tuşlar olduğunu

evet ama o herzaman geçerli değil
ben yüklediğim zaman seçeneklerden değiştirmiştim orayı, eğer eşim şüphelenirse ve o tuşları basarsa program kısayolu çıkar diye başka karışık tuşlar seçmiştim ve güncellemiştim, sonrada o senin dediğin tuşları tıklayıncada bişi çıkmıyordu, sanki casus yokmuş gibi
profesyonelce ayarlamıştım ben casusu :9:

Hello minnagim:9:

peki bu programi satin mi almaliyim disaridan magazada?

Saın almaya gerek yok, demo yazılımı pc ye yükle, iki hafta ücretsiz zaten, gittigidiyordan dan lisans satınal. Ömürlük :)

Gerçi ben bedava lisans bulmuştum.

İlerde cocugum olursa mutlaka kurarım onun bilgisayarına, evet belki özel yaşamını biliyo olucam, ama olumsuzlukların önüne gecmem lazım

ctrl+alt+f7

ahanda şindik yaptım pc temiz ... eee artık güvensin lütfen... onca yıl 2 tanede çocuk dimi ama :46::46::46::46:

mrb canım
ne guzel programmış
nasıl yapılıyor acaba?
Peki nerde bıle bılreız benım bılgısayarda u programın olub olmadıgını?

o biraz zor...programın ayarlarıyla oynanmışsa pek kolay anlaşılmaz :44:

ahanda şindik yaptım pc temiz ... eee artık güvensin lütfen... onca yıl 2 tanede çocuk dimi ama :46::46::46::46:

Ama eğer şifre tuşlarını değiştirdiyse işin yaş :D ahahaha bi düzine de doğursan nafile :1:

Espri yapıyorum gerçi, benim kamil araştırsa baksa sak diye cıkacak karşısına.

evet ama o herzaman geçerli değil
ben yüklediğim zaman seçeneklerden değiştirmiştim orayı, eğer eşim şüphelenirse ve o tuşları basarsa program kısayolu çıkar diye başka karışık tuşlar seçmiştim ve güncellemiştim, sonrada o senin dediğin tuşları tıklayıncada bişi çıkmıyordu, sanki casus yokmuş gibi
profesyonelce ayarlamıştım ben casusu :9:

vayyy vayyy vayyyyyy..... ben sizin kamile olduğunuza pek inanmadım doğrusu ... ama eşiniz size kamile dediğine göre dört dörtlül kamillerden :1::1::1::1::1::1:

ctrl+alt+f7

ana bak bu herzaman olmuyor
ben kurduğum zaman casusu değiştirmiştim herşeyi, dışardan hiçbişey belli olmuyordu birşeyde çıkmıyordu :D

çalıştırdanda çıkmıyordu, o tuşlara tıkladığındada çıkmıyordu

Back
X