- Emoji Skoru
- 10.999
- Puanlar
- 158
Akşam eve geliyor, kadına kişisel tek bir sorusu yok sürekli çocuk üzerinden sorular, meraklar, konular açıyor.Anlattıklarınız bana bir olayı anımsattı adam kadını ayni zamanda kadının en yakın arkadasi olan biriyle aldatiyordu ve o kadin eşiyle beraber olmasina izin vermiyordu kendi kiz kıza sohbetlerinde mutlaka bir punduna getirip soruyordu cinsel yaşantı kısmını ki orda da adam gercekten çocuklarla uyumayı alışkanlık edinmisti uyuyakaldım bahanesiyle ayrı yatiyorlardi
Konu sahibi sizin esiniz de bunu yapıyor demiyorum kesinlikle ama bebek uyuduğu halde ona kitap okumaya devam etmek nedir uyumuş iste bırak gel hic mi yanıma gelmek istemiyor diye düşünürüm ben
Çocukla dışarı çıkıyor bütün gün evdeki eşine gelecek misin bizimle demiyor, eve geliyor oğlunu uyutuyor, kadına ufak bi öpücükle gidip yatıyor. Aylardır da böyleymiş.
Konu sahibi bu şekilde normalleştirirse adam keyfine bakarak devam edecek ama konu sahibi sabrı taşıp resti çekince ortaya çıkacak asıl yüzü ki bunun için böyle sakin ve sorun yokmuş gibi davranıyor.
Başkası var mıdır bilemeyiz ama inanılmaz sinsi bir bencil.