- 17 Mart 2011
- 128
- 148
- 303
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
Gerçekten saçma bir soru sormuşsun Ama verilecek cevapta bu değil.En azından ikinizden de vazgeçemem ikinizin yeri ayrı diyebilirdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna inanmak istiyorumLütfen yanlış anlama ve kırılma,nolursun ama eski konularına baktım biraz.
Eşinin seni sevdiğine emin misin?
Ben sadece bu cevabı bekledim asla ama asla beni seçip annesini bıraksın istemedim çünkü annesimden vazgeçemez hiç kimse vazgeçmez geçemez sadece ikinizide seçemem ikinizinde yeri ayrı deseydi yeterdiGerçekten saçma bir soru sormuşsun Ama verilecek cevapta bu değil.En azından ikinizden de vazgeçemem ikinizin yeri ayrı diyebilirdi.
İnat dan bile.demez bunu yapmak değerini böyle ölçme annesi ni değil de seni seçseydi değerli mi olacaktın boşver bırak annesini seçsin bi laf var ana gibi yar olmaz ama anadanda avrat olmaz o yüzden eş başka anne başka çocuğun var miBen çok saçma bir soru sorduğumun farkına vardığımda çok geç olmuşdu aslında bu sorma sebebim bir seçim yapması değildi onun için ne kadar değerli olduğu mu anlamak istememdi. Ondam beklediğim cvp ikinizide ayıramam sen karımsın oda annem deseydi yeterdi
Çalışmama izin vermiyorBakın ilk başta bence kendinizi üzmekten vazgeçin
Düşünceleri kurup kurup tekrar etmekten
Bu arada çalışmıyorsanız kesinlikle işe başlayın
Yeni bi sayfa gibi gelir
Farklı insanlarla ortamlarla tanışırsınız çok iyi olur
Günün nasıl bittiğini anlamazsınız
Ama kendinize bence eziyet etmeyin
Siz bunu tercih ediyorsunuz unutmayın bunu
Beni seçmesini beklemedim sadece ikinizide seçemem deseydi ikinizinde yeri farklı deseydi bana yeterdi ben bu cevabı bekleyerek sordum o soruyuİnat dan bile.demez bunu yapmak değerini böyle ölçme annesi ni değil de seni seçseydi değerli mi olacaktın boşver bırak annesini seçsin bi laf var ana gibi yar olmaz ama anadanda avrat olmaz o yüzden eş başka anne başka çocuğun var mi
Özgüven eksikliğiSizin kendinizle sorununuz ne ?
Aynı şeyi söyledim zaten ama sonra araya girenler falan filan öyle barıştıkBöyle bir soru sormak ilk hata. Anne ve eş asla kıyaslanmaz. İkisinin de yerleri farklı.
İkincisi verdiği cevabı hazmetmek kolay değil. Ben olsam etmem, annenle sana mutluluklar der giderim. Yalnız buna yüreğim varsa o soruyu sorardım.
Ama demedi işte onun gözünde demek ki anne vazgeçilmez yada inattan demedi bilemeyiz kafasındaki düşünceleriBeni seçmesini beklemedim sadece ikinizide seçemem deseydi ikinizinde yeri farklı deseydi bana yeterdi ben bu cevabı bekleyerek sordum o soruyu