kocamın başka msn'i oldugunu ögrendim!!

lütefen canım bize tedaylı bişelki tiyolar ver uygulayalım heleben zaten güvenim 0 olmuş eşime belki bu işe yayar sana dua ederim :)

tüyoları veriyorum işte :1:
bi casus programı yükleyin ama yüklediğiniz zaman sakın ha masaüstüne kaydetmeyin ve kısayol tuşlarını değiştirin :)
program ismi vermek yasak sanırım forumda :24:

banlanırım, daha yeni çıktım mapustan :24:

Son düzenleme:
@Carrie yanlış bişi yapıyoruz biz :D ceza yeriz falan neme lazım

İsteyene özelden yazarsın, konuyu da geyiğe cevirmeyelim. Baksana reytinglere :1:

tıklıom anlatım şekli var baska bişey yokk:((

o zaman demek ki o anlatımı, demek ki şu anda araştırma aşamasında, belkide programı henüz yüklememiştir, nasıl yükleyeceğini öğrenmeye çalışıyor ama yüklemişte olabilir :50:

@Carrie yanlış bişi yapıyoruz biz :D ceza yeriz falan neme lazım

İsteyene özelden yazarsın, konuyu da geyiğe cevirmeyelim. Baksana reytinglere :1:

doğru diyosun
ben daha yeni geri geldim zaten dün akşama kadar banlıydım ben, geçen sene banlanmıştım, 31 aralıkta :37:

o zaman demek ki o anlatımı, demek ki şu anda araştırma aşamasında, belkide programı henüz yüklememiştir, nasıl yükleyeceğini öğrenmeye çalışıyor ama yüklemişte olabilir :50:

aayyy bayılıcam walla bak sen şu kocama ya daha 3 aylk evliyiz nelere kalkışmşş o kadarmı saf masa üstnde grcegmi bilmiomu kamillll:25:

ewet gercekten kamilllmiş benim kocam nerden girebilirim peki bilen varmıı:26::26:

başlattan casus yazrak indirdiği dosyaya ulaşabilirsiniz.programı gizlemediyse zaten çalıştıramamıştır zannediyorum.
bence siz kurun çalıştırın şaşkın kocanız görsün gününü :37:

başlattan casus yazrak indirdiği dosyaya ulaşabilirsiniz.programı gizlemediyse zaten çalıştıramamıştır zannediyorum.

ben orayıda gizlemiştim :1:

aayyy bayılıcam walla bak sen şu kocama ya daha 3 aylk evliyiz nelere kalkışmşş o kadarmı saf masa üstnde grcegmi bilmiomu kamillll:25:

zaten ilk aylarda yasanıyo bu türşeeyler.......:))) yok cnm bence senn hattinden fazla saf olduğunu düşünüyor ..... tıpkı benm kocamda olduğu gibi

program bulunamıyoo diyo canm anlamadm ben:50:

bizim pc de casus yazılımtarayıcısı var bu programı kursam bundan çıkar oazman meydana galiba

Son düzenleme:
Back
X