Kocamın Değişimi

Bir arkadasimin kocası bu sebeplerden şikayetçiydi. Erkek tarafı şikayetçiydi ve bebek küçükken boşandılar. Çocuğu kıskandı falan demişti arkadaşım. Eskisi gibi değilsin vs diyormus. Çözmeye de calismadi. 6-7 aylık bebekle boşandılar.
Sonuçta uyku düzeni aynı olmuyor, sorumluluk vs insanı daha yorgun yapıyor. Akademik ortamda mobbing de çok olur. Bana normal geldi süreler ve ilişkiniz. Siz bu süreçte çalışmadığınız için daha enerjik olabilirsiniz. Daha eşiniz odaklı olabilirsiniz. Siz de çalışıyorsanız enerjinize maşallah diyelim.

20 sene sonra sen de yaşlanmiş olacaksin.

Valla haklı bence.2 yaş çok küçük

Razı olmak zorunda çünkü daha iyisi bakkalda satılmıyor.düz mantık.hak versek ne değişecek?

Hem 35 yaşında daha hem de 4 yıllık evliler. Konu sahibi de 29 yaşında. İnsanların mı içi geçmiş bu kocayı, ev içi yaşananları normal buluyorlar anlamadım.
35 genç yaş mı? Ben 32 yim.çok çok azaldı cinsel isteğim.erkek farklı diyorsanız bilemeyeceğim.

Eee 45+ kadın.cinsellikte ne gözü olacak? Ama daha genç arkadaşlari da düşünerek yazsin.

Onu da sussun, bu konuda homurdanmasın diye istiyordur allah bilir.

Yok böyle bir şey, kendinizi kandırmayın. Primitif dediğiniz şey hayatın ta kendisi, neden bayağı görüyorsunuz onu da anlamadım.

Amaçsiz ve avam da olduk bugün @Khomyuk vay arkadaş....
Gecen gün de aynısını bana yaptılar
Dengesiz bunlar ayol.bir öyle diyorlar bir böyle

35 genç yaş mı? Ben 32 yim.çok çok azaldı cinsel isteğim.erkek farklı diyorsanız bilemeyeceğim.
Anlattıklarını doğru kabul edersek normal senin azalan isteğin.
Konu sahibi 29 yaşında, 35 yaşta erkek için cinsel isteğin azalacağı bir yaş değil tabi ki.

Anlattıklarını doğru kabul edersek normal senin azalan isteğin.
Konu sahibi 29 yaşında, 35 yaşta erkek için cinsel isteğin azalacağı bir yaş değil tabi ki.
Bunun çok yapmakla ilgiis yok ki.neyse jerkes ayni değil.

Seninki günde birden fazla birden fazla erkekle devam eden bir olaydı. Yani bir yerde sıkılacağın sorun yaşayacağın belliydi.
41 yaşındayım ve cinsel isteğim abartılı bir seviyede düşmedi. Menopozda evet oluyormuş ama daha biz perimenopoz döneminde sayılabiliriz. Öyle keskin düşüşler yok.
20-30larda haftada 4-5 se şimdi 3-4tür.
Ama dediğim nemfoman biri için olabilir belki standart üstü bir şeyi sonsuza kadar sürdüremezsin ferhans.
Yani 50 yaşına kadar her gün üç erkekle beş seks yapamazsın zaten

İş yoğunluğu bahane bence eğer gerçekten yoğun olsaydı çocukla da ilgilenecek vakti olmazdı ama çocukla ilgilenebiliyor saatlerce oynuyor 1 saat kitap okuyor her gece kendisi uyutuyor yani çocukla ilgilenecek vakti enerjiyi buluyor da sana gelince mi işleri yoğunlaşıyormuş? Bence de ikinci çocuğu düşünme ikinci çocuktan sonra seninle hiçbir bağı kalmaz asker arkadaşı olursunuz yani bu adam sadece bana olmak için evlenmiş gibi

Eee 45+ kadın.cinsellikte ne gözü olacak? Ama daha genç arkadaşlari da düşünerek yazsin.
Kanki senin kukunun ateşi 30larda aniden söndü diye kendinden yola çıkma skksksks (geçen böyle bi konun vardı ona istinaden) +45te ne varmış? sanki 1900lerin başındayız da ortalama ömür 50 yıl mı? +60 dahi yeri geliyor çatır çatır sevişiyor çıkın artık şu kafadan

`