• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın Değişimi

Eğer her şey Kocanızın anlattığı gibiyse Yaşadığınız süreç normal. Evet çok yeni evli olabilirsiniz fakat eşiniz 40 yaşına merdiven dayamış bu her erkek için olmasa bile libidosu düşüşte olabilir.

Özellikle Büyükşehirde yaşıyorsanız o koşuşturma özellikle bu ara Üniversitwdeki yoğun temposu yorgunluk bıkkınlık yapmış olabilir.

2.çocuğu bilemem ama ikinizin güzel bir tatile, dinlenmeye ihtiyacı var.

Özellikle eşinize bu süreçte beslenmesine özen gösterebilirsiniz. Enerji veren doğal Yiyecekler, meyveler vs.. Hazırlayabilirsiniz. Belki biraz çabayla daha iyi olur
35 40 yaş arasının libidosunun düşeceğini zannetmiyorum. Harika yaşlar.

baba kimliği üzerinden iletişim kurmayın eşinizle. mesela zırt pırt aradığında o kadar çok açmayın oturduğunuzda çocukla alakalı mümkün olduğunca az konuşun. kafasında muhtemelen sizi çocuğunun annesi olarak kodluyor bir süredir. işten bahsedin, arkadaşlardan bahsedin, ilginizi çeken konulardan falan bahsedin. x’in annesi ve babası değil ayrı iki insan olmaya dönmeniz lazım bence

Belki bir aile terapistinden destek alabilirsiniz.

baba kimliği üzerinden iletişim kurmayın eşinizle. mesela zırt pırt aradığında o kadar çok açmayın oturduğunuzda çocukla alakalı mümkün olduğunca az konuşun. kafasında muhtemelen sizi çocuğunun annesi olarak kodluyor bir süredir. işten bahsedin, arkadaşlardan bahsedin, ilginizi çeken konulardan falan bahsedin. x’in annesi ve babası değil ayrı iki insan olmaya dönmeniz lazım bence
dikkate alacağım teşekkür ederim.

gitmek isteyeceğine hiç ihtimal vermiyorum. ona problemimi anlattığımda yanıma sokulup sarılıyor hayatım iş yoğunluğumu biliyorsun vs vs diyor.
Seni anlıyorum ama çaba göstermeni bekliyorum deyin. Gözlemleyin sonra.

hanımlar merhabalar. derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum, fikirlerinizi bekliyor olacağım.

öncelikle 29 yaşındayım dört yıllık evliyim iki yaşında da bir oğlum var. eşimle bir yıllık tanışma sürecinin akabinde çok severek evlendik. oğlum doğana kadar da her şey rüya gibiydi. beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapıyordu. oğlumuz doğduktan sonra aramızdaki bağ zayıflamaya başladı. eşim oğlumuza aşırı düşkün. kendisi akademisyen olarak bir üniversitede çalışıyor. evden sabah 8 gibi çıkıp 6 gibi de dönüyor. bu zaman diliminde whatsapp üzerinden günde en az 6-7 kere beni darlıyor, olum napıyor uyudu mu yemek yedi mi parka çıkardın mı ağlıyor mu gülüyor mu, görüntülü aramalar da cabası.

işten eve dönünce de parka çıkarıp hava iyiyse saatlerce onunla oyalanıyor. gece asla benim uyutmama izin vermiyor. yaklaşık bir saat ona kitap okuyor, oğlum o arada uyusa bile bir süre daha devam ediyor okumaya :). gün içinde zaten benimle zaman geçirdiği için kalan vakitlerde çocukla daha çok onun ilgilenmesi gerekiyormuş, baba oğul bağı için çok önemliymiş. ee çoğu kadın çocuğun bütün yükünün kendisine binmesinden şikayet eder adam çocukla ilgilenip yükünü alıyorsa senin derdin ne diyebilirsiniz..

şöyle ki bana olan yaklaşımı eskisine kıyasla çok farklı. çocuktan önce de libidosu çok yüksek bir adam değildi yani her gün ya da günaşırı birliktelik pek onluk değildi. ama haftada 2 ya da 3 birlikte olurduk ve bu birlikteliklerden ben de çok keyif alırdım. ön sevişmeyi uzun tutar beni öpücüklere boğardı. doğumun üzerinden iki sene geçti kilo olarak hiçbir fazlam yok görüntüm birebir doğum öncesi durumdaki gibi, buna rağmen haftada bir birliktelik ya oluyor ya olmuyor olanlarda da ben giyinip ortamı oluşturup yanına gidiyorum öyle oluyor, kendisinin yaklaşması vs kesinlikle yok.

yine beni öpüp kokluyor yatakta işimi bitirip kısa keseyim diye bir durum yok ama iştahı çok düşmüş vaziyette. buradaki anonim kimliğinden güç alarak utanıp sıkılmadan her şeyi olduğu gibi izah etmek istiyorum. haftada üç kez birlikte olduğumuz dönemlerde çok daha yoğun boşalıyordu şu an haftada bire düşmüş durumdayız ona rağmen çok daha zayıf ve hevessiz boşalıyor bunu da hissedebiliyorum.

aldatılıyorsun diye düşünenleriniz olabilir ama ona da pek ihtimal vermiyorum. telefonlarımızda bul üzerinden birbirimizi görebiliyoruz, zaten gün içinde çocuk için sürekli arayıp duruyor. yani habersiz olduğum bir anı neredeyse yok. işin garibi de şu, birkaç aydır da ikinci çocuğu istiyor.

bunun üzerine oturdum bütün dertlerimi yüzüne söyledim, birinciden sonra böyleysen ikinciden sonra biz asker arkadaşı gibi oluruz ben ikinci bir çocuk istemiyorum kocamın eski halini çok özlüyorum dedim. haklı olduğumu beni hala çok sevip beğendiğini ama bu durumun çocuktan ziyade iş yüküyle alakalı olduğunu söyledi. kendisi 35 yaşında ve yaşı daha fazla geçmeden ikinci çocuk sahibi olmak istiyormuş. iş yükünün geçmişe kıyasla çok arttığını düşünmüyorum bana biraz bahane gibi geldi maalesef.

bu sitede okuduğum kadarıyla doğumdan sonra karı koca rolünü anne baba rolüne değişen ebeveyn sayısı hiç de az değil. ben oğlumuzla birlikte o eski ilişki dinamiğimizi yakalamak istiyorum. ikinci çocuğun işleri daha da zorlaştıracağını düşünüyorum. kocamın eski ilgisini ve arzusunu tekrar geri kazanabilmek için ne yapabilirim, fikirlerinize açığım
Çocuktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Yeni düzeninize uyum sağlamaya çalışın. İkinciyi bence de düşünmeyin bu arada.

Yani ben ortada pek sorun göremedim canım.Maşallah ilgili bir baba.Sizi çok mu ilgisiz bırakıyor.Konu açtığınıza göre.
hanımefendi okuma yazmanız yok mu, yazmışım ya orada her şeyi. ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da doğru düzgün okumadan yorum yapıyorsunuz

Çocuktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Yeni düzeninize uyum sağlamaya çalışın. İkinciyi bence de düşünmeyin bu arada.
bence burada sorun çocuk değil eşim. yani çocuktan sonra bir anda ilgisizleşmesini normal karşılamak zorunda değilim bence. ki ilk 1 sene olabilir dedim tolere ettim ama iki seneyi devirdik.

Çocuktan öncede libidosu yüksek biri değilmiş zaten, eşiniz daha çok baba olmak için evlenmiş gibi kendince misyonunu tamamladığında da salmış işte iyice , ikinci çocuktan sonra da ara ki bulasın adamı.

Çocuktan öncede libidosu yüksek biri değilmiş zaten, eşiniz daha çok baba olmak için evlenmiş gibi kendince misyonunu tamamladığında da salmış işte iyice , ikinci çocuktan sonra da ara ki bulasın adamı.
çocuktan önce normaldi. haftada 2 ya da 3 oluyordu ve en önemli kısmı çoğunlukla kendisi sokuluyordu o istiyordu. hafta sonları sırf farklı ortam olsun diye bir yerlere kaçırıyordu beni, o gece birden fazla kez oluyordu. çocuktan sonra bunların hepsi öldü. sürekli sorgulamama neden olan durum bu

35 40 yaş arasının libidosunun düşeceğini zannetmiyorum. Harika yaşlar.

Bunu tabiki genellemiyorum kişiye göre değişebilir. En aktif dönemleri bile ki yeni evliler haftada 2-3 defa oluyormuş şimdi ki düşüş bana normal geldi.

2 yasinda ki bir bebek bir yere birakilip gidilmez zaten , kalacagi yer ne kadar güvenli olursa olsun. teklifini bile yapmayin.

o senin esinin esekligiymis .
Neden bırakılmasın anne babaların da birkaç saat birşeyler yapma hakkı var. Sürekli anne baba olmak kolay değil arada o rolden birkaç saat sıyrılmak gerekiyor. Çocuğu bırakın bir hafta tatile gidin desem haklısınız ama birkaç saat bile insana ilaç gibi geliyor bazen.
önümüzdeki hafta tatile gideceğiz ama üçümüz birlikte. kocama bunu söylesem muhtemelen oğluma karşı ilgisizlikle suçlar beni. daha çok küçük olduğunu gözümüzü üstünden ayırmamamız gerektiğini vs düşünüyor
Eşinizde kaygı mı oluştu acaba baba olduktan sonra? Anneliğinizle ilgili başka suçlamaları var mı?

Neden bırakılmasın anne babaların da birkaç saat birşeyler yapma hakkı var. Sürekli anne baba olmak kolay değil arada o rolden birkaç saat sıyrılmak gerekiyor. Çocuğu bırakın bir hafta tatile gidin desem haklısınız ama birkaç saat bile insana ilaç gibi geliyor bazen.

Eşinizde kaygı mı oluştu acaba baba olduktan sonra? Anneliğinizle ilgili başka suçlamaları var mı?
memeyi kesme aşamasında tartışmıştık biraz. o erken olduğunu düşünüyordu. onun dışında majör bir şey olmadı zaten sırf oğluma daha iyi bakabilmek için ücretsiz izne ayrıldım normalde çalışıyordum. ben hem anne hem de diğer kadınsı rolümü aynı gün içinde oynayabiliyorum ama eşim bu konuda başarılı değil ne yazık ki. haftaya tatile gideceğiz umarım daha iyi olur

Bunu tabiki genellemiyorum kişiye göre değişebilir. En aktif dönemleri bile ki yeni evliler haftada 2-3 defa oluyormuş şimdi ki düşüş bana normal geldi.
o 2-3 defa çoğunlukla aynı gün birden fazla kez oluyordu ama. o yüzden bana az gibi gelmedi hiç. yani normal ve kararındaydı bence. şu an geldiğimiz nokta ise hiçlik, asıl delirtici olanı da kendisinin hiç hamle yapmaması. ben süslenip giyinip yanına gitmesem ayda bir falan olur herhalde, o da iyi ihtimal

memeyi kesme aşamasında tartışmıştık biraz. o erken olduğunu düşünüyordu. onun dışında majör bir şey olmadı zaten sırf oğluma daha iyi bakabilmek için ücretsiz izne ayrıldım normalde çalışıyordum. ben hem anne hem de diğer kadınsı rolümü aynı gün içinde oynayabiliyorum ama eşim bu konuda başarılı değil ne yazık ki. haftaya tatile gideceğiz umarım daha iyi olur
Annelikle ilgili sıklıkla akıl veriyor mu size?

Yaşa bağlı değil o düşüş. Haftada 3 kaliteli seks gayet güzel.

Her şeyim fazlası zarar işte baba oğul ilişkisi çok önemli katılıyorum ama bu kadarı da beni korkuttu mesela.

Konuşarak çözülecek gibi duruyor bence de sorunu çözmeden ikinciyi yapmayın

Gencim güzelim özelim, cinsel ihtiyacım var ve gidermezsen seni üzerim, de ona. Ültimatom ver. Damızlık gibi üremek için mi evlenmiş senle.

Back
X