- Emoji Skoru
- 42
- Puanlar
- 3
20 sene sonra sen de yaşlanmiş olacaksin.sevdiğim adam tarafından eskisi gibi arzulanmamak beni yıpratıyor. daha şimdiden bu kadar hevessizleştiyse bu evliliğin 10-20 sene sonraki halini düşünüp düşünüp tasalanıyorum. bilmiyorum belki de ben abartıyorum ama hislerim kesinlikle bu şekilde
Valla haklı bence.2 yaş çok küçükönümüzdeki hafta tatile gideceğiz ama üçümüz birlikte. kocama bunu söylesem muhtemelen oğluma karşı ilgisizlikle suçlar beni. daha çok küçük olduğunu gözümüzü üstünden ayırmamamız gerektiğini vs düşünüyor
Razı olmak zorunda çünkü daha iyisi bakkalda satılmıyor.düz mantık.hak versek ne değişecek?Niye kadınlar daha azına razı olmak zorunda ? Kk de eşim çocuktan sonra beni aldattı diyen kadınlara “kendini salmışsındır daha bakımlı ol kilo ver” deniyor ,cinsellik olmazsa adam tabi aldatır deniyor. Şimdi sırf adam çocuğuyla ilgileniyor görevini yapıyor diye gelen yorumlara çok şaşırdım. Ağzım açık okudum. Bence çift terapisi alın. Cinsellik evliliğin temelidir. Cinsellik olmadan evlilik mi olurmuş ? Bugün cinsellik biter yarın öpüp koklamalar azalır sonra bir bakmışsın yataklar da ayrılmış
35 genç yaş mı? Ben 32 yim.çok çok azaldı cinsel isteğim.erkek farklı diyorsanız bilemeyeceğim.Hem 35 yaşında daha hem de 4 yıllık evliler. Konu sahibi de 29 yaşında. İnsanların mı içi geçmiş bu kocayı, ev içi yaşananları normal buluyorlar anlamadım.
Eee 45+ kadın.cinsellikte ne gözü olacak? Ama daha genç arkadaşlari da düşünerek yazsin.Ya insanlara yorum yapar gibi yapıp konuyu kendi ilişkisine çekip kocasını övüyor ya da böyle manasız yorumlar yapıyor, dikkat çeken bir hanımefendi. Özellikle cinsellikle ilgili konularda aşırı libidokiller yorumları varBebek istemese sekste falan asla gözü olmadığını düşünüyorum.
Sizin konunuz özelinde birkaç yoruma katılıyorum eşiniz tamamen babalık rolune kapılmış durumda, bazı kadınlar çocuktan sonra eşini unutuyor bir süre tamamen anne olarak var oluyor onun gibi. E kendisi babalığa kapılınca sizi de sadece anne olarak görmesi normal. Tatile giderken 2 yaş çocuğu bırakılmaz orası yeri değil ama günlük hayatınızda ufak ufak çocuksuz paylaşımlarınızı arttırmayı deneyebilirsiniz. Bir sorun çözmeye çalışırken sadece sorunun kendisine odaklanmayız, olumlu şeyleri arttırmaya da odaklanırız, olumlu şeyler arttıkça dolaylı olarak sorunun çözümüne katkı sağlar. Genel olarak iyi bir ilişkimiz var diyorsunuz bence artması gereken çocuksuzken olumlu/keyifli paylaşımları arttırmakSon olarak yorulmak veya hayatı yoğun olmak vs başka bir şey evet ama 30lu yaşlar kadın ve erkek fark etmeksizin insanın fiziksel zirvesidir libido problemi falan bu yaşla alakalı olamaz
Onu da sussun, bu konuda homurdanmasın diye istiyordur allah bilir.Katılıyorum, adam kadına çocuğunun bakıcısı gözüyle bakmaya başlamış, insanlar diyor nispet mi yapıyorsun ne güzel çocukla ilgileniyor falan. Kadın derdini söylemiş adam diyor ikinci çocuğu yapalım, yani umrunda bile değil.
Gecen gün de aynısını bana yaptılarYok böyle bir şey, kendinizi kandırmayın. Primitif dediğiniz şey hayatın ta kendisi, neden bayağı görüyorsunuz onu da anlamadım.
Amaçsiz ve avam da olduk bugün @Khomyuk vay arkadaş....
Anlattıklarını doğru kabul edersek normal senin azalan isteğin.35 genç yaş mı? Ben 32 yim.çok çok azaldı cinsel isteğim.erkek farklı diyorsanız bilemeyeceğim.
Bunun çok yapmakla ilgiis yok ki.neyse jerkes ayni değil.Anlattıklarını doğru kabul edersek normal senin azalan isteğin.
Konu sahibi 29 yaşında, 35 yaşta erkek için cinsel isteğin azalacağı bir yaş değil tabi ki.
Daha 32 yaşında 50 gibi hissetmek normal değil bence35 genç yaş mı? Ben 32 yim.çok çok azaldı cinsel isteğim.erkek farklı diyorsanız bilemeyeceğim.
Seninki günde birden fazla birden fazla erkekle devam eden bir olaydı. Yani bir yerde sıkılacağın sorun yaşayacağın belliydi.35 genç yaş mı? Ben 32 yim.çok çok azaldı cinsel isteğim.erkek farklı diyorsanız bilemeyeceğim.
İş yoğunluğu bahane bence eğer gerçekten yoğun olsaydı çocukla da ilgilenecek vakti olmazdı ama çocukla ilgilenebiliyor saatlerce oynuyor 1 saat kitap okuyor her gece kendisi uyutuyor yani çocukla ilgilenecek vakti enerjiyi buluyor da sana gelince mi işleri yoğunlaşıyormuş? Bence de ikinci çocuğu düşünme ikinci çocuktan sonra seninle hiçbir bağı kalmaz asker arkadaşı olursunuz yani bu adam sadece bana olmak için evlenmiş gibihanımlar merhabalar. derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum, fikirlerinizi bekliyor olacağım.
öncelikle 29 yaşındayım dört yıllık evliyim iki yaşında da bir oğlum var. eşimle bir yıllık tanışma sürecinin akabinde çok severek evlendik. oğlum doğana kadar da her şey rüya gibiydi. beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapıyordu. oğlumuz doğduktan sonra aramızdaki bağ zayıflamaya başladı. eşim oğlumuza aşırı düşkün. kendisi akademisyen olarak bir üniversitede çalışıyor. evden sabah 8 gibi çıkıp 6 gibi de dönüyor. bu zaman diliminde whatsapp üzerinden günde en az 6-7 kere beni darlıyor, olum napıyor uyudu mu yemek yedi mi parka çıkardın mı ağlıyor mu gülüyor mu, görüntülü aramalar da cabası.
işten eve dönünce de parka çıkarıp hava iyiyse saatlerce onunla oyalanıyor. gece asla benim uyutmama izin vermiyor. yaklaşık bir saat ona kitap okuyor, oğlum o arada uyusa bile bir süre daha devam ediyor okumaya :). gün içinde zaten benimle zaman geçirdiği için kalan vakitlerde çocukla daha çok onun ilgilenmesi gerekiyormuş, baba oğul bağı için çok önemliymiş. ee çoğu kadın çocuğun bütün yükünün kendisine binmesinden şikayet eder adam çocukla ilgilenip yükünü alıyorsa senin derdin ne diyebilirsiniz..
şöyle ki bana olan yaklaşımı eskisine kıyasla çok farklı. çocuktan önce de libidosu çok yüksek bir adam değildi yani her gün ya da günaşırı birliktelik pek onluk değildi. ama haftada 2 ya da 3 birlikte olurduk ve bu birlikteliklerden ben de çok keyif alırdım. ön sevişmeyi uzun tutar beni öpücüklere boğardı. doğumun üzerinden iki sene geçti kilo olarak hiçbir fazlam yok görüntüm birebir doğum öncesi durumdaki gibi, buna rağmen haftada bir birliktelik ya oluyor ya olmuyor olanlarda da ben giyinip ortamı oluşturup yanına gidiyorum öyle oluyor, kendisinin yaklaşması vs kesinlikle yok.
yine beni öpüp kokluyor yatakta işimi bitirip kısa keseyim diye bir durum yok ama iştahı çok düşmüş vaziyette. buradaki anonim kimliğinden güç alarak utanıp sıkılmadan her şeyi olduğu gibi izah etmek istiyorum. haftada üç kez birlikte olduğumuz dönemlerde çok daha yoğun boşalıyordu şu an haftada bire düşmüş durumdayız ona rağmen çok daha zayıf ve hevessiz boşalıyor bunu da hissedebiliyorum.
aldatılıyorsun diye düşünenleriniz olabilir ama ona da pek ihtimal vermiyorum. telefonlarımızda bul üzerinden birbirimizi görebiliyoruz, zaten gün içinde çocuk için sürekli arayıp duruyor. yani habersiz olduğum bir anı neredeyse yok. işin garibi de şu, birkaç aydır da ikinci çocuğu istiyor.
bunun üzerine oturdum bütün dertlerimi yüzüne söyledim, birinciden sonra böyleysen ikinciden sonra biz asker arkadaşı gibi oluruz ben ikinci bir çocuk istemiyorum kocamın eski halini çok özlüyorum dedim. haklı olduğumu beni hala çok sevip beğendiğini ama bu durumun çocuktan ziyade iş yüküyle alakalı olduğunu söyledi. kendisi 35 yaşında ve yaşı daha fazla geçmeden ikinci çocuk sahibi olmak istiyormuş. iş yükünün geçmişe kıyasla çok arttığını düşünmüyorum bana biraz bahane gibi geldi maalesef.
bu sitede okuduğum kadarıyla doğumdan sonra karı koca rolünü anne baba rolüne değişen ebeveyn sayısı hiç de az değil. ben oğlumuzla birlikte o eski ilişki dinamiğimizi yakalamak istiyorum. ikinci çocuğun işleri daha da zorlaştıracağını düşünüyorum. kocamın eski ilgisini ve arzusunu tekrar geri kazanabilmek için ne yapabilirim, fikirlerinize açığım
Evlilik birliğini sağlayan şey cinsellik değil midir ? Cinsellik olmayacaksa ne anlamı kaldıRazı olmak zorunda çünkü daha iyisi bakkalda satılmıyor.düz mantık.hak versek ne değişecek?
Kanki senin kukunun ateşi 30larda aniden söndü diye kendinden yola çıkma skksksks (geçen böyle bi konun vardı ona istinaden) +45te ne varmış? sanki 1900lerin başındayız da ortalama ömür 50 yıl mı? +60 dahi yeri geliyor çatır çatır sevişiyor çıkın artık şu kafadanEee 45+ kadın.cinsellikte ne gözü olacak? Ama daha genç arkadaşlari da düşünerek yazsin.