- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
Bu soruyu ona sorup cevabını size söylememi istermisinizEşinize ya evladın ya ben diye sorduğunuzdada evladım diyecek.Yine bu kadar üzülecek misiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu soruyu ona sorup cevabını size söylememi istermisinizEşinize ya evladın ya ben diye sorduğunuzdada evladım diyecek.Yine bu kadar üzülecek misiniz.
Kv aramda çok problemler eşim benim haklı olduğumu gördüğü halde hep onu savundu ki ben onun yüzünden çocuğumu düşürdümAnnesi size kötülük ediyormu?etmiyorsa bu tercih meselesi zaten kıskançlık sonucu cikmissa saçma. Ama ezdiriyorsa ve esin bunu görmüyor seni uzuyorsa, ozaman esin hakkında Sana ilgili olduğu sevdiği çok iyi olduğu saçma. Bence bulunduğun durumu iyi analiz et.eşini gözünde büyümüş olabilirsin.
Tabiiki sizi de sever evladını da.Ama evladını çok sevmesini nasıl kıskanmıyorsanız,annesini de sevmesini kıskanmamalısınız .O açıdan yaklaştım.Bu soruyu ona sorup cevabını size söylememi istermisiniz
Özgüven eksikliği
valla bende esım ıcın her turlu fedakarlıgı yaptım ve yaparım da ama secım yapmak zorunda kalırsam tabıkı de annem derım...Lütfen beni yargılamadan anlamaya çalışın çok hassasım çünkü..
Eşim kaba bencil bir insandır. Bi o kadar da bana evine çocuğumuza düşkündür bana karşı ilgisini sevgisini hep gösterir bişey olsa gel desem işi ne olursa olsun bırakıp gelir..
Ama söz konusu annesi olursa beni tek kalemde siler işte bu çok canımı yakıyor.
Beni bırakır diye korkumdan annesi bişey yapsa bişey dese susuyorum.
Sanırım ben aciz bir insanım kocamın ilgisi sevgisi olmassa en önemlisi kocam olmassa ölürmüşüm gibi hissediyorum..
Kocamın sevgisine muhtaç gibi hissediyorum kendimi.
Bir gün tartışmamızda ona ya ben ya annen dedim verdiği cevap beni yıktı cevap şu
"30 yıllık annemi 40 günlük karıma değişemem"
Şu an bunu yazarken bile paramparça oldu içim. madem ondan vazgeçemiyorum neden böyle bi soru sordum ki kendimi küçük düşürdüm sonra gelip bu adamla yaşamaya devam ettim..
Bu duygudan nasıl kurtulacam ben keşke ölsem diyorum. Ölsemde kurtulsam bu esaretten : kendi kendimi kapattığım bu zindan dan..
![]()
Sizce ikinizinde yeri ayrı ne seni ne onu seçemem mi doğru cevap yoksa annemi sana değişmem gibisinden bir cvp mı doğru ben annesini borakıp da beni seçmesini istemedim sadece ilk söylediğim cvbı vermesini istedimgenelde calismayan ekonomik ozgurlugu olmayan kadinlar boyle dusunuyor kocalarina esir olmak tabirini
sanki koca olmasa yasayamiycak nefes alamiycak gibi
malesef bende oyle dusunuyordum cok sukurki bitti kurtuldum
en iyisi kendine bir is bul kocana esir olmaktan kurtul kendine gel derim ben
annesiylede kendini kiyaslama adam tabiki dogru bir cevap vermis
her zaman daha genc daha guzel bir kadin bulabilir ama anne bulamaz
canim haklisin tabi zaten kocan kibar bir adam olsaydi senin gonlunu alip ikinizde bastacimsiniz derdiSizce ikinizinde yeri ayrı ne seni ne onu seçemem mi doğru cevap yoksa annemi sana değişmem gibisinden bir cvp mı doğru ben annesini borakıp da beni seçmesini istemedim sadece ilk söylediğim cvbı vermesini istedim
Lütfen beni yargılamadan anlamaya çalışın çok hassasım çünkü..
Eşim kaba bencil bir insandır. Bi o kadar da bana evine çocuğumuza düşkündür bana karşı ilgisini sevgisini hep gösterir bişey olsa gel desem işi ne olursa olsun bırakıp gelir..
Ama söz konusu annesi olursa beni tek kalemde siler işte bu çok canımı yakıyor.
Beni bırakır diye korkumdan annesi bişey yapsa bişey dese susuyorum.
Sanırım ben aciz bir insanım kocamın ilgisi sevgisi olmassa en önemlisi kocam olmassa ölürmüşüm gibi hissediyorum..
Kocamın sevgisine muhtaç gibi hissediyorum kendimi.
Bir gün tartışmamızda ona ya ben ya annen dedim verdiği cevap beni yıktı cevap şu
"30 yıllık annemi 40 günlük karıma değişemem"
Şu an bunu yazarken bile paramparça oldu içim. madem ondan vazgeçemiyorum neden böyle bi soru sordum ki kendimi küçük düşürdüm sonra gelip bu adamla yaşamaya devam ettim..
Bu duygudan nasıl kurtulacam ben keşke ölsem diyorum. Ölsemde kurtulsam bu esaretten : kendi kendimi kapattığım bu zindan dan..
![]()
Senin yerin farklı annemin yeri farklı diye belirtebilirdi ama o direk beni sildi şimdide bişey olsa beni siler
Kv nasıl idare edilir nasıl konuşulması gerekir bunları daha yeni yeni öğreniyorum ama öğrenene kadar çok kötü şeyler yaaşadım muhakkak benimde hatalarım vardım. Ama böyle kendimi çok kötü hissediyorumCnm bende de ufak bir tartisma oldu anneyle ilgili annesine çok düskunumdur ondan daha cok. Ama bazen kendimi tutamayip laf ediyorum. Anneme normalde cok saygilidir. Baktim artik o da rahatsizliklarini soylemeye basladi zoruma gidiyor hemde cook. Sonra bende onun annesine laf soylemeyi biraktim tavsiye ederim. Tabiki annesi degismicek ama ailesel konulara girmeden... benim esim kv karistiginda tamam anne der.ama yapmaz. Bende oyleyim kirmam tamam peki oyle yapalim derim ama yapmam