Kocamın çay istemesi...?!!!

İnstagramda bir kadın doğum doktoru takip ediyorum
Adam şunu yazmış bir storye " aaa sonunda doğumhanenin kapısında bekleyen bir baba gördüm"
Yani düşün adamlar kapıda bile beklemiyor karısı içeride acı çekerken :D:D
Benimki de ben sezaryen olurken kahve alıp gelmiş öyle beklemiş annen kapıda bekliyorsu zaten diyor :D:D

Doğuma gitceğim sabah kalktım kocam dediki evden kahvaltılık hazırla da doğumdan sonra yeriz. Bu arada sezeryan oluyorum. Kaç saat yemek yiyemiyceğimi bildiği halde. Annem diyo bi simit falan idare ederiz diyo. Yok anne yok yanında peynir domates salatalık güzel gider. Sanki pikniğe gidiyoz. Dediğini de yaptı ben doğumdan çıktım odaya geldim. Ben bebek emzirme derdine düştüm o sancıyla. Kocamda kendi boğazının derdine :)

Böyle bir insanı da sevimli mi göreceğiz ya.. Düşüncesizlikte, hissizlikte, odunlukta zirve adam. Doğuma girenin nasıl çıkacağı belli sanki. İnsan biraz endişe eder, merak eder karım, çocuğum sağlıklı çıkacak mı acaba o kapıdan diye. Adam maşallah peynir, domates hayalinde. Hayret bir şey

Abartıyorsunuz.
Planlı olarak doğuma gideceğim sabah kalktık eşimle birlikte kahvaltımızı hazırladık. Hiç nazlanmadım, hiç oflayıp puflamadım çünkü ben hasta değildim; hamileydim.
Belki de ben hayatım boyunca hep güçlü kadın olduğum için böyleyim bilmiyorum ama sizin siteminiz bana çok yersiz geldi.

Canım hiç abartmiyorsun bence aynisini benim eşimde yapmıştı 40 haftalık hamileydim ayaklarım davul gibi susasam suyu nasıl alicam diye düşünüyorum o kadar ayaklarım sis ve koltuktan kalkamıyorum yemek hazirlamisim yemisiz falan tam oturdum ya bir de çay koysana dedi çay yap anlamında benden çok annemin zoruna gitmisti. Sonrada sezaryanla doğum yaptım geldim 1 gece kaldım hastanede bir şeye küstü o gece bebekle beni odada yalnız bıraktı sezaryan açısından ölüyorum bir de ilk bebeğim bebek ağlıyor kalkıp bebeği emziriyorum altını degisiyorum. Şimdi çok pişman o günlere yeniden hamileyim ve her şeyi eşim yapıyor yemek ev işi market vs. Ama yine de o gece bebekle yalnız kalmamı hiç unutamiyorum. Allah eşlere merhamet versin. Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla hayırla gidip gelin doguma

Böyle bir insanı da sevimli mi göreceğiz ya.. Düşüncesizlikte, hissizlikte, odunlukta zirve adam. Doğuma girenin nasıl çıkacağı belli sanki. İnsan biraz endişe eder, merak eder karım, çocuğum sağlıklı çıkacak mı acaba o kapıdan diye. Adam maşallah peynir, domates hayalinde. Hayret bir şey
Öncesinde daha farklı seylerini görünce buna şaşırmamıştım.Boşanma aşamasına geldik sonra topladık şükür şimdi o yaptıklarını anlatınca kendide nasıl yapmışım diyor. Çok şükür bu odunun içindeki normal adamı çıkarabildim

Ben doğumuma 2 saat kala hastaneden geldim evi dip köşe sildim süpürdüm o sancıyla sonra hastaneye gittim kocam binbir suratla götürdü yanımda olmadı. Beni tek bıraktı. İnsanlar neleri dert ediyor

Öncesinde daha farklı seylerini görünce buna şaşırmamıştım.Boşanma aşamasına geldik sonra topladık şükür şimdi o yaptıklarını anlatınca kendide nasıl yapmışım diyor. Çok şükür bu odunun içindeki normal adamı çıkarabildim

Yine de Allah sabır vermiş herhalde size.. Çok şükür değiştiyse. İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz.

Eşimin tüm istediklerini yerine getireyim tüm işleri ben yapayım yeter ki hamile kalayım yeter ki sağlıklı bir çocuğum olsun valla hiç naz yapmayacağım kimseden yardım beklemeyeceğim yani bu dert edilecek bir konu değil
Siz yine de boyle dua etmeyin. Hamile kalinca pisman olursunuz.
Allah hayirli evlatlar nasip etsin

Eşimin tüm istediklerini yerine getireyim tüm işleri ben yapayım yeter ki hamile kalayım yeter ki sağlıklı bir çocuğum olsun valla hiç naz yapmayacağım kimseden yardım beklemeyeceğim yani bu dert edilecek bir konu değil
Canım bebeğin olmadığı için böyle üzülüp dua ediyorsun muhtemelen benim de çok zor oldu çocuğum seni anliyorum ama duan çok yanlış bu naz değil ki insan yardima ihtiyaç hissediyor sancın oluyor kanaman oluyor hic biri olmazsa son haftalarda bebeği taşımak ve vucudunu idare etmek öyle zor oluyor ki hatta o hasta değil hamilesin diyenlerde sonrakinde zor bir hamilelik geçirirse söylediklerini yutacaklardir ama insan unutkan oluyor unutuyor dediklerini.

Canım bebeğin olmadığı için böyle üzülüp dua ediyorsun muhtemelen benim de çok zor oldu çocuğum seni anliyorum ama duan çok yanlış bu naz değil ki insan yardima ihtiyaç hissediyor sancın oluyor kanaman oluyor hic biri olmazsa son haftalarda bebeği taşımak ve vucudunu idare etmek öyle zor oluyor ki hatta o hasta değil hamilesin diyenlerde sonrakinde zor bir hamilelik geçirirse söylediklerini yutacaklardir ama insan unutkan oluyor unutuyor dediklerini.
Canım bu bir dua değil ki sadece düşünce tabi ki yardıma ihtiyacım olabilir Allah korusun sıkıntılarım olabilir ama ben bunu problem etmeye değmez diyorum sadece konu sahibi eğer sağlıklıysa o an hayati bişey yoksa sıkıntı etmesin kendisine önemli olan bebek

Aneksenamunnn Aneksenamunnn bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun, sizi ve eşinizi tebrik ederim, bebeğinizin ömrü uzun bahtı güzel olsun inşaallah:dua::nazar:

İnstagramda bir kadın doğum doktoru takip ediyorum
Adam şunu yazmış bir storye " aaa sonunda doğumhanenin kapısında bekleyen bir baba gördüm"
Yani düşün adamlar kapıda bile beklemiyor karısı içeride acı çekerken :KK70::KK70:
Benimki de ben sezaryen olurken kahve alıp gelmiş öyle beklemiş annen kapıda bekliyorsu zaten diyor :KK70::KK70:

Bu tip babalar için doğum evlerine, hastanelere doğumhane simülasyon odası şart, adamlar eşleri doğuma girmeden önce bu odaya sokulmalı, simülasyon başlatılıp doğum sancısı, doğum anı her çeşidiyle yaşatılmalı ki ne demek olduğunu anlasın iç organları bile yer değiştirsin, bakın bakalım o zaman o doğumhane kapısında nasıl bekliyorlar.

Bazı yorumları okudum da, hanımlar eşlerinizdir tabii, Allah hepinizin yuvasındaki huzur ve mutluluğu daim etsin :dua: lakin bazılarınızın eşlerinin hastaneye bir mangal götürmediği kalmış.

Aneksenamunnn Aneksenamunnn bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun, sizi ve eşinizi tebrik ederim, bebeğinizin ömrü uzun bahtı güzel olsun inşaallah:dua::nazar:

Bu tip babalar için doğum evlerine, hastanelere doğumhane simülasyon odası şart, adamlar eşleri doğuma girmeden önce bu odaya sokulmalı, simülasyon başlatılıp doğum sancısı, doğum anı her çeşidiyle yaşatılmalı ki ne demek olduğunu anlasın iç organları bile yer değiştirsin, bakın bakalım o zaman o doğumhane kapısında nasıl bekliyorlar.

Bazı yorumları okudum da, hanımlar eşlerinizdir tabii, Allah hepinizin yuvasındaki huzur ve mutluluğu daim etsin :dua: lakin bazılarınızın eşlerinin hastaneye bir mangal götürmediği kalmış.
Mune abla Allah razı olsun tşk ederim bebeğime kavuştum ne güzel bir şeymiş.Galba fazla hassasmışım eşim sağ olsun çok ilgili🥰🥰🥰

Mune abla Allah razı olsun tşk ederim bebeğime kavuştum ne güzel bir şeymiş.Galba fazla hassasmışım eşim sağ olsun çok ilgili🥰🥰🥰
Maşallah :nazar: Rabbim bebeğinizle sağlıklı güzel bir ömür geçirmeyi nasip etsin, sizi ve eşinizi tekrardan tebrik ediyorum, güle güle büyütün:KK68:

Back
X