- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
"esimle buyuk kizim yedi sonra o cocugu avuttu ben yedim yani cocuklarda dahil hersey herkes bize karsi gibi "Hemen konuya giriyim ben iki cocugu olmasina karsi sevgi bittigi an evlilik bitmeli diyen bi kadinim yani sevilmedigimi hissedip eminsem cocuk icin kurulu duzen icin aman lanet olsun deyip oturamam kocamla once evliligin devam etmesi icin karsilikli sevgimiz devam etmeli
Esimle her konuda acikca konusabiliriz iyi bi dinleyicidir anlamis gozukur beni tanir sene uzulcegimi neye kizcagimi cok iyi bilir kendisi 10 senedir hayatimda ve 2 cocugumuz var ona gore de ayni sekilde seni birgun sevmedigimi hissedersem ceker giderim der yani her tartismadan sonra sarilip beni sevdigini su hayatta hic biseyin benden kiymetli olmadigini soyler gel gorki sozleri boyleyken benim kirilcagimi bildigi seyleride yapar mesela gunde bir veya iki kere arasiriz cocuklar nasil diye arar oglen bide aksam bisey istiyonmu diye 1 haftadir arayip sormuyo mesajda atmiyo dun aksam soyledim hic aradigin yok yogunsun heralde diye yok bebis aklima gelmedi dedi ama watsapa girmis oglen e biliyonki bekliyom bi naptin demek zormu demekki telefonu eline alabilip kurcaliyon beni aramak niye aklina gelmiyo veya eve geliyo iletisimimiz kopuk iki cift laf ediyosak ne mutlu sorsan yorgun yada hasta ama yanasmak istiyosa yada onun keyfi o gun iyiyse gelir yani cani ne zaman nasil isterse oyle davranir soyleyince de olurmu oyle sey bebis siz benim canimsiniz vs..
Ha diyeceksiniz sonradan mi bu sogukluk oldu aslinda gunden gune degisiyo bi gun iyiysek bi gun daha mesafeli ustune dusmeyim oluruna birakiyim diyorum oda olmuyor resmen itiyo beni suan bi sorunlar basit ama beni kendinden boyle itmeye devam ederse ciddi sorun haline gelecek hic biseyde hevesim kalmiyoki aksam guzelce yemek hazirlidim sofra kurdum hazirlandim birlikte yeriz diye kizim durmadi sofrada ben onu susturdum esimle buyuk kizim yedi sonra o cocugu avuttu ben yedim yani cocuklarda dahil hersey herkes bize karsi gibi esim de zaten hersey cok iyi sorun yok her aile boyledir kafasinda
Nerde yanlis yapiyorum bilemedim tek istedigim sevgisini hissetmek kendi kendime yok ya bu adam beni seviyo desem hic bisey gozume buyumeyecek ama boyle yasamdan keyf alamiyorum nasil anlicam ne yapcam bilemedigim icin sizlerin fikirlerinizi bekliyorum
Canım her gün aynı olmuyor ki. Ben de eşimi çok seviyorum. O gün içinde arar, sorar. Gelir sarılır, sen bugün beni hiç öpmedin, aramadın diye sitem eder ama bu onu sevmediğim anlamına gelmez. Eşin için de böyle bu... İnsanın her dönemi aynı olmuyor. Eşinle konuş bu durumu. Şaka yollu söyle. Çocuk gibi bugün beni hiç aramadın falan de. Her şey normale döner. Evlilikte her gün aynı olacak diye bir şey yok. Eşinle ciddi ciddi konuşarak çözebilirsin bunu.Hemen konuya giriyim ben iki cocugu olmasina karsi sevgi bittigi an evlilik bitmeli diyen bi kadinim yani sevilmedigimi hissedip eminsem cocuk icin kurulu duzen icin aman lanet olsun deyip oturamam kocamla once evliligin devam etmesi icin karsilikli sevgimiz devam etmeli
Esimle her konuda acikca konusabiliriz iyi bi dinleyicidir anlamis gozukur beni tanir sene uzulcegimi neye kizcagimi cok iyi bilir kendisi 10 senedir hayatimda ve 2 cocugumuz var ona gore de ayni sekilde seni birgun sevmedigimi hissedersem ceker giderim der yani her tartismadan sonra sarilip beni sevdigini su hayatta hic biseyin benden kiymetli olmadigini soyler gel gorki sozleri boyleyken benim kirilcagimi bildigi seyleride yapar mesela gunde bir veya iki kere arasiriz cocuklar nasil diye arar oglen bide aksam bisey istiyonmu diye 1 haftadir arayip sormuyo mesajda atmiyo dun aksam soyledim hic aradigin yok yogunsun heralde diye yok bebis aklima gelmedi dedi ama watsapa girmis oglen e biliyonki bekliyom bi naptin demek zormu demekki telefonu eline alabilip kurcaliyon beni aramak niye aklina gelmiyo veya eve geliyo iletisimimiz kopuk iki cift laf ediyosak ne mutlu sorsan yorgun yada hasta ama yanasmak istiyosa yada onun keyfi o gun iyiyse gelir yani cani ne zaman nasil isterse oyle davranir soyleyince de olurmu oyle sey bebis siz benim canimsiniz vs..
Ha diyeceksiniz sonradan mi bu sogukluk oldu aslinda gunden gune degisiyo bi gun iyiysek bi gun daha mesafeli ustune dusmeyim oluruna birakiyim diyorum oda olmuyor resmen itiyo beni suan bi sorunlar basit ama beni kendinden boyle itmeye devam ederse ciddi sorun haline gelecek hic biseyde hevesim kalmiyoki aksam guzelce yemek hazirlidim sofra kurdum hazirlandim birlikte yeriz diye kizim durmadi sofrada ben onu susturdum esimle buyuk kizim yedi sonra o cocugu avuttu ben yedim yani cocuklarda dahil hersey herkes bize karsi gibi esim de zaten hersey cok iyi sorun yok her aile boyledir kafasinda
Nerde yanlis yapiyorum bilemedim tek istedigim sevgisini hissetmek kendi kendime yok ya bu adam beni seviyo desem hic bisey gozume buyumeyecek ama boyle yasamdan keyf alamiyorum nasil anlicam ne yapcam bilemedigim icin sizlerin fikirlerinizi bekliyorum
Ben varya iradesizin tekiyim dayanamadim bu saate kadar o aramadi dun soylememe ragmen bende aramayim merak eden arar dedim yapamadim aksama biseyler al diye bahane edip aradim neymis onunda kafasinda buz torbasi varmis basi cok agriyomus mus muss muss hep bi bahanesi var
Hemen konuya giriyim ben iki cocugu olmasina karsi sevgi bittigi an evlilik bitmeli diyen bi kadinim yani sevilmedigimi hissedip eminsem cocuk icin kurulu duzen icin aman lanet olsun deyip oturamam kocamla once evliligin devam etmesi icin karsilikli sevgimiz devam etmeli
Son paragrafin cevabi soyleki seviyosa insan birbirini saygida olur sevgide olur mutlulukta olur e sevgi bitip iki yabanciya donmek cocuklarida bizide yipratir o mantikla sirf gitsin diye surdurmeyiz diye konusuruz bazen o israrla sevdigini soyler ama cocuklarla dedigin gibi cok bunaldim belki ondan alinganimdirsanirim cocuksuz zamanlarina bir ozlem bu.
ortada gorunen bir problem yok, kendi kuruntularin.
Adam robot deyilki illa hergun mesaj atsin.
Bundan bile anlam cikartiyorsunuz.
bence siz evde iki cocukla bunalmissiniz.
Atin kendinizi disari azicik.
Sabredin biraz daha cocuklarin ikisi de okula gidince rahatlarsiniz.
Benim de biri 4 yasinda digeri 4 aylik iki cocugum var.
Valla birbirimize dogru duzgun vakit ayiramiyoruz ne zamandir, hamileligin zorlugu, bebegin zorlugu derken koca yil akip gitmis.
bebek buyudukce biz de daha iyi olucaz rayina oturacagiz, ama ikimiz de sIkinti yapmiyoruz bunu.
Bunlar olagan seyler.
PS: bu arada suna takildim. Ikiniz de seni sevmesem gozumu kirpmadan ayrilirim demissiniz. Siz boyle dusunuyodunuz da ne diye cocuk yaptiniz madem ? o cocuklara yazim deyilmi ? Anne ayri baba ayri mi yasayacaklar eyer sevmediginizi dusunseniz mazallah. hadi tamam gecinemesek siddetli bir sekilde ya da aldatma dayak olsa deseniz anlarim da. Bu da ne oluyo anlamadim ben.
Son paragrafin cevabi soyleki seviyosa insan birbirini saygida olur sevgide olur mutlulukta olur e sevgi bitip iki yabanciya donmek cocuklarida bizide yipratir o mantikla sirf gitsin diye surdurmeyiz diye konusuruz bazen o israrla sevdigini soyler ama cocuklarla dedigin gibi cok bunaldim belki ondan alinganimdir
diyer konularina da baktim da, sen cok bunalmissin.Son paragrafin cevabi soyleki seviyosa insan birbirini saygida olur sevgide olur mutlulukta olur e sevgi bitip iki yabanciya donmek cocuklarida bizide yipratir o mantikla sirf gitsin diye surdurmeyiz diye konusuruz bazen o israrla sevdigini soyler ama cocuklarla dedigin gibi cok bunaldim belki ondan alinganimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?