- 24 Eylül 2021
- 526
- 485
- 53
- Konu Sahibi baharyelii
Son yorumda dediğim gibi zaten tamiri etmesi icin değil, uzman görüşü de alıp ici rahat sekilde ayrılmasi icin tavsiye verdim. Aman iyi adamdı yanlis mi yaptım diye ici içini yemesin ileride. Ha bana kalsa şuna harcanan her bir kuruş ziyan.
Bak gerçekten fetişi icin bile demiyorum, çekersin çekemezsin o başka. Baya sapık insanlar bile yeri gelir durum müsait değilse kendisini baskılar, durumu idare eder. Bunda asla o kontrol mekanizması yok. Kadına bakış açısını bekarken belli etmiş olsa mesela keko dersin geçersin. Düğmesi var gibi evlendikten sonra hop gerçek yüzünü ortaya çıkarmak baska bir level. Sadece dürtüsü olan biri gibi gelmiyor yaptıkları. Tabii ki burada konu sahibinin bekarken boyle seyler sezmedim lafını dogru kabul ederek konuşuyoruz. O da cok akli başında bir üye diye yani yoksa gelip boyle değildi diyen çoğu kişi aslında görüp görmezden geliyor.
Yani evlenmeden önce tabii ki konuştuğumuz şeyler vardı. Birçok yorum yapıldı, hepsini okumanız mümkün olmayabilir ama dediğim gibi ben hosuna gittiğini, zaman zaman bunu talep edebileceğini biliyordum ama ASLAA bu derecede olduğunu bilmiyordum. Kendisi de farkında değildi bence, baktı ki artık evde bir kadın var bunun farkında varıp bunu devamlı talep etmeyi kendine hak gördü.