Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya benim işim de eşiminkine göre oldukça yüksek maaşlı. Evlenirken eşimle planımız benim tayinim onun yanına yani ankaraya çıkmazsa benim istifa edip bir sene yükselmek için sınavlara hazırlanmam yönünde idi. Ben istifaya kesin gözüyle bakıyordum sonra gerçekten tayinim çıkmadı ve eşimin de ailesinin de yüreğine iniyordu!! Apar topar eşim küçük bir ilin küçük bir küçücük ilçesine tayin istedi benim de tayinim oraya çıktı ailesi resmen bayram etti ben istifa etmiyorum diye çok acaip şaşırmıştımGünümüzde erkekler çalışan kadın arıyor özellikle parası tatlı geliyor diye.
Artık karısının çalışmasını istemeyen ve kendi parasıyla güzel yaşatan adamlara
saygı duymaya başladım valla![]()
Eşiyle birlikte mulakata gelenleri almıyoruz. Adam sonradan arıza cikarmaya musait geliyor gozumuze mulakata bile tek yollamadigina gore diye dusunuyoruz. Olur da iyi bir firsat çıkarsa esinizle birlikte gitmeyin görüşmeye. Tek tavsiyem bu olur konuyla ilgili.
Eşiyle birlikte mulakata gelenleri almıyoruz. Adam sonradan arıza cikarmaya musait geliyor gozumuze mulakata bile tek yollamadigina gore diye dusunuyoruz. Olur da iyi bir firsat çıkarsa esinizle birlikte gitmeyin görüşmeye. Tek tavsiyem bu olur konuyla ilgili.
kuzum kendi işimi buluyorum zaten iki üç kere de buldum görüşmek için gitmek istedigimde beraber gidelim diyor.
Eşiyle birlikte mulakata gelenleri almıyoruz. Adam sonradan arıza cikarmaya musait geliyor gozumuze mulakata bile tek yollamadigina gore diye dusunuyoruz. Olur da iyi bir firsat çıkarsa esinizle birlikte gitmeyin görüşmeye. Tek tavsiyem bu olur konuyla ilgili.
Allah başka dert VERMESİN :)kızlar çok güzel bir mesleğim var eşiminde öyle bir yıllık evliyiz çok şükür maddi sıkıntımız yok eşimin maaşı fazla fazla yetiyor hiç bi şekilde parasını da kısmıyor benden başıma falan kalkmada yok ama ben yinede çalışmak istiyorum en azından evde oturmaktan sıkıldığım için. eşim her zaman bana sana uygun iş arıyorum vs diyor ama kandırdığını biliyorum aklınca oyalıyor bni çalışmamı istemediği için kalbimi kırmamak için iş arıyorum sana bulunca başlarsın falan diyor. agustos ayından beri iş arıyor güya bulamıyor ben kendim buluyorum gidip görüşelim diye tamam diyor iki gün sonra hadi gidelim diyo o zamana kadar da boş pozisyon doluyor. yani kısaca geçiştiriyor. bugun yine aynı şeyi yaptı çok canımı sıktı inanın cinleniyorum. konuşmayacagım küsecem onla soguk davranacam anlasın kızdığımı.![]()
kızlar çok güzel bir mesleğim var eşiminde öyle bir yıllık evliyiz çok şükür maddi sıkıntımız yok eşimin maaşı fazla fazla yetiyor hiç bi şekilde parasını da kısmıyor benden başıma falan kalkmada yok ama ben yinede çalışmak istiyorum en azından evde oturmaktan sıkıldığım için. eşim her zaman bana sana uygun iş arıyorum vs diyor ama kandırdığını biliyorum aklınca oyalıyor bni çalışmamı istemediği için kalbimi kırmamak için iş arıyorum sana bulunca başlarsın falan diyor. agustos ayından beri iş arıyor güya bulamıyor ben kendim buluyorum gidip görüşelim diye tamam diyor iki gün sonra hadi gidelim diyo o zamana kadar da boş pozisyon doluyor. yani kısaca geçiştiriyor. bugun yine aynı şeyi yaptı çok canımı sıktı inanın cinleniyorum. konuşmayacagım küsecem onla soguk davranacam anlasın kızdığımı.![]()
ben zaten çalışmayı kabul ettiysem o sorumluluguda üstüme almışım demektir. sende oyle düşünüyosundur.