Kocamın çay istemesi...?!!!

Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. :nazar:Erkeklerin geneli böyle sanırım kadınlar kadar duygulu olamıyorlar:110:

O sözümün hoşunuza gitmediğini saldırıya geçtiğinizi ikimiz de biliyoruz şimdi numara yapmaya gerek yok hoşuma gitmişti uyguluyorum falan he uyguluyorsanız ne güzel.Biz şuanda eşimle gayet iyiyiz odaya kendimi kapatıp eşim gelse de gönlümü alsa da reddedeceğim diye triplere girmedim bu birincisi.İkincisi kocamın koluna tırnaklarımı geçirip çocuğumun korkarak aglamasıyla kendime gelecek kadar kendimi kaybetmedim.Benimki küçük bir nazlanmaydı 15 dk sonra bitti gitti.Her evlilikte kırılmalar nazlanmalar olur.

Benim eşime tırnaklarımı geçirmedim, çocuğumun çığlığı ile de kendime gelmedim.
Size saldırıya da geçmedim. Başka bi konu ile karıştırıyorsunuz muhtemelen.. Sizi kırmak için tek bi cümlem bile yok bu konu dahil.

Bence siz yarın ki doğumun stresi ile başkalarına sarmayı bırakıp bebeğinizi düşünün. İyi akşamlar..

Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki
Bence abartiyorsnz ablacım belki aile büyüklerinin yanında soramiyor bu gayet normal eşimden bilirim ... Ayrıca bende hamileyim ama bir çay o kadar mı ağır ki sinirleniyorsunuz strese giriyor kendinizi üzüyorsunuz eşinizi kırıyorsunuz gerek yok ufak tefek şeyler için kalp kırmaya... Bence lohusalık stresi sizinki yksa eşinizin istediği gayet normal bişey 😊😊 şimdiden hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz

Kızlar size önerim
Birinden gelen hoş olmayan bir söz yorum ve durumla karşılaştığınızda
Tekinizi koyun gerek espirili gerek iğneli gerek kavgalı
İçerlemek yerine içerletin
İçinizde kalır gam sahibi olusunuz

Konu sahibi bu durumda keşke birşeyler deseydi eşine
Bu kadar içerlemezdi
Belkide eşi yazardı birilerine işte bir derdim var diye:)))

Benim eşime tırnaklarımı geçirmedim, çocuğumun çığlığı ile de kendime gelmedim.
Size saldırıya da geçmedim. Başka bi konu ile karıştırıyorsunuz muhtemelen.. Sizi kırmak için tek bi cümlem bile yok bu konu dahil.

Bence siz yarın ki doğumun stresi ile başkalarına sarmayı bırakıp bebeğinizi düşünün. İyi akşamlar..
Galba başkasıyla karıştırdım.Başkalarına sarmıyorum hemen hemen herkesle birkaç istisna dışında gayet güzel sohbet ettim.Bebeğimi elbette düşünürüm her anne düşünür.İyi geceler

Kızlar size önerim
Birinden gelen hoş olmayan bir söz yorum ve durumla karşılaştığınızda
Tekinizi koyun gerek espirili gerek iğneli gerek kavgalı
İçerlemek yerine içerletin
İçinizde kalır gam sahibi olusunuz

Konu sahibi bu durumda keşke birşeyler deseydi eşine
Bu kadar içerlemezdi
Belkide eşi yazardı birilerine işte bir derdim var diye:)))
Eşime söyledim zaten o da gönlümü aldı hallettik

Eşimin tüm istediklerini yerine getireyim tüm işleri ben yapayım yeter ki hamile kalayım yeter ki sağlıklı bir çocuğum olsun valla hiç naz yapmayacağım kimseden yardım beklemeyeceğim yani bu dert edilecek bir konu değil
İnşallah hamile olursunuz ve dert edersiniz 😊😊😊🙏🏻🙏🏻
çünkü hamile kalınca işler değişiyor 😇

Bence abartiyorsnz ablacım belki aile büyüklerinin yanında soramiyor bu gayet normal eşimden bilirim ... Ayrıca bende hamileyim ama bir çay o kadar mı ağır ki sinirleniyorsunuz strese giriyor kendinizi üzüyorsunuz eşinizi kırıyorsunuz gerek yok ufak tefek şeyler için kalp kırmaya... Bence lohusalık stresi sizinki yksa eşinizin istediği gayet normal bişey 😊😊 şimdiden hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz
Yok zaten büyüyen bir konu değil 15 dk sonra düzeldik öyle iç döktüm o an

Amin canım bence de😂
Şuan yerinde olmak isterdim ciddiyim..çocuğum var ama bu heyecanlar asla geri gelmiyor. Kısacık ve hemen bitiyor. Birde çocuğu olmayanları düşün yerinde olmak için neler yapmazlardı kimbilir.. yarınki güzel olaya odaklan sadece bolca keyfini çıkar❤

Öküz olma ihtimalimi var 😊 ama yola gelebilir şaka bı yana erkekler bızim ne çektığımızı anlamayacak kadar körler bence

Gule gule buyutun insallah. Bebeginize saglikli, mutlu omurler dilerim. Hayirli olsun.
Esiniz icin birsey diyemeyecegim. Onlar omur boyu buyumeyen cocuk gibi ya da islerine oyle geliyor belki de.

Evet bir çoğu öküz . Seninki çay koyar mısın demiş şükür .
Sancım başladı diyince ,çay koy kahvaltıyı hazırla kahvaltıdan sonra hastaneye gidelim diyeni de duydum .
Heyecandan insan yiyip içemezki eli ayağına dolaşır , bilemedim .
Ay o da bir şey mi? Arkadaşlarla dışarıdayım sen doğuma git ben sonra gelirim diyen var.

Back
X